Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Online Zoom Lecture Introductie tot Tantra met Q&A

Tuesday 13 February 2024 van 20:00 tot 21:30

Online

Over dit evenement

In deze online lezing geef ik in 1,5 uur een introductie in wat Authentieke Tantra inhoudt.
Dus als je altijd al nieuwsgierig was naar Tantra maar je bent nog niet zo ver dat je een live event wilt meedoen dan is dit je kans om eens te kijken wat je ervan vindt. Aan het eind is er mogelijkheid om vragen te stellen of ervaringen te delen.

Tantra… nouuuu daar geloof ik niet in hoor! 🙄

Dat zei ik een paar jaar geleden toen ik dacht dat Tantra seks was. Iets met Kamasutra, ademhalingsoefeningen en ander ‘zweverig-elkaar-in-de-ogen-kijken-gedoe’.

Nu denk ik daar wel anders over… Seksuele energie is de meest potente energie op aarde omdat je er nieuw leven mee kunt creëren. (Als je het gebruikt om een nieuw mens op de wereld te zetten). Als je die energie gaat gebruiken om niet een nieuw leven maar je eigen leven mee te verbeteren merk je al snel dat er dingen kunnen die je je nooit had kunnen voorstellen! 😳

Als je de controle hebt om die energie door je lichaam te sturen ontstaat de mogelijkheid om full body orgasms te ervaren die niet een aantal seconden duren (zoals een de meeste mensen een orgasme kennen) maar kun je samen met je partner orgastische staten bereiken die minuten tot uren kunnen duren. 😳🤯🤤🥴

En ik kan uit ervaring je vertellen…. 🤯🤯HET WERKT ECHT! 🤯🤯WAAAAT?? 🤯🤯

Tantra is veeeeeel meer dan alleen werken met seksuele energie en je kunt er veel meer mee dan overdonderende orgasmes mee bereiken. Op de juiste manier gebruikt kun je manifesteren, helen, hogere staten van bewustzijn bereiken en uiteindelijk verlichting. Het is een tool om de menselijke ziel te ontwikkelen.

Ik ging van “daar geloof ik niet in” naar “mijn leven is Tantra!” Ik leef Tantra, ik ervaar Tantra, ik werk als Tantra Teacher, Tantra Massage therapeut, Tantric Remote Energy Healer, en mijn relatie is 100% Tantrisch! Ik gun het iedereen om te ervaren wat er met Tantra mogelijk is!

Daarom geef ik in maart een 5-daagse authentieke Tantra cursus. Hierin leer je wat authentieke Tantra is, hoe het werkt, hoe het je relatie, seksleven, en je totale ervaring van de wereld kan veranderen als je met Tantra aan de slag gaat en vooral ook hoe je je spiritueel ontwikkelt op de meest snelle en (geloof me) plezierige manier! 😏

Voor de mensen die graag eerst kennis willen maken met het onderwerp voordat ze direct de hele cursus doen heb ik op dinsdag 13 februari van 20:00 - 21:30 een online Zoom lezing Introductie tot Tantra gepland staan. In deze 1,5 uur durende lezing leg ik de basis uit van want authentieke Tantra is. Als je na deze lezing de cursus aan je partner kado wilt doen voor Valentijnsdag ❤️ dan ben je precies op tijd!!

Wil je meer weten over de hele cursus die begint op 8 maart kijk dan even bij onze andere events of neem een kijkje op onze website: www.arcanatribe.com/arcana-events

Wil je wel eens ervaren hoe het is om energie te voelen?

We geven Cacao en Healing Ceremonies waarbij we energie channelen om te helen. Aangezien Tantra de wetenschap en leer is van energie gebruiken we natuurlijk Tantra en kun je het dus zelf ervaren en ook direct blokkades en trauma’s helen!


HIER IS EEN OVERZICHT VAN ONZE AANKOMENDE EVENTS:
- Vrijdag 26 januari - Cacao & Healing Ceremony met Yoga Nidra & Chakra meditatie 😴
Tijdens deze ceremonie doet gast teacher Gil een sessie Yoga Nidra, ‘yoga van slaap’, ook wel NSDR genoemd. In deze sessie kom je in een ‘twilight staat’ tussen wakker zijn en slapen waarin je in 30 minuten heelt en rust alsof je 3-4 uur geslapen hebt!
https://hipsy.nl/event/36623-yoga-nidra-chakra-meditatie-cacao-ceremony-healing

- Vrijdag 9 februari - Cacao & Healing Ceremony met Jikke - What Lights You Up! ❤️‍🔥
Deze ceremonie staat helemaal in het teken van datgene waar jij het meest blij van wordt! We gaan kijken wat dat is en de blokkades die dat in de weg staan tijdens de healing aanpakken.

- Dinsdag 13 februari - Online Zoom Lezing: Introductie tot authentieke Tantra. 💻
Ben je benieuwd naar de basis van authentieke Tantra en wat je kunt doen met seksuele energie? Schrijf je dan in voor deze online lezing van 20:00 - 21:30.

- Zaterdag 24 februari - Cacao & Healing Ceremony met Laura - Cacao/Rose/Rapé 🌹
Deze combinatie van plant medicijnen, die je inner masculine en feminine balanceert, wordt geleid door Sjamane Laura die ook vertelt wat de effecten zijn van verschillende plant medicijnen. Daarna werken we samen om energie te channelen voor heling.

- Op 8 maart start de 5-daagse cursus Authentieke Tantra en Tantra Seksualiteit.❤️‍🔥
Meer informatie vind je op www.arcanatribe.com/arcana-events en op hipsy

Over de organisatie

“Knowledge is Power!”

ArcanA helpt mensen wakker te worden en blijven! We organiseren authentieke Tantra Cursussen, Tantra Massages en doen Cacao ceremonies en Healings

Reviews

Ivo Bleylevens

Online Zoom Lecture Introductie tot Tantra met Q&A

Leuke informatieve en overzichtelijke lezing ! Erg fijn; ook dat er ruim de tijd werd genomen voor vragen. Benieuwd naar meer :)

Lees meer

Sanne Kielman

Cacao & Healing Ceremony - What Lights you up? ❤️‍🔥

Super mooie Cacao ceremonie gehad. Heb er meerdere gehad maar die van Sabrina en Nanouk is magisch. Een mooie veilige ruimte waarin jij jezelf mag zijn met alle gevoelens en emoties die daarbij horen. Dit keer was Iris er echt een top vrouw met haar 1 op 1 Readingen. Geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar. De energie waarmee ze alledrie (Sabrina, Nanouk en Iris) werken is mooi, liefdevol, krachtig en puur 🫶🏻

Lees meer

Jacky Rigters

Cacao & Healing Ceremony - What Lights you up? ❤️‍🔥

Een hele fijne ceremonie gehad. Ik voelde me erg op me gemak en veilig. We werden super goed begeleidt. Ook werd er aan iedereen persoonlijke aandacht besteedt. Een super fijne ervaring gehad

Lees meer

Online Zoom Lecture Introductie tot Tantra met Q&A

Meer evenementen van ArcanA

Saturday, 09 Mar. om 18:00
Connected Breathwork Cacao & Healing Ceremony
ArcanA
Cacao ceremonie Ademcirkel Healing
Saturday, 23 Mar. om 18:00
Cacao & Healing Ceremony - Introduction to Tantra
ArcanA
Tantra Cacao ceremonie Healing
Friday, 19 Apr. om 18:00
Tantra en Tantrische Seksualiteit 5-daagse Cursus (singles en stellen)
ArcanA
Tantra Bewustzijnsontwikkeling Sacred Sexuality

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 07 Mar. om 19:00
Lezing door Arjan Tax over morfische velden en krachtplekken
Mevrouw de Man
Energiewerk Edelstenen Lezing
Sunday, 31 Mar. om 15:00
432Hz - The Resonance Experience door Roger Spees
Roger Spees
Soundhealing Live muziek Lezing
Friday, 08 Mar. om 19:00
In verbinding met je seksualiteit - tantraworkshop voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meditatie Vrouwen workshops
Saturday, 23 Mar. om 19:00
Kiva: The call of the Wisdomkeepers filmvertoning en gastsprekers
Esther Landa -Love in Motion-
Film Live muziek Lezing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl