Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Verbonden Ademsessie Driebergen

Donderdag 15 februari 2024 van 19:00 tot 22:00

De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Netherlands

Over dit evenement

Verbind je met de helende kracht van jouw eigen adem door haar bewust te sturen.
Ervaar openheid, ruimte en aanwezigheid in je eigen lijf en zijn om te doorvoelen, verwerken en te laten stromen.

19u00 inloop met thee
19u15 start ademcirkel
21u30 landing
22u00 naar huis

Meenemen:
Aanraders is on comfortabele en warme kleding aan te trekken. Soms krijg je het heel koud, soms juist heel warm tijdens een ademsessie.

Meer info over het verbonden ademen:
Verbonden Ademsessie
Creëer rust, geluk en vitaliteit in je leven. Door bewust te gaan ademen kun je je ademhaling weer in de natuurlijke staat brengen. Door je adem te volgen creëer je ruimte om stress en verkramping uit je lijf te laten stromen waardoor je meer levendigheid zult ervaren. Doordat je bewust kijkt naar je adempatronen leer je hoe met een simpele verandering vrijer kan ademen. Hierdoor wordt je kwaliteit van leven verhoogd.
Bewust ademhalen is de formule voor een beter leven.
We zijn op een bepaalde manier gaan ademen. Bijvoorbeeld kort en ‘hoog’ in de borst. Mogelijk doordat je als kind ooit ergens van schrok. Of door langdurige stress, en het lichaam vaak op scherp moest staan. Dan heb je standaard vaak een te ingehouden ademhaling. Je adem redt het vaak dan niet meer om in elk deel van het lichaam en geest de verkwikkende energie te brengen. Klachten als neerslachtigheid en moeheid zijn het gevolg. Door je ademhaling te verbinden en in een bepaald ritme te ademen, breng je je lichaam in het hier en nu. Doorbreek gewoontes zoals continu kort en ‘hoog’ in de borst ademen, op een ingehouden manier ademhalen, te ‘kort’ uitademen zodat je te weinig ‘afval’ uitstoot. Hierdoor kan je eindelijk weer ontspannen, waarmee je in zachtheid jouw traumastukken kan aankijken en los mag laten. Met deze manier van ademen word je uitgenodigd om iets te doorleven waardoor je veel meer ruimte in jezelf en in je leven creëert. Je bouwt daarmee een betere connectie op met jezelf, de ander en de wereld om je heen.

Ervaar de kracht van je eigen ademhaling
In een groep van 6 tot 12 deelnemers wordt je begeleid door Janneke en haar team. Je gaat spelenderwijs landen in je lijf en deze activeren ter voorbereiding op de ademreis. We zetten een intentie en Janneke legt krachtig en helder uit hoe je de ademtechnieken kan toepassen. Daarna ga je liggen op een matje, open je jouw mond en ga je via je buik ademhaling actief in en uit ademhalen zonder tussenpauzes.

Het is een verademing om weer even gezien te worden, met andere mensen,
waardoor je weet dat je het niet alleen hoeft te doen.

Door te ademen met de groep versterk je de kracht van het samendoen en creëer je een diepe verbinding met elkaar. Tijdens de ademsessie worden er ook drukpunten gebruikt die je helpen om verder in de ontspanning te komen, en om zo stukken die je in je lijf vasthoudt los te laten komen.
Daarna volgt de ontspanning fase, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. Je word nu nog maar minimaal begeleid waardoor er diepe heling kan plaatsvinden. Na de sessie ronden we samen af door te delen en klinken. Waarna je lekker op jezelf buiten in de natuur kan integreren.
Wanneer je weer thuiskomt werkt de sessie nog door. Je systeem staat wijd open en je voelt je ontspannen, energiek en emotioneel opgeruimd. De ceremonies zijn diep en mooi, en worden gegeven met een gezonden dosis humor en geaardheid.

Een ademsessie helpt je om:
• Diepe heling te ontvangen via het sturen van je eigen adem
• Persoonlijk leiderschap in je leven verstevigen
• Vergroten van je levendigheid
• Nieuwe lagen in jezelf te ontdekken
• Contact te maken met je gevoelswereld
• Een diepere verbinding maken met je eigen innerlijke kind


Wees welkom!


Donderdag 15 februari 2024 van 19:00 tot 22:00

De Nieuwe Plek, Hoofdstraat 260, 3972 LL Driebergen-Rijsenburg, Netherlands

Over de organisatie

“Ontwapenend zelfonderzoek naar het vergroten van jouw levendigheid. ”

Retreats, events en een zomerfestival gericht op het verstevigen en activeren van jouw levendigheid. Meer info: www.jannekemeijers.com

Reviews

Karen Meijer

Verbonden Ademcirkel Driebergen

Geef jezelf dit cadeau ☺️👌🏻. Heerlijke sessie om even in jezelf te duiken met fijne begeleiding.

Lees meer

Eva

Verbonden Ademcirkel Driebergen

Ik vond de ademcirkel super helend én speels, diepgaand, verbonden, en tegelijk lichtvoetig :) Heel fijn door Janneke begeleid. Het heeft me weer in dieper contact met mezelf gebracht. Dankjewel!

Lees meer

Daniëlle

Verbonden Ademcirkel Driebergen

Geweldige locatie en sfeer. Onder de indruk van Janneke; haar weten, begeleiding, warmte, puurheid en liefde. Dankbaar 🙏🏻 ik kom zeker weer!

Lees meer

Verbonden Ademsessie Driebergen

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 14:00
Ademcirkel
YogaToday
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 23 mei. om 19:00
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zaterdag, 18 mei. om 11:00
Breathwork workshop II
James daime Body therapist and Breath coach
Adem Ademwerk Trauma Release
Dinsdag, 18 jun. om 19:00
Ademwerk 18 juni 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl