Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Free Your Life Retreat

Maandag 13 mei 2024 om 15:00 tot zaterdag 18 mei 2024 om 12:00

Guaro, Málaga, Spanje

Over dit evenement

Free Your Life

Dit is het Retreat om fysieke en mentale blokkades los te laten zodat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.



Leer meer over onze unieke Free Your Body, Free Your Mind, Free Your Life methode en maak je klaar voor een transformatie!

Jij houdt van aanpakken en je hebt een visie van hoe jouw leven eruit moet zien. Om dat te realiseren moet er hard gewerkt worden en ben je dus altijd bezig met het volgende!

Wat als je nou met minder druk, minder stress, minder energie meer kunt bereiken? Je zoekt buiten jezelf, maar je vindt van binnen.

Stel dat alles kan zoals jij het voor je ziet, het leven op jouw voorwaarden:

✨ Je hebt s'morgens de tijd voor een ochtendroutine, je proeft echt je koffie
✨ Je hebt de tijd om met je gezin/familie door te brengen
✨ Je doet werk wat je leuk vindt en hebt OOK nog ruimte om iets echt voor jezelf te doen
✨ Je hebt GEEN blessures of andere fysieke blokkades
✨ Je bent niet constant in de stress, je bent in het moment en hebt de regie in handen
✨ Je hebt geen mentale blokkades die je weerhouden van de dingen die je eigenlijk wil doen

Jij hebt de regie in handen, hebt het overzicht en voelt je fysiek & mentaal sterk.

Free Your Life Retreat
Dit Retreat is geen ontsnapping, maar een herinnering om het leven bewust te beleven.

Dat doen we met onze unieke methode


FREE YOUR BODY
Als je meer in contact staat met je lichaam, beter weet waar je grenzen liggen heb je meer fysieke ruimte om te doen wat jij wil, meer bewegingsopties.


FREE YOUR MIND
Als jij de mentale vrijheid hebt om meer in het moment te leven en bewuster te zijn wanneer je rust nodig hebt. Heb je meer controle over je dagelijkse situaties.


FREE YOUR LIFE
Met de free your life methode pak jij de regie over je eigen leven terug. Je laat je niet meer leiden door wat er om je heen gebeurt, maar JIJ bepaalt hoe je dingen aanpakt.

Aan het einde van dit retreat heb je een diepe connectie met jezelf, nieuwe inspiratie, beweeg je altijd op een manier die goed voelt en heb je mentale vrijheid.
Who's running the show?
Herken je dit?
✔️ Afspraken met jezelf worden als eerst gecanceld.


✔️De pijn in je nek en schouders lijkt elke dag erger te worden, een constante metgezel die je eraan herinnert hoeveel stress je eigenlijk draagt.



✔️Je negeert al te lang de signalen van je lichaam, de pijnlijke herinnering aan de blessure die steeds meer invloed begint te krijgen op je dagelijkse activiteiten.


✔️Het lijkt alsof je vastzit in een continue loop van verplichtingen en taken, waardoor er nooit genoeg tijd of ruimte overblijft om echt aan jezelf te werken.


✔️Je wilt meer uit het leven halen, een next level bereiken, maar je voelt je geremd door een gebrek aan focus en richting.


✔️Elke dag lijkt op de vorige, een eindeloze herhaling van taken en verplichtingen, zonder ruimte voor creativiteit en persoonlijke groei.



Herken je 1 of meerdere dingen? You're in the right spot!

Ja! Dit ben ik
Leef de droom, droom niet alleen het leven.
Stel je voor: een leven zonder grenzen, waarin je vrij bent om te zijn wie je wilt zijn en te doen wat je wilt doen. Ontdek hoe ons retreat je kan helpen om fysieke en mentale beperkingen los te laten, zodat je de beste versie van jezelf kunt worden. Leer meer over onze unieke Free Your Body, Free your Mind, Free your Life aanpak en maak je klaar voor een transformatie!


Het maakt niet uit waar je vandaan komt of wat voor situatie je nu ervaart. Bij ons draait alles om het creëren van jouw eigen pad naar geluk, ongeacht de omstandigheden. We geloven in de kracht van fysieke en mentale vrijheid, want het zijn deze essentiële elementen die je in staat stellen om te bloeien en te los te laten, wat er ook op je pad komt.



Een leven zonder beperkingen, zowel fysiek als mentaal, opent de deur naar een wereld van mogelijkheden. Bij ons retreat nemen we je mee op een reis van zelfontdekking en empowerment, ondersteund door onze expertise op het gebied van beweging, mindfulness, live muziek, yoga en ondernemerschap. We bieden je de tools en begeleiding die je nodig hebt om je eigen weg te vinden en de beste versie van jezelf te worden.

Wat Retreat deelnemers zeggen - Jeanette

Eddie en Joy zijn twee liefdevolle, talentvolle en fijne mensen die vol warme toewijding geweldige meditaties, yogalessen en workshops verzorgen. Kundig en uitnodigend, down to earth en vol zachtheid begeleiden ze je stap voor stap. Niet alleen in woorden, maar ook in klanken en muziek. Zelfs als je nauwelijks yoga-ervaring hebt, ga je moeiteloos mee, gedragen door de flow van aandacht.

Ik heb me een week in de Zen caravan ondergedompeld, mijn ziel is geopend en gevuld, de liefde stroomt en mijn razende tredmolenlijf is volledig ontspannen.


Over ons
Wij begonnen aan de Zen Caravan met een missie: zet je zelf op nummer 1, leef stress vrij en leef meer in het moment. Maar hoe doe je dat nou eigenlijk?

Wij bieden, met meer dan 10 jaar ervaring, jou de oplossing. Voel kalmte terwijl het stormt, voel de rust terwijl iedereen maar haast en wordt je bewust van wat jij nodig hebt en leer bewegen op een manier die goed voelt voor JOU. Door een diepere connectie met jezelf kun je beter in het moment leven.

Dit retreat integreert alles wat wij tot nu toe hebben geleerd op onze reis. Bij ons kun jij jezelf zijn, jezelf uiten en onderzoeken we samen hoe we tot een diepere connectie met onszelf en anderen kunnen komen. Het is gezellig, het is warm, we lachen, we genieten en we verdiepen.


Waar We Samen Komen

Costa del Soul - Spain
Aan de voet van het Nationaal Park Sierra de las Nieves vind je Costa del Soul. De avontuurlijke toegangspoort tot innerlijke rust en zelfontdekking. Een bescheiden berg, met adembenemende uitzichten, dient als achtergrond voor ons exclusieve Retreat.

Onze lessen zullen plaats vinden in de prachtige Dome of heerlijk in de Spaanse buitenlucht. Je kan er fantastisch wandelen, je boekje lezen bij het zwembad of gewoon even lekker niks doen en voor je uit staren naar het prachtige landschap.

Wat krijg je

Yin Yoga met Soundhealing
Yin Yoga is geweldig om opgebouwde spanning in je lichaam los te maken. De combinatie met soundhealing is magisch.


Flow Yoga met Live muziek
Leren bewegen op een manier die voor jou goed voelt en goed is voor jouw lichaam. De prachtige klanken van de handpan zorgen voor een ervaring om nooit te vergeten.


MYOFascial Release
Spanning leren loslaten doormiddel van de massagetechnieken van het 'rollen' Zo kan je altijd ontspanning vinden wanneer je wilt.


Mindfulness
Mindfulness is de rode draad van dit retreat. We gaan leren om te genieten van alles wat we doen en leren het mee te nemen in het dagelijks leven.


Cacao experience
Door het drinken van ceremoniële cacao brengen we ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en in verbinding met onszelf.


Heerlijke maaltijden
Voeding en genot, verzorgd met liefde om je te inspireren en je lichaam en hoofd te voeden


Vrije Tijd
Je hebt genoeg vrije tij om te lezen, te verkennen, te verbinden, te spelen of gewoon te zijn op deze prachtige plek.


Vraag Ons Alles
Wij zijn altijd in de buurt om je te helpen met alles waar je vastloopt of om praktische ondersteuning te bieden.


Wat we eten
Voor ons is het eten net zo belangrijk voor de retraite-ervaring als de lessen zelf. Elke maaltijd vegan & voedzaam. Zal je lichaam van brandstof voorzien en je ziel ondersteunen. Het eten gedurende de retraite is doordacht, opzettelijk en heerlijk. Het is een van de belangrijke elementen van zelfzorg die we in de retraite opnemen om je eraan te herinneren om te vertragen en goed te eten, zelfs als je weer thuis bent.


Ga mee met het Free Your Life Retreat
13 - 18 mei 2024

Zoals je van ons bent gewend, staan we tijdens dit retreat dichtbij de natuur en verblijven in prachtige ingerichte bel tenten die zich, tussen de palmbomen, verspreidt over het terrein bevinden. De bel tenten zijn voor 2 personen en in het midden afgescheiden, zodat je wat privacy hebt.

Dit Retreat is inclusief:
Accommodatie voor 6 dagen & 5 nachten in een Prive of gedeelde luxe tent op Costa del Soul.

Alle maaltijden en snacks · Yoga lessen en workshops · persoonlijke aandacht en ondersteuning · wandeling naar de waterval.

Voorafgaand aan dit retreat krijg je een online intake gesprek en follow-up gesprek na het retreat.

Het retreat bij Costa Del Soul is een exclusief retreat waar maar plek is voor 10 deelnemers. Wij vinden het belangrijk om jou de persoonlijke aandacht te geven die jij verdiend.

Prijzen:

Normaal gedeelde tent: 1300

Normaal prive tent: 1450

Liever een aanbetaling doen of gespreid betalen? Neem even contact met ons op

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Stay connected”

Workshops, Yoga Retreats & Soundhealing

1. Kies je tickets
Gedeelde luxe tent

Luxe tent met 2 bedden

€ 1.190,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Prive Luxe tent Bijna uitverkocht

Luxe tent met bed

€ 1.350,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Eigen camper/busje

€ 990,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Free Your Life Retreat

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 31 mei. om 19:00
Vrouw & Vrij
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Kirtan - Mantra, Meditatie en Soundhealing
Marthe Yoga, Healing, Kirtan en Retraite
Kirtan Mantra zingen Soundhealing
Vrijdag, 12 jul. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Meerdaagse retraites Mantra zingen Plantmedicijn
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl