Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Tantra serie INTIMACY ~ GRONINGEN

Maandag 15 april 2024 om 18:30 tot maandag 24 juni 2024 om 21:30

Groningen, Nederland

Over dit evenement

Tantra serie INTIMACY ~ GRONINGEN
(NL spoken, Eng> we can translate)
Verlang jij ernaar om het leven nog dieper toe te laten?
Intimiteit is ook wel te vertalen met " Into - me - I - see "

Durf jij nog dieper bij jezelf naar binnen te kijken?
Deze reis gaat over jouw BELICHAMING en authenticiteit. Welke resonans ervaart jouw lichaam in al zijn of haar vormen in de ontmoeting met de ander. En kun je in de ontmoeting met de ander jezelf nog dieper gewaar worden?

Gewaarworden bevat het woord WAAR. In de Tantra een uniek gegeven waarin we ons gewaarzijn op drie lagen ontvangen, in ons denkende bewustzijn (waarin we bv overtuigingen onderzoeken), in ons hart (waarin we bv onderzoeken hoe liefde stroomt) en in onze seksualiteit (waarin we o.a. schuld, schaamte en angst kunnen transformeren met kundalini/levensenergie). Het gewaarzijn wordt zo een belichaming van jouw waarheid op dit moment. Je fysieke en energetisch-lichaam bevat die oorspronkelijke waarheid. En als je die vervolgens vanuit die belichaamde route in contact brengt met je bewustzijn wordt het belichaamde wijsheid en ontstaat er transformatie. Je stijgt boven de materie en gedachten uit en komt in een groter veld van essentie terecht.

Intiemer worden met jezelf en het leven maakt letterlijk ademruimte vrij en geeft de kans om het leven dieper toe te laten in die essentie, die authenticiteit en oorspronkelijkheid van onze belichaming hier op aarde.
Het geeft toegang tot veelkleurigheid en bevat het alle smaken en geuren. Ik beschrijf het graag als een enorm orkest waarin je ieder afzonderlijk instrument leert kennen in z'n eigen geluid en trilling. Proef het leven maar op je lippen!

In deze tantra serie staat de fysieke aanraking en energetische aanraking vanuit HARTSGEDRAGENHEID voorop. We zullen na verloop van tijd waarin veel aandacht wordt besteed aan vertraging, consent en veiligheid op alle vlakken (mentaal, emotioneel, fysiek en energetisch) onze reis gaan in het ont-moeten van het lichaam van de ander vanuit afgestemde puurheid van ons hart. Vanuit een nieuwsgierige, doelloze en onbevangen staat van zijn onze lichamen benaderen als een mysterieschool en de huid als gewaarwordingsorgaan tot dieper voelen in onze PURE ESSENTIE.

Intimiteit vergroten van man tot vrouw en van vrouw tot man heeft een bijzonder helend effect omdat intimiteit niet het 'voorspel' (schrappen dat woord!) tot seksualiteit is maar vooral een verbinding is van hart tot hart waarin alles welkom geheten mag worden. We zullen in deze serie heel bewust onderscheid leren maken en opnieuw relatie aangaan met het laten stromen van seksuele energie vanuit die hartsgedragenheid.

! De bevrijding dat de inclusiviteit van het laten stromen van onze seksuele energie niks te maken heeft met het aangaan van seksualiteit is enorm. We leren om onze levensenergie niet weg te stoppen en ontdekken de kracht van heling in doelloos en onbevangen mogen zijn met de pure kwaliteit van deze energie.

Deze tantra serie is voor iedereen die:
- Herkent dat schoonheid te vinden is in iedere belichaming in alle puurheid
- Verlangt naar het meer mogen laten stromen van je kundalini/levensenergie
- Stukken wil helen in jezelf en anderen
- Met eerbied en ritueel wil vertragen en verzachten om zo meer te voelen
- Schuld, schaamte en angst wil transformeren rondom het laten stromen van seksuele energie
- Vertrouwen kan geven en ontvangen
- Diepe zelfliefde wil voelen omdat jouw JA en jouw NEE gerespecteerd en geëerd wordt

In deze serie werken we 3 maanden lang in een groep waardoor met veel veiligheid en vertraging omgegaan wordt met deze dieptes. Je mag GENIETEN van die gebieden die kwetsbaar kunnen zijn en diep kunnen raken. Weet dat je daarin kiest om meer geraaktheid toe te laten en ook letterlijk aangeraakt wil worden. Dit is zo prachtig en opent vaak heel veel LIEFDE vanuit puurheid voor jezelf en de ander.
We werken met alle respect waar jij klaar voor bent in die aanraking en naaktheid (al dan niet gedeeltelijke naaktheid). Belangrijk daarin is dat je wel ok bent met volledige naaktheid van anderen. Emotionele naaktheid, energetische naaktheid en fysieke naaktheid. Super interessant wat ons brein waarschijnlijk meteen al doet met het lezen van het woord naaktheid. Probeer nog maar eens te lezen en vervang naaktheid dan met puurheid! (dan voel je beter waar ik het over heb)

In deze reis met een geborgen groep van 5 vrouwen en 5 mannen gaan we in authentieke belichaming en expressie meer JA zeggen tegen het leven. We werken in een heilige ruimte met onder andere met de magie en het RITUEEL in ervaringen zoals:
- Ademwerk
- Kundalini activatie
- Inquiry
- Consent oefeningen
- Beweging en dans
- Meditatie
- Inwikkelen en vastgehouden worden in touw (Shibari)
- Tantramassage
- Man - Vrouw heling in sisterhood en brotherhood

Praktisch:
Maandag avonden 18:30-21:30 - Cortinghlaan 33, Groningen
Early Bird 322,- Ticket 366,-
ma 15 april
ma 22 april
-
ma 13 mei
-
ma 27 mei
ma 3 juni
ma 10 juni
ma 17 juni
-
ma 8 juli (integratie)

In deze reis wordt ik ondersteund door mijn team aan assistenten en ben ik vereerd ook weer twee prachtige co-teachers Helena (psychologe, brathwork en tantra) en Marco (Shibari, mannenwerk, tantra) welkom te mogen heten.

Ook voor jou!
Deze serie is er echt ook voor jou. Je hebt geen ervaring nodig, slechts een warm en open hart en het is zeker niet erg als je iets spannend vindt, ook dat mag er helemaal zijn. Heb je al meer ervaring in tantra hebt dan is er alle ruimte om te verdiepen en jouw transformatie verder te brengen. Je kunt deze reis prima zelf gaan, of je nu wel of geen partner thuis hebt (of je neemt hem of haar mee mag ook). 80 procent van de deelnemers van mijn tantra events komt solo en meestal is er na de eerste avond al een vertrouwde warme verbinding als een familie.
Ben je nog nooit eerder bij mij geweest dan vindt ik het heel gezellig om even kennis te maken met een korte videocall. Zo kunnen we allebei even verder intunen op de energie van waaruit ik werk. Lees in ieder geval even verder op mijn website, vooral de recenties geven een goed beeld van de transformerende kwaliteiten van dit tantra werk (dat is ook een van de redenen waarom er soms tussenpozen zitten in het programma om te laten landen wat we hebben gedaan).
Of kom op de taster avond van deze serie. Maandag avond 25 mrt kun je een fijne tantra avond beleven in deze sfeer. Ga naar: https://hipsy.nl/event/41572-taster-of-tantra-serie-intimacy-groningen

www.intimacyalchemy.nl
(schrijf je ook in voor de nieuwsbrief)

Lieve groet, Ymke

Ymke
On a path of transformational magic, Ymke is a woman with a pure open heart. She will invite you with grace, conscious awareness and a smile. With a strong intuition and her feminine presence she creates loving sacred spaces where you feel safe, seen, nourished and held. As a passionate tantrica she loves to support you to have the courage to open up chapters of your life by allowing life force energies in. She embodies the gift of intimacy with yourself and others and will show you how everyday we can radiate our light a little more to make the world a beautiful place to live in.




Maandag 15 april 2024 om 18:30 tot maandag 24 juni 2024 om 21:30

Groningen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Tantra is about truly loving and embracing all of life. OSHO”

Tantra cursussen, workshops en retraites l Tantric Ropes (Healing Shibari) l Tantramassage l Kundalini activatie l Sacred Sexuality.

Reviews

Marieke Gras

Cacao & Kundalini activation

Wow wat een krachtig veld weet Ymke elke keer weer neer te zetten. Het is al voelbaar als je haar fijne ruime binnenkomt. Het is zo'n veilige plek waar al het echte en rauwe naar boven mag komen om doorvoeld te worden. Ik voelde me zooooo gedragen. Ik ben vandaag na de sessie van gisteravond weer echt een beetje high on my own supply, het veld lijkt nog een soort van na te trillen in en om mij heen. Dankjewel lieve Ymke!

Lees meer

Remco Baar

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Marco & Ymke hebben een prachtige retraite neer gezet. De locatie was heel erg fijn, en op een prachtige locatie op de Sallandse Heuvelrug. Zo vanuit het gebouw de heide op en de bossen in. Er werd ontzettend goed voor ons gezorgd en heel erg lekker gekookt en gebakken. Marco & Ymke leven en ademen de Tantric Shibari. Hun assistente Anke al net zo. De toegepaste oefeningen, hoe groot of klein ook, alles met aandacht en gericht op de Art to Trust and Surrender. Steeds weer deelmomenten met aandacht en tijd voor alles wat oppopte, ook tussendoor waren Marco, Ymke en Anke zeer beschikbaar voor ons als deelnemers en ook onder de deelnemers was kennis en kunde in huis om elkaar op te vangen en begeleiden. Ik vond het samenspel tussen de deelnemers, hoe stoer of kwetsbaar dan ook heel erg mooi. Marco & Ymke bewogen zich steeds tussen de verschillende sessies door met aandacht voor de mens en tips and tricks voor het knopen. Met o.a. de persoonlijke aandacht, liefde, beschikbaarheid en ook het delen van hun eigen emoties hebben Marco, Ymke en Anke een hele veilige bedding neergezet waardoor elke deelnemer zich helemaal kon openen.

Lees meer

Caroline Smit

Sold out- Tantric Shibari Retreat: The Art of Trust and Surrender

Ik dacht altijd "Shibari, dat is niets voor mij” en toch gooide ik mezelf in het diepe omdat een vriend mij gevraagd had mee te gaan. En mijn instelling ook een nieuwsgierige is van "eerst zelf ervaren, dan pas weet je wat het is" De gedachte en aanname die ik had was “dat is toch iets uit de BDSM-hoek en daar heb ik echt niets mee...” Maar nu weet ik het! De Shibari op de manier hoe Ymke en Marco het brengen is waanzinnig! Een tantrische verdiepende lichaamsgerichte manier om jezelf beter te leren kennen. Ik kwam oude patronen tegen en daardoor weer inzichten. Ik ging langs allerlei emoties en kon ze expressie geven waardoor er weer meer ruimte kwam in mijn lijf, mijn adem, mijn mind…Na zo’n release ervaring wat de touwen met mij doen kom ik in een bliss gevoel. Van weer diepe liefde kunnen voelen voor mezelf, mijn leven, het Leven…Zoveel dankbaarheid en vreugde gevoeld en alles in mijn lichaam weer zo stromend Het was heerlijk en intens! Ymke en Marco belichamen de Shibari zelf. Staan gelijkwaardig voor de groep, zijn puur en echt. Hebben zelf veel doorvoelt en doen dat nog steeds… Ik ben onder de indruk van hun samenwerking. En hun demo’s zijn prachtig om te zien en waarachtig. Ze laten zichzelf zien! Je wordt hierdoor nog meer uitgenodigd om jezelf ook in te brengen met alles wat er in je leeft en je over te geven aan de touwen, het knopen, het voelen, het leven…Zij zorgen voor zoveel veiligheid en verbinding wat maakt dat ik mezelf totaal kon laten zien. Met ruimte voor humor, kwetsbaarheid delen, spelen, en ze doen zelf ook mee wat heel fijn is. Ik ging vervuld naar huis. Heb genoten van de warme en persoonlijke plek in de natuur, het lekkere eten, de groep met gelijkgestemde mensen jong en oud door elkaar. Allemaal met dezelfde intentie: "Jezelf nog meer leren kennen, verdieping, verbinding, het aangaan van het onbekende in vertrouwen en met overgave. En ook het letterlijk aangaan van je levenslust, je seksuele energie sensualiteit en gevoeligheid

Lees meer

1. Kies je tickets
Early bird - Man

€ 322,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Uitverkocht
Early bird - Woman

€ 322,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Niet beschikbaar
Man ticket

€ 366,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Uitverkocht
Woman ticket

€ 366,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Uitverkocht
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Tantra serie INTIMACY ~ GRONINGEN

Meer evenementen van Intimacy Alchemy

Dinsdag, 21 mei. om 13:00
Tantric Rope study
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra
Zaterdag, 25 mei. om 14:00
Alchemy workshop Plasma en GaNS maken
Intimacy Alchemy
Alchemie Energiewerk Gezondheid
Zaterdag, 22 jun. om 10:00
Art of Touch and Rope: Exploring Emotional Intimacy through Shibari
Intimacy Alchemy
Shibari Tantra Energiewerk
Maandag, 24 jun. om 18:30
Cacao & Kundalini activation
Intimacy Alchemy
Cacao ceremonie Kundalini activatie Kundalini

Dit vind je misschien ook interessant

Maandag, 13 mei. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Zaterdag, 18 mei. om 13:00
Tantra Workshop: De Rijkdom In Jezelf
Mandira
Tantra Authentic Relating Zelfliefde
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
A Feast for the Senses
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Tantra Mindfulness
Zondag, 26 mei. om 10:00
Workshop The Light within the Human Heart
Puresta
Healing Energiewerk Bewustzijnsontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl