Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

20-39 jaar: Yoga & Mindfulness met Ademwerk special

Friday 15 March 2024 om 17:00 tot Sunday 17 March 2024 om 14:00

Kuuroord De Schouw, Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe, Nederland

Over dit evenement

Ervaar innerlijke rust, vind nieuwe energie en kom in balans!

Soms hebben we het gevoel geleefd te worden door ons leven, in plaats van dat we zelf aan het roer staan. We worden geleefd door onze banen, studies, vrienden, relaties, familie en andere verplichtingen en verwachtingen. We hebben veel ballen hoog te houden, worden we opgezogen door de sleur van het leven en zijn we druk met het naleven van verwachtingen en verplichting die er van ons zijn. Er is soms weinig ruimte om echt te voelen wat we willen en hoe we eigenlijk willen leven. We kunnen ons soms opgesloten voelen in ons eigen leven en willen meer vrijheid ervaren. Wat is er nu fijner dan echt even tijd voor jezelf om tot rust te komen?

Stap uit je dagelijkse routine en gun jezelf de tijd om echt tot rust komen, ontspanningen vinden en uitzoeken wat belangrijk is voor jou. Wat WIL jij echt als je al het MOETEN even los kan laten? In onze huidige maatschappij en leven ligt de focus vooral op onze actieve kant en raken we uit balans, doordat we te weinig rust inbouwen in ons dagelijkse leven.

Door in dit weekend de juiste balans te creëren tussen actie en rust, ervaar je innerlijke rust en kalmte. Zo krijg je inzicht in je eigen leven en kan je met zelfvertrouwen en innerlijke rust aan het roer gaan staan van de richting die jouw leven op gaat. Het leven ervaren zoals dit prettig en fijn voelt voor jou, waardoor je vol in nieuwe energie met overzicht, balans, innerlijke rust terug naar huis gaat.

Wat brengt dit retreat jou?
- Een weekend alle tijd en aandacht voor jezelf om te relaxen en naar je eigen behoeften te luisteren en te handelen
- Verbinden met jezelf en voelen waar jij behoefte aan hebt
- Een detox zowel lichamelijk als mentaal met gezonde voeding, yoga, mindfulness, meditatie, verbonden ademwerk, ontspanning, wellness en natuur
- Verbinding met gelijkgestemden
- Inzicht in wie jij bent en wat belangrijk is voor jou in jouw leven
- Handvatten om meer rust in te kunnen bouwen in jouw dagelijkse leven.

ULTIEME RETRAITE PLEK IN ZEELAND
De retraite vindt plaats in retraite & wellness centrum de Schouw in Zeeland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, sauna’s, hottub, massages en evt. coaching. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en mooie ontmoetingen.

TARIEVEN (PER PERSOON)
Kamer met badkamer: € 540 – 1p-kamer | € 445 – 2p-kamer | € 380 – 3/4p-kamer
Kamer met wastafel: € 495 – 1p-kamer | € 410 – 2p-kamer | € 360 – 3/4p-kamer
Camping met eigen tent of camper: € 320
Overnachting elders: € 300

Optioneel toeslag Ademwerk: € 60

Kijk voor aanmelden en meer informatie op: https://ap.lc/AsGkr

OVER DOCENT STEPHANIE BELTMAN:
Stephanie is een gecertificeerde yogadocente in verschillende stijlen: Vinyasa, Yin Yoga & Yoga Nidra. Het is haar missie om een veilige omgeving te creëren waarin mensen zich met zichzelf en elkaar kunnen verbinden.

“Het mooie van yoga vind ik dat het zorgt voor balans voor ieder individu op zijn eigen manier. Door goed naar jouw lichaam en geest te luisteren, kunnen deze verschillende stromingen yoga jou geven wat jij nodig hebt op dit moment en voor balans zorgen”.

Stephanie is van nature een energiek en enthousiast persoon. Jaren geleden begon ze met yoga in de sportschool als een work-out. Ze stond vol in het leven, had een carrière in de mode branche, een druk sociaal leven en rende van hot naar her. Ze ervaarde veel onrust in haar lichaam & hoofd en had fysieke klachten. Ze was niet in verbinding met zichzelf, haar gevoelens en emoties en voelde zich uitgeput en opgebrand. Yoga bracht haar terug in balans en bracht haar innerlijke rust en kracht.

“Door de beoefening van Yoga kreeg ik inzicht om mijn leven meer vanuit mijn eigen kracht en naar mijn behoeften te kunnen leven. Ik leerde mezelf te accepteren zoals ik ben: goed en compleet, waardoor ik de eisen en verwachtingen van mezelf meer los kon laten.”

Ze creëerde een nieuwe manier van leven waarin ze rust, balans, plezier en vrijheid ervaart en haar eigen hart volgt. “Ik voelde mezelf weer op bloeien: jong en vitaal”.

Inmiddels deelt ze haar ervaringen en heeft ze veel plezier in het les geven. “Ik vind niets mooiers dan te zien hoe mensen in verbinding zijn met zichzelf, zodat ze lekker in hun vel zitten en vervolgens ook kunnen verbinden met elkaar en de wereld om zich heen”.

Dit zorgt ervoor dat ze zelf toegewijd yoga blijft beoefenen, maar ook dat ze van haar passie haar werk heeft gemaakt.


OVER DOCENT ZOHAIR ELABD:
"Ik ontdekte de kracht van mindfulness in een periode van veel stress. Toen ik een meditatietraining volgde ervoer ik niet alleen verlichting in mijn klachten, minder stress, minder gepieker en rsi klachten, maar ook dat ik er een gelukkiger en stabieler mens van werd. Er was een zaadje geplant wat uiteindelijk leidde tot mijn mindfulness trainerschap. Door de jaren heen volgde ik verschillende mindfulness opleidingen en bezocht ik retraites in verschillende landen."

"Mindfulness leert mij beter om te gaan met de hectiek van alledag en simpelweg gelukkiger te zijn. Het delen van deze vaardigheid is dan ook mijn voornaamste drijfveer om mindfulness trainer te zijn."

Zohair Elabd is gecertificeerd mindfulness leraar en oprichter van ZoMindful. Met een team van mindfulness trainers verzorgt Zomindful in Amsterdam e.o. mindfulness- en vervolg trainingen voor particulieren, in onderwijs en bedrijfsleven. Daarnaast verzorgt Zohair weekend- en week retraites waarin de mindfulness vaardigheid opgedaan, verdiept en verbreed kan worden. Naast trainer is Zohair mindfulness opleider en heeft hij samen met Frits Koster en Lidewij Severins de opleiding tot MVMC-trainer (Mindfulness Verdiepen en Mindful Communiceren) opgezet.

Buiten zijn werk als mindfulness trainer is Zohair werkzaam als projectleider en docent op het MBO waar hij een project leidt dat sociaal en duurzaam ondernemerschap bij jongeren stimuleert. Ook was Zohair een periode gemeenteraadslid in Amsterdam en werkte hij jarenlang in het bedrijfsleven. De ervaringen die hij opdeed in de verschillende bedrijfstakken neemt hij mee in zijn mindfulness leraarschap.


Je bent welkom bij Stephanie & Zohair en FIT body & mind.

Friday 15 March 2024 om 17:00 tot Sunday 17 March 2024 om 14:00

Kuuroord De Schouw, Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe, Nederland

Over de organisatie

“FIT body & mind vergroot je levensplezier en bewustwording daarvan!”

FIT body & mind is jouw plek voor ontspanning- en bewustwordingsretraites. Inspirerende programma's door de beste door ons geselecteerde docenten.

20-39 jaar: Yoga & Mindfulness met Ademwerk special

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 09 May. om 13:00
Tantra Retreat 'Bewust in verbinding'
Leef!Tantra
Meerdaagse retraites Embodiment
Tuesday, 30 Apr. om 19:00
Beltane yoga & meditation in concert
Namasté Soof
Ligconcert Yoga Meditatie
Thursday, 25 Apr. om 18:00
Het Leukste Play Festival - Voorjaarseditie
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl