Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zweethutceremonie gemengd

Saturday 10 February 2024 van 10:00 tot 23:00

Hilvarenbeek, 5081 Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

Tijdens een ceremoniedag komen we samen en bereiden ons voor om op een bepaald moment de zweethut in te gaan. We gaan samen bouwen en voorbereidingen treffen die nodig zijn om elkaar op diepere lagen te ontmoeten in de zweethut. Hier gaan we samen in vertrouwen, om onszelf over te kunnen geven in het moment van transformatie. Het openen van onze harten met respect voor elkaar, dit voor zuivering en genezing op meerdere lagen in ieders bewustzijn. Met respect voor elkaar blijft alles wat er is en mag zijn in de zweethut.

Wij bieden een veilige bedding en de ruimte waarin je volledig jezelf mag zijn. We worden gedragen door onze voorouders, krachtdieren en spirits die op bepaalde momenten worden uitgenodigd om samen met ons deze reis te beleven. Er is ruimte om je jezelf te openen en zichtbaar te maken.
Het is een reis in en met jezelf naar dieper gelegen lagen om terug in verbinding te komen met je hogere bewustzijn.

De ceremonie vindt plaats in het bos Nagamowin in het buitengebied van Hilvarenbeek. Het exacte adres en de routebeschrijving ontvang je na aanmelding per e-mail.

De eindtijd van de ceremonie is een richtlijn die nog kan afwijken, dus hou hier rekening mee.

Ons advies is om na de ceremonie te overnachten in je eigen tentje of in de tipi. De werking van de zweethut kan dan nog wat dieper op je inwerken als jij jezelf de ruimte geeft om in verbinding te blijven.

Voor aanvang is ons advies een normaal ontbijt te nemen en tijdens de ceremonie kan je iets van fruit meenemen om tussendoor te eten. Na de ceremonie verzorgen wij een soep met stokbrood. Het is altijd welkom om iets extra’s mee te nemen om te delen, iets hartigs, nootjes, of fruit. Voel je hier vrij in. Door de dag is er water en thee om te drinken aanwezig.

Verloop van de dag;

In de ochtend komen we samen en onder het genot van een bakje thee met koek worden er wat taken verdeeld. De ceremonieplek schoon maken, de zweethut afdekken, hout hakken en soep maken indien nodig. Als dit gedaan is volgt de stenenceremonie waarbij de stenen worden geëerd met een intentie, hierna worden deze roodgloeiend verwarmd. Wanneer de stenen wakker zijn maken we ons klaar om de zweethut in te gaan.

Na de ceremonie ruimen we gezamenlijk alles op en eten we rond het vuur. Wanneer de ceremonie is afgesloten kan je terug naar huis of als je wenst kan je blijven overnachten.

De betaling is mogelijk gemaakt door Hipsy wat het proces allemaal wat eenvoudiger maakt. Betaal je liever contant dan is dit ook mogelijk, stuur mij dan even een email om dit af te stemmen.

Warme groet,
Ad Hamers, Chippewa
Roxanne van de Riet
Edwin Nijland

Saturday 10 February 2024 van 10:00 tot 23:00

Hilvarenbeek, 5081 Hilvarenbeek, Nederland

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

Reviews

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

Tessa

Zweethut Oud en Nieuw 2023/2024

De eerste uren zat ik nog heel erg in mijn hoofd. Na de intentie- en stenen ceremonie begon ik langzaam voorbereid te zijn op de zweethut. De visualisaties tijdens de rondes waren een bijzondere ervaring waar ik de komende tijd nog mee bezig ben om de betekenis ervan te vinden. Het heeft mij bovenal kracht gegeven. Chippewa Ad, Roxanne en buurman Ed geven je alle ruimte waar je mag zijn wie je bent. En met alles wat er in je los komt begeleiden ze je op een rustige vertrouwde wijze. Het is een heerlijke escape en smaakt naar meer. Hier zit een blij meisje.

Lees meer

Koert

Zweethutceremonie gemengd

Wat een ervaring! Wat een reis! Wat een magische plek! Wat een mooie warme mensen! Dit was niet mijn eerste zweethut ceremonie en zeker ook niet mijn laatste. Het gevoel van veiligheid, het zijn wie je bent en vooral ook het mogen zijn. Het is echt niet alleen zweten in een hutje, maar zoveel meer dan dat. De gehele dag, de gehele ceremonie heeft me naar een plek gebracht in het diepste van mezelf. Daarom ook niet te omschrijven, dit kun je alleen voelen door het zelf te ervaren. Bedankt Chippewa, Roxane en vuurman Ed voor deze onvergetelijke dag! Tot de volgende.

Lees meer

Zweethutceremonie gemengd

Meer evenementen van Herken Jezelf

Thursday, 29 Feb. om 19:00
AAN TAFEL!
1620
Storytelling Spirituele ontwikkeling
Sunday, 03 Mar. om 14:00
Workshop Maak je eigen Talking Stick
1620
Creativiteit Spirituele ontwikkeling Sharing Circle
Friday, 08 Mar. om 19:30
Cacao ceremonie Nieuwe Maan / Internationale vrouwendag
Herken Jezelf
Cacao ceremonie Ritueel Sjamanisme
Saturday, 09 Mar. om 10:00
Zweethutceremonie gemengd
Herken Jezelf
Zweethut Sjamanisme 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 24 Apr. om 12:00
Think Gita Day Retreat
Vedic Essence
1-Dags retraite
Saturday, 04 May. om 10:00
4 Mei Vreugde Retraite dag - non profit
Opwaartse Spiraal
1-Dags retraite
Sunday, 21 Apr. om 10:45
♡ Shamanic Sunday ♡ 1-dags retraite - 3 workshops in 1 dag- StadsOase
Wolftaenzerin
Soundhealing Sjamanisme 1-Dags retraite
Saturday, 09 Mar. om 10:00
Zweethut Ceremonie voor vrouwen
Zweethut Groenekan
Zweethut
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl