Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Nieuwe Maancirkel

Zondag 10 maart 2024 van 13:30 tot 16:00

Mauritsstraat 12, 4811 EP Breda, Nederland

Over dit evenement

Verbindende vrouwencirkel || Verbinden met Dromen & Wensen || Hartverwarmende Cacao Ceremonie 🍫 & Orakelkaarten

Nieuwe maan 🌚 - 10 maart - Vissen ♊️

>> Een vrouwencirkel met nieuwe maan <<
In liefdevolle zachtheid naar binnen keren. Nieuwe maan nodigt uit te Voelen en Af te stemmen op jouw donkerte. Op jouw baarmoeder. Op het donker in jou wat nog geen vorm heeft, waar Niets is & waaruit Alles geboren kan worden. Welke wensen & dromen vragen intuïtief de ruimte, zonder dat ze al in een vorm worden geduwd, gedeeld moeten worden of al af moeten zijn? Waar mag jij komende maan je liefdevolle aandacht op richten? ✨ Wat mag vanuit het donker geboren worden, helemaal op haar eigen tijd? Laten we het ontdekken!

Maart: Wat er energetisch bij deze maand hoort is het hoogtepunt van de lente. We barsten van de ideeën, die zichtbaar aan het groeien zijn. Wat kan blijven en welke zaadjes blijken toch niet passend deze cyclus? Dit, in combinatie met wat jij in de cirkel brengt, vormt het startpunt van ons samen-zijn.

>> Je Vrouw-Zijn Omarmen <<
Laten we ons Vrouw-Zijn zo diep mogelijk omarmen. Dat wil ik met je delen: de natuurlijke wijsheid die in ons schuilt, wijsheid over de cyclus, over creatie en over de wens om in verbinding met het leven te staan. Wij mogen diep voelen en ons overgeven aan het Donker, van waaruit nieuw leven geboren wordt. Zoals ook de donkere, nieuwe maan langzaam groeit tot ze met heel haar licht-weerspiegelende kant naar de aarde gericht staat.

>> De maan, de cyclus, de seizoenen <<
Energie is niet lineair. Energie is Al-Tijd, alles omvattend en oneindig. In dit lichaam, op deze Aarde ervaar ik energie als cyclisch. 🌀 Ze toont het me maandelijks; mijn baarmoeder creëert een zachte plek voor nieuw leven, en wanneer dat niet komt, maakt ze zichzelf schoon, waarna het hele proces zich liefdevol herhaalt. Met iedere volgende cyclus, is er de ervaring van de vorige cyclus en als een spiraal beweegt deze cyclus zich door te tijd. Zich steeds herhalend, maar nooit hetzelfde.

De Creatiecyclus die wij als vrouwen in ons dragen, staat ten alle tijden tot onze beschikking. Het is het grootste cadeau aan mezelf geweest dat ik mijn nieuwsgierigheid gevolgd heb als het gaat over mezelf willen leren kennen. En nu nodig ik jou uit. Want deze vrouwencirkel is voor jou. Zodat jij jezelf in een liefdevolle setting kunt leren kennen, de Godin* kunt zien die je nu Bent.

*Wat doet dat met je, het woord Godin lezen? Zeg het eens hardop. ‘Ik ben een Godin.’ 💃 Dat is de waarheid!*

>> Een Vrouwencirkel bij Sanga <<
Er zijn een aantal elementen waar ik in de cirkels mee werk; zo mediteren we, drinken we ceremonieel Cacao en creëren we een dieper bewustzijn door helemaal te zakken in het moment. De uitnodiging is om te verbinden met het lichaam, het hart en elkaar.

Wat ik vooral doe is ervoor zorgen dat jij je veilig voelt. Alles van jou is welkom. 💛 Binnen de grenzen van liefdevolle omgang met elkaar mag jij uiting geven aan dat wat er geuit wil worden. De cacao zorgt voor een zacht & open hart, de meditaties en oefeningen die we doen verbinden je met je eigen gevoel en verbinden ons met elkaar. En de deelrondes zijn essentieel om ons te blijven realiseren dat we niet alleen zijn in wat we voelen. Echt niet.

>> Praktische informatie <<
• Je hebt, om aan te sluiten bij deze cirkel, geen ervaring met cacao of innerlijk reizen nodig. Ook ervaring met meditatie & visualisatie is niet noodzakelijk, want ik begeleid je liefdevol door het hele proces. Alleen een open Mind & nieuwsgierige houding zijn essentieel!

• Verder trek je lekker zittende en makkelijke kleding aan. Eet van te voren liefst niet te zwaar.

• Bij zwangerschap of lichamelijke klachten is het goed mij even te contacten, dan kijken we samen of dit het juiste moment is om bij de cirkel aan te sluiten.

• We zijn deze cirkel met maximaal 8 vrouwen.

• Afronden van dit samenzijn gebeurd op een passend tempo. Meestal zijn we wat later dan de aangegeven eindtijd klaar om te vertrekken.

• De Studio ligt binnen de Singel, dichtbij het Station. Er is plek voor je fiets & er zijn voldoende betaalde(!) parkeermogelijkheden.


>> Wat doet Pure Cacao precies? <<
Cacao is zo'n mooi medicijn. Als plantmedicijn ingezet opent cacao het hart en werkt het samen met de intentie waarmee je verbindt tijdens het drinken van Cacao. Cacao maakt het makkelijker te horen welke wensen er in het hart & in het lichaam leven, omdat het de verbinding met beide hier op aarde verankerd. Daardoor kun je helderder ervaren wat je Innerlijke Wijsheid met je wil delen.


>> Is/blijft er iets onduidelijk? <<
Mail me! Ik denk graag met je mee, dus reik zeker uit als je twijfels hebt. 🌹


Let's Sanga lieve vrouw,
Liefs, Kim

Zondag 10 maart 2024 van 13:30 tot 16:00

Mauritsstraat 12, 4811 EP Breda, Nederland

Over de organisatie

“Let's come together and sing our song, to create the song of life.”

Volg jouw Natuurlijke ritme. 🦋 Beweeg op jouw ritme, zing jouw lied, 💜 verbind met jouw Essentie.

Reviews

Lisa Van den Bliek

Vrouwenlijn Soul Journey

Het was een hele fijne ruimte en energie om binnen te lopen. Kim is een hele warme vrouw waar je je direct bij op je gemak voelt. Het was een hele mooie reis waarbij ik mocht voelen hoe fijn het is thuis te komen bij jezelf. Ook na de ceremonie heb je ik me nog heel de avond fijn en geaard gevoeld. Ik denk dat dit precies is wat ik nodig had. The way knows the way☺️

Lees meer

Irene

Vrouwenlijn Soul Journey

Wat een fijne verdiepende middag. Met een fijne begeleiding in meditatie, zang en muziek door Kim en in een heerlijke ruimte. Ik kom graag terug! Dank Kim!

Lees meer

Tanja

InnerEssence Journey

Bijzondere ervaring, goed begeleid door Kim, met fijne stem, zang en klanken. Prettige ongedwongen sfeer, authentiek.

Lees meer

Nieuwe Maancirkel

Meer evenementen van Sanga Breda

Dinsdag, 17 sep. om 18:30
Soul Voice
Sanga Breda
Zangcirkel Soul Voice Vrouwencirkels
Dinsdag, 24 sep. om 18:30
Soul Voice
Sanga Breda
Zangcirkel Soul Voice Vrouwencirkels
Dinsdag, 01 okt. om 18:30
Soul Voice
Sanga Breda
Zangcirkel Soul Voice Vrouwencirkels
Dinsdag, 08 okt. om 18:30
Soul Voice
Sanga Breda
Zangcirkel Soul Voice Vrouwencirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 26 sep. om 10:00
Vrouwen Zweethut
Het Verre Oosten
Zweethut Vrouwencirkels 1-Dags retraite
Vrijdag, 27 sep. om 11:00
Ode aan de Yoni - De Initiatie || tantra retraite voor vrouwen @ Avani
Maartje Derks
Vrouwencirkels Tantra Meerdaagse retraites
Donderdag, 03 okt. om 19:30
Thuis | Maringo Bérénos & friends live in Deventer
Maringo Berenos
Live muziek Innerlijke Reis Muziekavond
Dinsdag, 22 okt. om 19:15
Yin & Nidra Concert - Daniëlle Uriël in de Bergkerk -
Omikami Yoga
Yoga Klankreis-Soundbath Innerlijke Reis
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl