Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dance of life

Zondag 18 februari 2024 van 15:00 tot 19:00

Remindyourlife, 's-Gravenweg 266, 2911 BJ Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over dit evenement

Sommige ervaringen zorgen ervoor dat je verwijderd raakt van jouw kern. Je omgeving en jouw familie(systeem) speelt een grote rol in hoe jij het leven beleeft. Gebeurtenissen kunnen ervoor zorgen dat jij je meer sluit. Afsluit voor de levenskracht die in jou zit.

Kun jij het leven aangaan? Hoe sta jij ten opzichte van veranderingen? Blijf je liever bij het oude en vertrouwde? Of durf je de uitdagingen van het leven aan te gaan?
Vandaag krijg je inzicht wat jij mag aankijken en hoe jij vrijer kunt leven.

Deze middag sta jij centraal. Door middel van de oefeningen willen wij jou laten ervaren hoe het is om in jouw kracht te staan, zodat jij vanuit jouw essentie kan leven.

Deze dag ontvang je:
- landingsoefening om te verbinden met jouw familiesysteem
- familieopstelling/systemisch werk
- blauwe lotus ceremonie
- energietransmissie

Anita en Miranda zorgen voor een veilige setting, waarbij je kunt ervaren en delen in een kleine groep van maximaal 8 deelnemers.

We starten de middag met een meditatie, zodat je kunt landen in deze groep. Je maakt contact met jouw systeem. Het systeem waar je in bent opgegroeid.
Systemisch werk is een manier om inzicht te krijgen in een persoonlijk vraagstuk. Dit hoef jij zelf niet direct te linken met jouw familiesysteem. Echter patronen komen vaak voort uit het familiesysteem waar jij een onderdeel van bent.
Na een familieopstelling kun je ervaren dat er een beweging komt in jou en jouw familiesysteem. Je bent dan beter in staat om voor jezelf te gaan staan.

Voor we beginnen met de energietransmissie, zullen we blauwe lotus thee drinken. Deze belangrijke bloem uit het oude Egypte werd gebruikt bij ceremonies en traditionele geneeskunde. De Egyptenaren gebruikten de blauwe lotus om de geest en ziel te openen voor hogere bewustzijnstoestanden. Het wekt gevoelens op van ontspanning, euforie en bevordert dromen. Door het drinken van de thee kom je in een diepere staat van ontspanning en komt dit de energietransmissie ten goede.

Om jou op weg te helpen en om jouw volledige potentieel te gaan leven, werken we met levensenergie. Deze levensenergie is in ieder latent aanwezig en door deze wakker te maken, worden trauma en blokkades doorbroken en zullen er nieuwe neurale paden in de hersenen worden aangemaakt. Dit zorgt voor nieuwe patronen die beter bij jou gaan passen. Zo kun je het oude makkelijker loslaten.
Tijdens de energietransmissie lig je ontspannen op een matje. De muziek en onze energie nodigt jouw levensenergie om wakker te worden en naar buiten te komen.
Je kunt bewegingen in je lichaam ervaren, emoties, kleuren en/of figuren. Het helpt jou om naar jouw ware essentie terug te gaan. De effecten van de sessie gaat door in jouw dagelijks leven en gebeurt niet alleen in deze middag.

Deze middag wordt je begeleid door Anita en Miranda. Wij stellen ons aan jou voor.

Anita: Mijn missie is om je te begeleiden op je weg om je ware doel in het leven te vinden. Om te voelen en alle emoties te ervaren en door blokkades en beperkende overtuigingen heen te gaan. Zodat jij jouw ware essentie gaat leven. Om je meer verbonden te laten voelen met jezelf en alles en iedereen om je heen.
Mijn eigen reis begon een tijd geleden met een burn-out. Dit was het begin van mijn pad richting mijn kern. Het was geen gemakkelijke weg. Ik ging door lastige obstakels en trauma. Nu weet ik wat mijn missie is hier op aarde en ik voel het zo sterk. Alles en iedereen is met elkaar verbonden.
Tijdens mijn sessies nodigt mijn levensenergie jouw levensenergie uit om naar buiten te komen en het geeft je precies wat je op dat moment nodig hebt. Jij hoeft alleen aanwezig te zijn in je lichaam en je over te geven aan de energie. In dit proces zal ik je begeleiden en ruimte voor je houden met alles wat in jou leeft.

Miranda: Nadat bij mij is vastgesteld dat ik drager ben van een eierstok- en borstkanker gen, ging ik op reis. Een reis naar wie ik eigenlijk was en wilde.
Ik deed veel voor een ander en ging regelmatig voorbij aan wat ik eigenlijk wilde. Ik legde de lat altijd hoog voor mijzelf.

Ik ben een nuchtere Rotterdamse die lang vanuit haar hoofd leefde. De afgelopen jaren ben ik steeds meer vanuit mijn hart gaan leven. Er is hierdoor een nieuwe wereld geopend, waarbij het mijn missie is om licht en liefde te verspreiden. Zodat jij thuis kan komen bij jezelf, terug in liefde.

Tijdens mijn begeleiding ben ik daar helemaal voor jou. In afstemming met het veld en de energie die voelbaar is. Ik werk systemisch en luister daarbij naar mijn intuïtie.

Ben jij bereid om de dansend door het leven te gaan?
Dan zien wij jou heel graag verschijnen.

Wanneer: zondag 18 februari
Inloop vanaf 14.45 uur
15.00 – 19.00 uur
Remind your life Nieuwerkerk aan den IJssel
Kosten: 88,-
Inclusief thee en lekkers.

Lieve groet,

Anita en Miranda

Zondag 18 februari 2024 van 15:00 tot 19:00

Remindyourlife, 's-Gravenweg 266, 2911 BJ Nieuwerkerk aan den IJssel, Nederland

Over de organisatie

“Een schildpad weet meer over de weg te vertellen dan de haas.”

Familieopstelling - Systemisch coach - Workshops & Retreats

In samenwerking met

Reviews

Marianne Scheffers

Familie opstelling

Was mijn eerste keer familieopstellingen. Ik was representant. Was fijne avond met een groep mooie mensen❤️

Lees meer

Anoniem

Familie opstelling

Miranda is een ware topper! Ze werkt zuiver, eerlijk en direct. Ik voel me thuis en op gemak door haar zachtmoedige,directe en wijze aanpak. Opstellers waar ik ben geweest kunnen veel van haar leren van haar juiste aanpak. Ik ben van plan om meerdere sessies te gaan boeken.

Lees meer

Kimberley Van Schagen

Vrouwencirkel Back to Love

Hele fijne middag gehad. Veel mogen leren over het familiesysteem en er is weer veel aangeraakt in mij. Meer duidelijkheid en bevestiging van een gevoel dat ik al had. De middag was heel goed begeleid door Miranda & tot in de details verzorgd :).

Lees meer

Dance of life

Meer evenementen van Miranda van der Ende

Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Familie opstelling
Miranda van der Ende
Familieopstellingen Systemisch werk Innerlijk Kind
Maandag, 27 mei. om 19:00
Familie opstelling
Miranda van der Ende
Familieopstellingen Systemisch werk Innerlijk Kind
Dinsdag, 18 jun. om 19:00
(Familie) Opstellingen avond
Miranda van der Ende
Familieopstellingen Systemisch werk Innerlijk Kind
Zondag, 21 jul. om 10:00
Ik zie jou - Retreatdag innerlijk kind
Miranda van der Ende
Innerlijk Kind Innerlijke Reis Familieopstellingen

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 21 jun. om 19:00
Playground - Cosmic Lover
Rock my moon
Kundalini Sacred Sexuality Playfulness
Zondag, 26 mei. om 10:00
Familieopstellingen dag 26 mei (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf | Familieopstellingen, kampen & therapie
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Zaterdag, 18 mei. om 10:30
De beweging van de ziel volgen met familieopstellingen
Praktijk de Chrysalis
Familieopstellingen
Zaterdag, 01 jun. om 14:00
Tantra from the Heart Workshop
Tantra from the Heart
Tantra Kundalini Seksualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl