Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Midsummer Gathering

Zaterdag 18 juni 2022 om 13:00 tot zondag 19 juni 2022 om 15:00

Sint-Oedenrode, Nederland

Over dit evenement

In het weekeinde van 18 en 19 juni, terwijl de zon het hoogste punt aan de hemel op ons noordelijk halfrond bereikt, vieren we de midzomer. De zomer is een tijd van licht en overvloed. De oogst van het land geeft overvloed op ons bord en in ons hart. De zon verwarmt ons lichaam en voedt onze ziel. De natuur geeft alles wat we nodig hebben. Overvloed is overal, en dat vieren we.

We komen bij elkaar met een groep mannen en zullen het weekeinde samen delen, samen eten, samen spelen en samen zijn. We hebben een aantal aspecten gevoeld die het weekeinde vorm zullen geven. Natuurlijk de midzomer zelf, tijd van licht en overvloed, van warmte. Daarnaast komt ook speelsheid bij ons boven. We moeten al zoveel, het volwassen leven staat vaak bol van de verantwoordelijkheden. Wij nodigen je uit om te komen spelen. Neem iets mee waar jij blij van wordt. Een trampoline staat er al en neem vooral zelf iets mee waarbij je je innerlijke kind even helemaal los kan laten gaan.

En zondag 19 juni is het natuurlijk vaderdag. Een feestdag ter ere van vaders. Wij zullen het vaderschap en het belang van vaders in de opvoeding van kinderen gaan eren.
----------------------------------------------------------------------------
Praktische details:
Het weekeinde start zaterdag om 13:00, aankomst is mogelijk vanaf 11:00. Je bent welkom om het hele weekeinde te blijven inclusief overnachting op het terrein. Gezien het zondag Vaderdag is kunnen we ons voorstellen dat er mannen bij zijn die de zondag graag doorbrengen met hun eigen gezin. Daarom kan je er ook voor kiezen om zaterdagavond afscheid te nemen of zondag direct na het ontbijt. Op zondag zullen we het weekeinde afsluiten rond 15:00.
Zaterdagavond, zondagochtend en zondagmiddag eten we gezamenlijk. Dit wordt gezamenlijk bereid. Ook nodigen we iedereen uit om vanuit overvloed eten mee te nemen voor een potluck op zaterdagavond. Koffie en thee worden voorzien.

LOCATIE: Het weekeinde wordt gefaciliteerd op het land van Natuurlijke Vrijheid in Sint Oedenrode. Na aanmelding krijg je de instructies waar je precies heen mag en hoe het zit met parkeren, etc. Overnachting is mogelijk in een tent. Er is geen officiële camping dus het overnachten zal basic zijn.

PRIJS: De Midsummer Gathering wordt georganiseerd op basis van kosten & donatie. De kosten bedragen: € 55.
Daarnaast vragen we om een donatie, om de balans te herstellen tussen wat je op de Bijeenkomst hebt ontvangen en wat er is gegeven. Deze donatie gaat deels naar de organisatoren en facilitators van de Gathering, en deels naar de Stichting Firemakers, om hen te kunnen helpen om veilige ruimtes te creëren voor meer mannen die het nodig hebben.

Zaterdag 18 juni 2022 om 13:00 tot zondag 19 juni 2022 om 15:00

Sint-Oedenrode, Nederland

Over de organisatie

“All men living and honoring Brotherhood”

Firemakers is een stichting die zich inzet voor het leven en eren van broederschap. Op alle niveaus van de samenleving, wereldwijd.

Reviews

Dave Van der Hoef

9th European Festival of Brotherhood

Wat een mooie ervaring is dit. Echt top. Heb er geen woorden voor je moet het ervaren!

Lees meer

Prabodh Prem

9th European Festival of Brotherhood

A beautiful and deep gathering of men who are willing to take a step for their personal growth and better version of themselves. A well organized event, I recommend it warm heartedly. AHO!

Lees meer

Midsummer Gathering

Meer evenementen van Firemakers

Donderdag, 15 aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 06 sep. om 10:00
Free Man Festival - Co-creators
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Maandag, 15 jul. om 09:00
Zomer Community Retreat || 15-18 juli 2024
AVANI
Meerdaagse retraites Playfulness Sharing Circle
Vrijdag, 07 jun. om 19:30
PLAY! Zwolle Ecstatic Dance met DJ Raat Ki Rani (alle leeftijden)
Play Zwolle
Ecstatic Dance Playfulness
Zondag, 02 jun. om 13:00
KiSS - Liquid Love
Be Touched Community
Conscious Sexuality Playfulness Sensualiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl