Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwenlijn Soul Journey

Zondag 14 april 2024 van 13:30 tot 16:00

Mauritsstraat 12, 4811 EP Breda, Nederland

Over dit evenement

InnerEssence Soul Journey || Hartverwarmende Cacao || Thema: De Vrouwenlijn

>> Thema: De vrouwenlijn <<
Ik geloof dat het zielendeel, wanneer het in een lichaam op aarde komt, bewust hun familie kiest. Thema’s waar onze voorouders mee worstelden of juist in gegroeid zijn, worden in het celgeheugen doorgegeven. Onze ziel kiest ervoor in deze familie geboren te worden, zodat zij kan leren van alles wat er vanuit de familielijn doorgegeven wordt.

Vaak blijft deze kennis onzichtbaar aanwezig in ons systeem. We maken zelden contact met dat wat er vanuit de familielijn door ons geleerd of losgelaten kan worden. 🌬

Ik nodig je deze Soul Journey uit om verbinding te maken met jouw Vrouwenlijn, en vanuit jouw Essentie te ervaren wat de Vrouwenlijn op dit moment met je wil delen. Kom zonder verwachting, maar met intentie en laat precies dat in je Bewustzijn komen wat gezien, gevoeld & geweten wil worden. 🙏

>> Hartverwarmende pure cacao <<
Voorafgaand aan de Journey drinken we samen ceremoniële cacao. Cacao in haar pure vorm heeft veel heilzame eigenschappen. Wanneer met intentie gedronken, helpt het om te zakken in het lichaam, om te verbinden met het Hart. ❤️ In het Hart schuilt de onvoorwaardelijke liefde waar we vaak zo naar hunkeren, maar onszelf moeilijk kunnen geven. Maar je mag gedragen worden door je eigen systeem. Liefde voelen, van binnen naar buiten. Daar helpt cacao bij.
✨ Drinken van de cacao is optioneel, er wordt genoeg aandacht gegeven aan hoe je je in het moment voelt & of het voor je klopt om cacao te drinken of niet.

>> Wat is een InnerEssence Journey? <<
Een InnerEssence Journey is een transformatieve reis naar binnen, naar jouw Essentie. 🌀 Tijdens deze innerlijke reis wordt er niks van jou verwacht, behalve dat je aanwezig durft te zijn in dit moment. Je ligt op een matje, maakt het jezelf comfortabel, en geeft je over aan dat wat 'is'. Ik begeleid je tijdens deze Journey naar jouw plek van onvoorwaardelijke liefde en complete vrijheid: met mijn liefdevolle aanwezigheid creëer ik een veilige ruimte voor jou om in de zakken, zodat je contact kunt maken met wat er diep in jouw leeft, precies zoals dat zich Nu aandient.

Dat 'zich aandienen' kan op allerlei manieren uit zien. Maak je geen zorgen, er gebeurt nooit iets wat jouw systeem niet aan kan, jij kunt jezelf dragen & ik ben er ten alle tijden om je te ondersteunen. Ik begeleid je met muziek, gesproken tekst & zang. Als je hoort wat ik zeg & zing is dat prima, maar het kan ook zijn dat je zo ver weg zakt dat je alles mist. Je mag er echt op vertrouwen dat je precies ontvangt wat je nodig hebt.

Dus als jij je nieuwsgierigheid uitnodigt, komt het goed! 🙌

>> Sensaties die zich tijdens een journey kunnen aandienen <<
Fysiek - trillen, willen bewegen, voelen dat er iets wordt 'aangezet' in het lijf
Mentaal - antwoorden op vragen vanbinnen Weten
Energetisch - tintelingen ervaren, energie voelen stromen
Emotioneel - huilen, lachen, boos worden, etc.

Een journey kan heel intens zijn, heel zacht, vrolijk of juist verdrietig. Dat wat je ziet kan heel logisch voelen, of heel vaag zijn. Het is zoals ademwerk of werken met plantmedicijnen, maar dan haar geheel eigen vorm: de Reis naar binnen maak je precies zoals je bent, begeleidt door muziek, mijn stem & de energie van het Veld.

>> Praktische informatie <<
• Je hebt, om aan te sluiten bij deze Soul Journey, geen ervaring met cacao of innerlijk reizen nodig. Ook ervaring met meditatie & visualisatie is niet noodzakelijk, want ik begeleid je liefdevol door het hele proces. Een open Mind en nieuwsgierige houding zijn wel een pré. Dus als je een klein (of groot) kriebeltje in je buik voelt, als je dit leest en er steeds aan moet denken, dan is dit voor jou!

• Verder trek je makkelijke kleding aan en eet je van te voren liefst niet te zwaar.

• Bij zwangerschap of lichamelijke klachten is het goed mij even te contacten, dan kijken we samen of dit het juiste moment is om bij deze journey aan te sluiten.

• Je zult je begeven in een intieme groep van maximaal 7 vrouwen.

• Afronden van dit samenzijn gebeurd op een passend tempo. Meestal zijn we wat later dan de aangegeven eindtijd klaar om te vertrekken.

• De Studio ligt binnen de Singel, dichtbij het Station. Er is plek voor je fiets & er zijn voldoende betaalde(!) parkeermogelijkheden.


>> Is/blijft er iets onduidelijk? <<
Mail me! Ik denk graag met je mee, dus reik zeker uit als je twijfels hebt. 🌹

Let's Sanga lieve vrouw,
Liefs, Kim

Zondag 14 april 2024 van 13:30 tot 16:00

Mauritsstraat 12, 4811 EP Breda, Nederland

Over de organisatie

“Lieve vrouw, maak weer contact maken met je Zijn, met wie jij in Essentie bent.”

De magie van het Leven 💫 Samen met andere vrouwen onderzoeken waar jouw Licht van gaat schijnen. Van Binnen naar Buiten.

Reviews

Lisa Van den Bliek

Vrouwenlijn Soul Journey

Het was een hele fijne ruimte en energie om binnen te lopen. Kim is een hele warme vrouw waar je je direct bij op je gemak voelt. Het was een hele mooie reis waarbij ik mocht voelen hoe fijn het is thuis te komen bij jezelf. Ook na de ceremonie heb je ik me nog heel de avond fijn en geaard gevoeld. Ik denk dat dit precies is wat ik nodig had. The way knows the way☺️

Lees meer

Irene

Vrouwenlijn Soul Journey

Wat een fijne verdiepende middag. Met een fijne begeleiding in meditatie, zang en muziek door Kim en in een heerlijke ruimte. Ik kom graag terug! Dank Kim!

Lees meer

Tanja

InnerEssence Journey

Bijzondere ervaring, goed begeleid door Kim, met fijne stem, zang en klanken. Prettige ongedwongen sfeer, authentiek.

Lees meer

Vrouwenlijn Soul Journey

Meer evenementen van Sanga Breda

Dinsdag, 21 mei. om 11:00
Sanga Soul Session - Je eigen ruimte innemen
Sanga Breda
Soul Voice Innerlijke Reis Vrouwencirkels
Zaterdag, 25 mei. om 13:00
Volle Maan Vrouwencirkel
Sanga Breda
Vrouwencirkels Soul Voice Sharing Circle
Zondag, 26 mei. om 13:30
Sanga Soul Session - Je eigen ruimte innemen
Sanga Breda
Soul Voice Innerlijke Reis Vrouwencirkels
Dinsdag, 11 jun. om 11:00
Sanga Soul Session - Grenzen aangeven
Sanga Breda
Soul Voice Innerlijke Reis Vrouwencirkels

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 14:30
ROTTERDAM (RUS): TOTAL RELAXATION
Sirius Art Studio
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Intuitive Dance
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Het Verbindingsweekend op Kleurendroom
Kleurendroom
Verbinding Gatherings Innerlijke Reis
Woensdag, 19 jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl