Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel

Sunday 10 March 2024 van 14:00 tot 17:00

Achtergracht 16a, 1381 BN Weesp, Nederland

Over dit evenement

Kom ademen op grote hoogte in onze fijne Yogakerk*. Ademwerk leidt tot diepe inzichten, healing en transformaties op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau. Wil je spanning loslaten, en meer relaxed door het leven gaan? Heb je vaak een tekort aan energie of  kamp je met benauwdheid? Ademwerk bevrijdt de stroom van je levensenergie (Prana, Qi, Ki). Er zijn vele redenen om mee te doen en er zijn vele positieve effecten. Zoals bijvoorbeeld:

- Minder stress
- Meer ontspanning
- Minder lusteloosheid
- Meer energie en levensvreugde
- Minder zelf-afwijzing
- Meer zelf-liefde
- Betere relatie met jezelf, betere relatie met anderen
- Minder druk en verward in je hoofd
- Thuiskomen in je lichaam
- Meer contact met je gevoelens en emoties
- Onvoorwaardelijk van jezelf houden
En nog veel meer…

Ademcirkels
In de ademcirkels onderzoek je de details van je adempatroon, en je doorbreekt en verandert je ademhaling naar een meer gezonde ademhaling. Je leert om voller in te ademen en meer ontspannen los te laten op je uitademing.
Dat wat er speelt in je leven komt meestal aan de orde komen in je ademsessies. Je eigen leer- en groeiproces staat daarmee centraal. In ademwerk leer je alles van en in jezelf te omarmen, te accepteren. Wanneer ongemak omhoog komt en je stopt met oordelen en je ademt rustig door, dan kun je er opnieuw met liefde naar kijken. Ademwerk helpt je om balans en helderheid te creëren in je denken, voelen en doen.

Ben je zwanger of gebruik je medicatie?
"In verband met je eigen veiligheid en gezondheid, is de adem cirkel (ademwerk in een groep) niet geschikt voor je als je zwanger bent, of als je anti-depressiva of anti-psychotica medicijnen gebruikt. Je kunt dan in overleg wel privé ademsessies volgen. Neem daarvoor contact op met Nistal via email: ademenextase@gmail.com."

Wat gaan we doen
De meest helende ademtechniek is de bewust verbonden ademhaling. Het wordt tegenwoordig ook oceanic breathing en circular breathing genoemd. Deze ademhaling zullen we veelvuldig beoefenen. Daarnaast is er soms aandacht voor adem oefeningen uit de Qigong, en pranayama’s uit de Yoga zoals de Ujjayi Adem en de Full Yogic Breath, die je helpen om bewuster en meer compleet je volledige ademcapaciteit te benutten.

Door het toepassen van de bewust verbonden ademhaling ervaar je totale ontspanning, overgave en extase. Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt… en extase ontstaat als vanzelf.

Spirituele heling
De helende kracht van de adem vindt plaats op fysiek, mentaal, energetisch en emotioneel niveau. Verbonden ademen helpt je om blokkades op elk van die niveau’s te doorzien en los te laten. Hoe meer je de levensenergie tijdens de ademsessie kunt laten stromen, hoe dieper de (spirituele) heling die je ontvangt. Je natuurlijke ademhaling herstelt zich en je ware zelf (spirit, ziel) komt tevoorschijn. Evenals diepere gevoelens van liefde, vrede, vreugde en stilte…

Je bevrijdt je van je Negatieve Mentale Massa (zware gedachtes), van alles wat je niet bent… Dit ervaar je letterlijk en figuurlijk als een Verlichting! Als de onechte lagen verdwijnen dan blijkt je ware Zelf nooit weg geweest. Dan is er niets meer te doen, alleen maar te Zijn… In stilte, vrede en verbondenheid met ‘al dat is…’ 

De sessies zijn 3 uur.

Je adembegeleider
Arno Nistal ten Veen heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van ademwerk, persoonlijke groei, meditatie, yoga en qigong. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij een aantal prachtige Ademworkshops en Ademcirkels samengesteld, waaronder de Ademcirkels bij YogaToday.
Meer over Nistal en zijn werk op www.ademenextase.com 

Ieder 3e zondag van de maand in 2024, steeds van 14:00 - 17:00 uur.
Of soms in hetzelfde weekend maar net een andere dag/tijd.
Volgende Ademcirkels:
- Zaterdag 13 april 19:00- 21:00 uur
- Zondag 19 mei 14:00 - 17:00 uur
- Zondag 16 juni 14:00 - 17:00 uur

* Onder voorbehoud in de Laurentiuskerk. Soms moeten we uitwijken naar onze locatie op de Achtergracht die ook heel fijn is.

Met een het kopen van een kaartje ga je akkoord met de algemene voorwaarden van YogaToday: www.yogatoday.nl/algemene-voorwaarden

Sunday 10 March 2024 van 14:00 tot 17:00

Achtergracht 16a, 1381 BN Weesp, Nederland

Over de organisatie

We zijn een yogastudio voor lessen, workshops en trainingen die yoga aan gerelateerd zijn.

Reviews

Bianca Bonn

Hormonen & Yoga : voorkom blessures

Heel erg interessant, informatief, toegankelijk, fijne sfeer, ik kijk uit naar een vervolg!

Lees meer

Andreia Carita

Hormonen & Yoga : voorkom blessures

Leerzaam, informatief en heel interessant workshop. Heel aardige en aangename docent.

Lees meer

Mascha Kooren

Winter Sound Healing

Heerlijk even ontspannen en prachtige ambiance. Vond persoonlijk de drums en de sound shaman erg fijn om naar te luisteren. Soort van oergevoel brengt het los.

Lees meer

Ademcirkel

Meer evenementen van YogaToday

Sunday, 19 May. om 14:00
Ademcirkel
YogaToday
Adem Ademwerk Ademcirkel
Thursday, 23 May. om 18:30
5Rhythms©
YogaToday
5 Ritmes
Thursday, 30 May. om 18:30
5Rhythms©
YogaToday
5 Ritmes
Friday, 31 May. om 19:15
Ecstatic Dance Martyn Zy
Ecstatic Dance Gooi & Vechtstreek
Ecstatic Dance Vrije Dans Dansen in verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 24 May. om 18:30
Adem je vrij - Ademcirkel | Stress / Traumaverwerking
Marloes.world
Adem Systemisch werk Lichaamswerk
Sunday, 16 Jun. om 15:00
Vaderdag Ademcirkel • Verbonden Ademen met Niels & Tara
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem
Saturday, 01 Jun. om 10:00
Mystery Saturday Maarssen
bijChantall
Trauma Release Ademwerk Ontspanning
Sunday, 09 Jun. om 18:45
Discover your breath workshop | met adem en yin yoga
Yoga met Nicolle
Ademwerk Yoga
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl