Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Magische Avalon Lammas Reis

Maandag 29 juli 2024 om 15:00 tot maandag 05 augustus 2024 om 12:00

Glastonbury, Verenigd Koninkrijk

Over dit evenement

Lammas is het Keltisch festival dat de Moeder van het Graan eert. Lammas vindt plaats rond 1 augustus, op het hoogtepunt van de zomer wanneer de gewassen werden geoogst.
Energetisch gezien is het ook de tijd van inkeer, het aanschouwen wat je het afgelopen jaar hebt gemanifesteerd, wat je wilt loslaten en wat bij je hoort, waar je meer van zou willen oogsten. Kun je overvloed accepteren of schaarste omarmen? Met meditatie en rituelen, het met elkaar als vrouwen verbinden, zullen wij moeder aarde eren, het leven vieren en stil staan bij onze innerlijke oogst. Hoe mooi is het om met een dankbaarheid ritueel de giften van Moeder Aarde te eren en te vieren en daarbij weer onze levensenergie te voelen, te beleven en te laten stromen.

Onze reis zal plaatsvinden in deze mooie tijd van overvloed: er zijn vele activiteiten waar we van kunnen genieten in en rond Glastonbury. Glastonbury is een magische plaats in Zuidwest Engeland en staat ook bekend als The Isle of Avalon. In en rond deze mystieke plek zijn vele krachtplaatsen, zoals de Tor, Chalice Well, White Spring, Stonehenge en Avebury Steencirkel. In deze reis zullen we deze krachtplaatsen bezoeken en ervaren wat de liefdevolle energie van deze bijzondere plekken met ons doen.

Glastonbury is een pilgrimsplek - het heeft een onvoorwaardelijke energie en zorgt dat je dicht bij jezelf komt. Hier heb je niet de afleidingen van het dagelijkse leven in een maatschappij waar je vaak niet jezelf kunt zijn. Glastonbury is verweven met de legendes van Avalon: Koning Arthur, Merlijn, Morgana en de priesteressen van Avalon. Avalon roept mensen uit de hele wereld om te komen. Voel jij je ook geroepen? Kom met ons mee op deze bijzondere vrouwenreis!
We verblijven in Honey Suckle Farm Cottages, in 2- 3 persoons studio's. Ontbijt is gezamenlijk en inclusief. Lunch/diner is niet bij de prijs inbegrepen maar we houden het low-budget.

Verdere details - het programma en contact gegevens - kun je vinden op de website Earthmama Connects: www.manontromp.com. Mocht je nog vragen hebben voor je een ticket boekt, voel je vrij!

De Lammas reis wordt begeleid door Manon Tromp, een ervaren reisgids en Aardepriesteres die zelf 8 jaar in Glastonbury heeft gewoond. Manon werkt met de Keltische tradities en geeft een jaartraining Natuurmagie. Ze is schrijfster van het boek "De Magie van Avalon" en samensteller van het boek "Aardevrouwen Spreken"

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Get lost in nature and find yourself”

Earthmama Connects organiseert reizen, bijeenkomsten en workshops voor vrouwen met als doel de verbinding met het natuurlijke (zelf) aan te gaan.

1. Kies je tickets
Avalon Lammas reis

de prijs is inclusief programma, accommodatie en vervoer (niet van vliegveld) , ontbijt en 2x diner

€ 1.250,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Magische Avalon Lammas Reis

Meer evenementen van Earthmama Connects

Vrijdag, 06 sep. om 16:00
Aardevrouwen Gathering
Earthmama Connects
Ritueel Gatherings Vrouwencirkels
Zondag, 20 okt. om 10:00
Natuurmagie Jaartraining
Earthmama Connects
Opleiding Natuur Spirituele ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 11:00
Body & Presence - Tantra Deep Dive Retraite
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Lichaamsbewustzijn
Donderdag, 01 aug. om 17:00
Ecstatic Dance Retreat - By Ecstatica & Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Vrijdag, 21 jun. om 15:00
soulSTICE WEEKEND RETREAT
Seeds of Yoga
Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl