Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

OUDJAARS ECSTATIC DANCE & CACAO CEREMONY

Woensdag 27 december 2023 van 18:30 tot 22:15

Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272, 2628 AT Delft, Nederland

Over dit evenement

Welkom op onze OUDJAARS ECSTATIC DANCE met CACAO CEREMONIE.

Dit evenement is verbonden met onze WHITE NIGHT (https://hipsy.nl/event/30667-white-night-ecstatic-dance-ceremony) op 22 december en NIEUWJAARS ECSTATIC DANCE & CACAO CEREMONY op 20 januari (https://hipsy.nl/event/35722-nieuwjaars-ecstatic-dance-ceremony-cacao)

We zijn weer aangekomen aan het eind van het jaar en dat is opnieuw een mooi moment om terug in de tijd te kijken en onze ogen te openen voor dat wat was en te zien waar we vandaan komen. Vaak dragen we onbewust herinneringen onnodig lang met ons mee en kleeft er nog van alles aan ons vast. Herinneringen, gebeurtenissen die impact hebben gehad, maar mogelijk los gelaten kunnen worden. Tijd om ons voor te bereiden om op een frisse manier het nieuwe jaar in te stappen, tijd om los te laten.

Ben jij er klaar voor, kom dan naar onze OUDJAARS ECSTATIC DANCE WAVE en geniet van de verbondenheid, de liefde en de ecstasy van deze avond die begeleid wordt door Saryo en Eva. We dansen, met een grote groep dansers, dat wat was. Om zo aan het eind van de avond bevrijd naar huis te mogen gaan.

Voorafgaand aan de dans zullen we een Sacred Cacao Ceremonie doen om zo het trillingsgetal in je lijf en de groep te verhogen en de harten te openen. Cacao geeft een diepe verbondenheid met je innerlijke zelf en daar waar je vandaan komt en heeft een oeroude traditie van heling en verlichting.

Wanneer je komt, vragen we je om foto's, objecten, symbolen en alles wat je herinnert aan wat voor jou belangrijk was, mee te nemen. Neem ook een stevige kaars mee om onze ceremonie warmte en licht te geven. De rest volgt vanzelf.

Opgeven is een must, dus heel belangrijk en via Hipsy. Hou wel in de gaten dat het snel vol kan lopen. Bij uitzondering kun je op het laatste moment beslissen, maar liever niet. Na de ceremonie zullen we nog ruimte hebben om samen te zijn.

TIJD: Dinsdag 27 december 18.30 - 22.15 uur. Binnenkomst vanaf 18.00 tot 18.20 uur.
WAAR: Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272, Delft
MEENEMEN: Meditatie kussentje, omslagdoek en een stevige kaars met stevige houder.
KOSTEN: De kosten zijn €27,50.

Heb je vragen, neem contact op met Saryo 0648152072 of saryo@kpnmail.nl.

Woensdag 27 december 2023 van 18:30 tot 22:15

Lijm & Cultuur, Rotterdamseweg 272, 2628 AT Delft, Nederland

Over de organisatie

“WHEN THE BODY MOVES, THE HEART WILL FOLLOW. ”

Samen bewegen wij deze organisatie. Wij organiseren naast Ecstatic Dance ook wekelijkse 5Ritmes dans events. Kijk even op www.saryo-eva.nl

In samenwerking met

Reviews

Roeland Van Elsen

ECSTATIC DANCE DELFT

This was my second ever ED session, after my first one in Zutphen earlier this year, and I was pleasantly surprised. The venue is wonderful (and high up several floors so a great warm-up cardio I say!) in an old industrial building, with the most stunning views over Delft and surroundings. Eva an Saryo are wonderfully gentle, warm and welcome hosts taking turns in the introduction and closing ceremonies, on the DJ turntables and on the dance floor. I immediately felt part of a loving family, even with such a small group as it happened. The vibe was as amazing as the music, with pleasant variations in rhythms, timbre and beat, soft and hard. Tea, water and fruit aplenty... Something for everyone's mind, body and soul, I felt I could move my emotions and leave them there for all to dance with or simply leave - wonderful. I was transformed, and happily healed from my sore back muscles - movement IS healing! I will be back whenever I can... Namaste & thank you all for this beautiful Sunday morning therapy - may many follow!

Lees meer

Ellen

OUDJAARS ECSTATIC DANCE & CACAO CEREMONY

Heerlijk gedanst op het Oudjaars Estatic Dancefeest bij de zeer vriendelijke en toegankelijke Eva & Saryo. Ze weten saamhorigheid te creëren en een liefdevolle sfeer neer te zetten. 🙏

Lees meer

Ria Snoek

ECSTATIC DANCE REEUWIJK - dj Iradi

Was verassend en heerlijk ontspannen. Niets hoefde alles mocht. Fijn om dat op de avond te doen. Voor herhaling vatbaar.

Lees meer

OUDJAARS ECSTATIC DANCE & CACAO CEREMONY

Meer evenementen van Ecstatic Dance Delft

Zondag, 28 apr. om 11:30
ECSTATIC DANCE DELFT
Ecstatic Dance Delft
Ecstatic Dance 5 Ritmes Conscious Dance
Woensdag, 01 mei. om 19:30
PURE DANCE DEN HAAG
Saryo & Eva
5 Ritmes Ecstatic Dance Conscious Dance
Donderdag, 02 mei. om 19:30
PURE DANCE ROTTERDAM - 5RHYTHMS DANCE
Saryo & Eva
5 Ritmes Conscious Dance Ecstatic Dance
Zondag, 05 mei. om 11:30
ECSTATIC DANCE DELFT
Ecstatic Dance Delft
Ecstatic Dance 5 Ritmes Conscious Dance

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 19:00
NATARAJ GRONINGEN | CACAO CEREMONY
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Cacao ceremonie
Zondag, 05 mei. om 19:00
Kinky Ecstatic Ball | Odessa Muiderpoort
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Shibari Sensualiteit
Zondag, 05 mei. om 10:30
Ecstatic Dance Den Haag @De Pier with DJ Nachtpapegaai
Ecstatic Dance Den Haag
Ecstatic Dance
Dinsdag, 09 jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨✨ Summer Celebration 2024 ✨✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl