Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sound Healing + Reiki - Met Loรฏs en Rachel

Zondag 10 december 2023 van 11:00 tot 13:00

Kuipersweg 2T, 3449 JA Woerden, Nederland

Over dit evenement

Na het succes van van de vorige editie geven Lois en Rachel samen op zondag 10 december een sound healing gathering. Loรฏs geeft een 60-min durende sound healing met haar bijzondere kristallen bowls en Rachel voelt liefdevol in wat men nodig had.

๐˜‘๐˜ข ๐˜ฌ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ณ๐˜ต๐˜ด๐˜ต๐˜ช๐˜ฌ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ถ๐˜ช๐˜ต?

Je ligt op een matje, warme kleding, cozy kleedje. De klanken nemen je letterlijk mee op reis. Het dringt door tot in je cellen en je voelt je compleet ontspannen. Half in dromenland. Tijdens het โ€˜muziek badโ€™ kwam Rachel langs. Zij voelde waar je lichaam aandacht kon gebruiken en legde daar mijn handen neer. Hierdoor zak je nog dieper in je lijf en maak je nog een diepere connectie met jezelf.

We kwamen erachter dat de combinatie tussen het soundbath en energiewerk zoveel kan betekenen. Daarom geven we hem nog een keer met wat kleine aanpassingen. We kiezen er dit keer voor om minder plekjes vrij te geven zodat er meer tijd en aandacht overblijft voor iedereen.

Er is ook tijd om een kaartje te trekken, je intentie te zetten en gewoon samen te zijn. Warme fijne dranken en gezonde snacks zijn inbegrepen.

Dus
๐—ญ๐˜‚๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐˜๐—ฒ ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฏ ๐—ป๐—ผ๐—ด ๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—น๐—ผ๐˜€ ๐—น๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป? ๐—Ÿ๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ณ (&๐—น๐—ถ๐—ณ๐—ฒ) ๐˜‡๐—ผ๐—ฑ๐—ฎ๐˜ ๐˜„๐—ฒ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ ๐—ผ๐—ฝ๐—ด๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ผ๐—ป๐—ฑ ๐—ถ๐—ป ๐—ด๐—ฎ๐—ฎ๐—ป?

HOE DAN?
Nou gewoon lekker komen liggen. De klanken doen zijn werk, de vibe ondersteund, mijn handen helpen een handje en jij?

๐˜‘๐˜ช๐˜ซ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ญ ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต๐˜ด ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ฅ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฏ. ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ช๐˜จ ๐˜ต๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ซ๐˜ฏ.

Dus WIE, WAT, WAAR?
Zondag 10 december soundbath door Lois, energiewerk door Rachel
Van 11:00 tot 13.00 uur in Woerden
Investering in jou: 39 euries

Geef jezelf een cadeautje in de drukke december maand en laad weer helemaal op.


*Over de Alchemy Crystal Singing Bowls*
Elk instrument activeert een ander deel van je lichaam en brein. Elke bowl is gemaakt van 99,99% kwartskristal en is doordrenkt met een specifieke edelsteen, mineraal of edelmetaal dat bepaalde genezende eigenschappen heeft. De frequenties zullen je brein in een meditatieve staat brengen waar reset en ontspanning mogelijk zijn, en de helende krachten van je cellen worden geactiveerd.

De juiste intentie in combinatie met de frequenties van de Alchemy Crystal Bowls creรซert een fijne omgeving waarin genezing kan plaatsvinden. Door de geluiden toe te staan je mee te nemen, dieper in je lichaam en hart te zakken, en je geest over te geven aan de trillingen.

Zondag 10 december 2023 van 11:00 tot 13:00

Kuipersweg 2T, 3449 JA Woerden, Nederland

Over de organisatie

“Music has the power to touch the deepest corners of our soul”

Gespecialiseerd in het organiseren van sound healing evenementen, ervaar de magische klanken en bewonder

Reviews

Esther

Sing & Crystal Sound Bath Expierence - with Singer-Songwriter Lorrรจn

Een super fijne ervaring! De setting was prachtig, de geluiden van de bowls waren heel mooi en intens en de stem van Lorren ook erg mooi op de achtergrond. Ik wist niet dat de crystal bowls zoveel effect konden hebben, maar ik was full on in meditatieve staat. Heel blij met deze me time, ik ben er helemaal van opgeladen. Dankjewel!

Lees meer

John

Sing & Crystal Sound Bath Expierence - with Singer-Songwriter Lorrรจn

Het was een bijzondere combinatie van geur, geluid, zang en beelden. Het vloog voorbij door de intensiteit waarmee je omhuld wordt. Als er weer een sessie komt ga ik zeker weer.

Lees meer

Anoniem

Sound Healing + Reiki - Met Loรฏs en Rachel

Ik vond de Sound Healing door Lois en Rachel een bijzondere en aangename ervaring. Het werkt heel ontspannend. Ik kan het aanraden.

Lees meer

Sound Healing + Reiki - Met Loรฏs en Rachel

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 19 mei. om 15:00
Sound healing Concert
Sound Healing Concerts
Ligconcert Klankreis-Soundbath Klankbad
Vrijdag, 17 mei. om 19:00
Kundalini NRGY Awakening XL met Microdose
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Energiewerk
Zondag, 02 jun. om 14:00
multidimensional energy healing arnhem
Esther Ausems
Energiewerk Kundalini activatie Multidimensional Embodiment Transmission
Zaterdag, 18 mei. om 14:30
ROTTERDAM (RUS): TOTAL RELAXATION
Sirius Art Studio
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Intuitive Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl