Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Een holistische visie op het ontstaan en de aanpak van verslaving

Tuesday 16 July 2024 van 19:30 tot 21:00

Online

Over dit evenement

In deze online workshop (gegeven door Rob Derksen, via Zoom) wordt er gewerkt aan specifieke thema's die ondersteunen in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, heling en transformatie.

Rob heeft het cadeau mee gekregen dat hij helder kan zien, voelen, horen en weten. Dit vermogen gebruikt hij tijdens de workshops om op elke deelnemer in te voelen en zo de energie in beweging te zetten, blokkades aan het licht te laten komen en een spiegel voor te houden van actuele thema’s.

Deze online workshop heeft als thema: Een holistische visie op het ontstaan en aanpak van verslaving en probleemgebruik.

Dankzij de aanpak van mijn eigen verslavingen heb ik deze holistische zienswijze op het ontstaan en aanpak kunnen ontwikkelen. Een holistische kijk heeft een aantal wezenlijke verschillen met de reguliere aanpak. Onder andere:

een verslaving zou niet als een ziekte gezien moeten worden, maar als een boodschap,

een boodschap die ons bewust maakt wat in ons uit balans is en welke emotionele ballast om aandacht vraagt, wat wij uit onszelf moeten leren halen wat wij nu uit een middel of een activiteit halen en wat wij in ons leven anders zouden moeten doen om niet steeds weg te willen vluchten,

eens verslaafd, altijd verslaafd, klopt niet. Een gebruik komt misschien wel steeds terug, maar dan puur omdat de thema’s niet volledig zijn aangepakt. Dus niet omdat het een waarheid is dat je er nooit meer vanaf komt, maar ‘gewoon’, omdat er nog werk aan de winkel is.

je bént niet verslaafd. Ook al heb je een verslaving, je bént niet verslaafd. Deze ‘fout’ in onze taal heeft een enorme invloed op onze identiteit en maakt het moeilijk om van een verslaving of probleem af te komen. Wat je wél bent, is een autonoom, krachtig en liefdevol wezen die van alles heeft meegemaakt, waardoor een verslaving is ontstaan. Ook ben je in jouw wezen vrij van welke verslaving dan ook.

Tijdens deze bijeenkomsten geef ik je mijn visie op verslavingen en probleemgebruik en geef ik een aantal zeer bruikbare tips om aan de slag te gaan.

16 juli van 19:30 - 20:45: Visie avond
23 juli van 19:30 - 20:45: Vraag en antwoord avond
06 augustus van 19:30 - 20:45: Vraag en antwoord avond

Maximaal 10 personen per thema.

Opzet van deze online workshops:
In totaal wordt er gewerkt aan 5 thema's. Elk thema wordt gedurende 3 dinsdagavonden behandeld: 1 visie avond en 2 vraag en antwoord avonden. (van 19:30 tot uiterlijk 21:00 uur).

Je kunt per thema inschrijven.

Prijs per thema: € 45,- voor de 3 avonden.

De opbouw per thema’s is als volgt:

Tijdens de 1ste avond geeft Rob zijn visie en uitleg op het betreffende thema.
Tijdens de 2e en 3e avond gaat hij in op vragen van de deelnemers. De vragen kunnen na de visie avond ingediend worden of tijdens de live sessie gesteld worden.

Over de organisatie

Workshops persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, healing en transformatie. Innerlijk Kind, Schaduwwerk, Zielswerk

Rob Derksen

Reviews

Lotje

Online workshop: Contact maken met je ziel, je missie en je passie

Zeer inspirerend, helder/duidelijk, gaf veel nieuwe inzichten en er was veel ruimte voor persoonlijke vragen en 'kwesties'. Deze workshop is zeker een aanrader!

Lees meer

Frank Versteeg

Online workshop: Contact maken met je ziel, je missie en je passie

Het is prachtig hoe Rob contact maakt met zijn eigen gids en de gidsen van alle deelnemers. Hierdoor tuned hij in op je diepste wezen/zijn. Door de juiste vragen te stellen en opmerkingen te maken helpt hij je zo jezelf bewust te worden van jouw verlangens en diep in jezelf af te dalen en te ervaren waar je nu echt blij van wordt en wie jij echt bent. Je weet dat dat zo is omdat je er niet over twijfelt, het voelt als waar en je weet ook dat het waar is. Dankjewel Rob voor deze ervaring.

Lees meer

Susan Van Mil

Online workshop: Contact maken met je ziel, je missie en je passie

Deels was de onderliggende materie al bekend en ook reden om aan te sluiten. Door de online uitwisseling met een groep wel mooie inzichten ontvangen maar toch anders dan fysiek. Energiewerk met Rob altijd fijn.

Lees meer

Een holistische visie op het ontstaan en de aanpak van verslaving

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 26 Jul. om 09:00
Living the Change Workshop (Over de Streep - bekend van tv)
The Soul Healer
Persoonlijk Leiderschap Bewustzijnsontwikkeling Persoonlijke Ontwikkeling
Wednesday, 11 Sep. om 19:30
Leer Didgeridoo Spelen
Didge Jerome Didgeridoo Workshops
Adem Soundhealing Persoonlijke Ontwikkeling
Wednesday, 24 Jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling
Monday, 26 Aug. om 10:00
Flourish Festival | Odessa Amsterdam
Odessa Amsterdam
Festivals Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl