Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

FemCave 2024

Friday 22 December 2023 om 19:00 tot Friday 21 June 2024 om 22:00

Heart of Gaia, Lievendaallaan 2, 3701 JG Zeist, Nederland

Over dit evenement

Als je je harde laagjes wil laten smelten en de wens hebt om zachter te worden, meer te leven vanuit je eigenheid en in openheid...

FemCave biedt een bedding van like-minded vrouwen in een wereld die veel van je vraagt.


f e m c a v e 

ruimte waarin we telkens weer naar onszelf toe bewegen

te bewegen,

stil te zijn,

te dansen,

uit te blazen,

samen te zijn met jezelf

ruimte om los te gaan

om los te laten

te schreeuwen en muisstil te zijn

om in te checken met jezelf

en likeminded vrouwen

niet via chit-chat

of diepgaande gesprekken

maar via e m b o d i m e n t


- "Embodiwat?”

Embodiment betekent lichaamswerk of belichaming (in het Engels vind ik alles zoveel mooier klinken). Ons lichaam is gemaakt om te bewegen en te voelen.

We leren in te checken met ons lichaam, ontwikkelen of herontdekken lichaamsbewustzijn. Als klein kind waren we beter belichaamd. Ging alles meer vanzelf. Op een speelsere manier.

Daar richten we ons in de FemCave op. Samen bewegen, eerst naar binnen en dan weer naar buiten.
Een sessie is zowel yin (aandacht naar binnen gericht, zenuwstelsel tot rust brengend) als yang (aandacht naar buiten gericht, hartslagverhogend).

De adem speelt een grote rol. Steeds wordt je uitgenodigd om vanuit je hoofd, in je lijf te zakken. Van afwezig naar aanwezig. Van denken naar voelen. Van daar naar hier.

FemCave is een maandelijke selfcare-sessie voor vrouwen in Heart of Gaia in Zeist, van 19:00-22:00 uur.

vrij 19 jan 
vrij 16 feb  
vrij 15 mrt 
vr 19 apr
vr 17 mei
vr 21 juni 

Samen bewegen we, dansen we, delen we en gaandeweg en met elkaar leren we via allerlei oefeningen handige skills om ons relaxter te voelen.

Op speelse wijze meer uit je hoofd en meer in je lijf komen, zodat ontspanning je weer aan kan raken.

We werken in een safe container met o.a. bewuste aanraking, grenzen & wensen, feminine energy en elkaar. We maken ook veel gebruik van dans en sharing (met woorden of geluiden) in de sessies. 

Het zijn geklede, niet-seksuele workshops, maar je kan er wel excited en opgeladen van raken 😁

De meeste vrouwen die komen kennen mij persoonlijk of komen via mijn social media kanalen bij me terecht, waar ik open deel over mijn persoonlijke leven en waarom ik doe wat ik doe en resoneren dus met mijn energie: I am like you. We are all in this together!

Feel you in the FemCave,

X Inge

Nu 7 sessies t.w.v. 44 euro p/stk voor 149 euro.

Dit no brainer aanbod staat tot kerst en dat betekent dat de HELFT van de sessies gratis is!

Zo kun je nog eens een sessie missen ;-)


Over mij

Hoi, ik ben Inge van Schipstal, formerly known as Ellis in Polderland (toen ik me nog een beetje verstopte). Mijn moeder wilde me Ellis noemen, maar m’n vader vond dat te raar.

Samen met mijn vriend Koen en zoon Mees (7) heb ik een paar jaar rondgereisd en een jaar of twee gelee ben ik neergestreken in Zeist, middenin ons Polderland.

Gedurende mijn wildere jaren heb ik mezelf behoorlijk psychedelisch binnenste buiten gekeerd, dus Alice in Wonderland voel ik me ook best wel. Et voilà!

Twaalf jaar geleden verscheen yoga als welkome tegenhanger van m’n drukke gedachtenwereld en never-ending yangdrang. Mijn motto was altijd gaan-gaan-gaan en ik nam eigenlijk pas pauze als ik helemaal gesloopt was. Als ik niet meer kon letterlijk.

Some call it lust for life, some call it bipolar. Soms moest ik maandenlang bijkomen van m’n streberij van de maanden ervoor. Ze noemden me Springie in die tijd. Springie leidde me door twee burn-outs. Van sociaal wetenschapper op weg naar professor worden ging ik naar niet weten wat ik met mijn leven moest.

Yoga floot me op een prettige manier terug naar waar het werkelijk om draait. Ik leerde de beweging naar binnen te maken, in plaats van altijd maar op de buitenwereld en anderen gericht te zijn. De technieken die ik leerde vormden een rustig oord in mijzelf, een safe space waar ik altijd naar toe kan.

Ik ging steeds meer luisteren naar m'n daadwerkelijke behoeften en ontdekte gaandeweg allerlei spiritueel fruit waar ik met gulzige honger van proefde.

Vipassanameditatie, aya, yoga-opleidingen, psychotherapie in verschillende vormen, ecstatic dance festivals, familieopstellingen, shibari (bondage), anger release workshops, vrouwencirkels, shamanistisch ademwerk, innerlijk-kind-werk, schaduwwerk, talloze tantraworkshops, ik had het er maar druk mee (mijn spirituele ego doet nu een dansje).

Moeder zijn is voor mij een van de meest transformatieve bezigheden. Mees leert mij op een luchtige, grappige en soms bloed-onder-de-nagels-uit-halende wijze houden van ALLE delen in mij zelf.

Gaandeweg veranderde ik van party-girl & carrièretijger in een zelfontwikkelingsjunkie. Steeds meer liefde voor mezelf along the way <3

Ik heb aardig wat mogen oefenen met mijn grenzen en wensen in tantra-land, o.a. dmv het Wheel of Consent bij Mariëlle Spronck, de facilitator training en vele workshops bij Wilrieke Sophia en mijn deelname aan en werkzaamheden voor The New Tantra.

De laatste tijd merk ik dat het leven voor mij vooral draait om plezier maken en open zijn. Genieten is genoeg. Goed voor mezelf zorgen, genieten, open zijn en in dat proces zoveel mogelijk mensen meenemen. Speelsheid belichamen en ruimtes creëren waarin mensen zichzelf kunnen zijn en ontdekken - zonder ruis.


Amai, je bent nog niet afgehaakt!

Wil jij:

♀ ontspanningstools leren?
♀ minder piekeren?
♀ leren vertrouwen op je gevoel?
♀ leren luisteren naar je lijf?
♀ meer rust durven nemen?
♀ minder pleasen?
♀ meer ruimte innemen?
♀ je vrijer kunnen bewegen?
♀ meer in contact met je sensualiteit?

Kom dan een keertje langs!

Dit no brainer aanbod (7 sessies t.w.v. 44 euro p/stk voor 149 euro) staat tot 5 dec.

De helft van de sessies gratis! Daar ga je in 2024 heel blij mee zijn, mooiste kadootje aan jezelf is toch tijd voor jou?

Friday 22 December 2023 om 19:00 tot Friday 21 June 2024 om 22:00

Heart of Gaia, Lievendaallaan 2, 3701 JG Zeist, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Let’s keep it hot this winter🔥”

Dive deeper into your intimacy & relations. Workshops, retreats & (koppel)coaching

Reviews

Merijn

SpeelSessie || Tell me what you want

Het was een hele mooie verbindende avond, waar we ook gelachen hebben. Inge en Koen creëren een prettige, vriendelijke, veilige en open sfeer, waardoor ik mij op mijn gemak voelde en de oefeningen ontspannen kon doen. We hebben veel kunnen oefenen en voelen. Ik raad deze workshop dan ook zeker aan voor stellen. Leuk om weer even op een andere manier met elkaar in contact te treden. Dank jullie wel Inge en Koen

Lees meer

Gabrielle In't Hout

FemCave || Selflove Session

Ik vond het heel bijzonder om te mogen ervaren hoeveel dieper je nog kunt gaan in 3 uur tijd, dan in 1,5 uur tijd. Tijd was er niet, er was alleen het zakken in mijn lijf. En in de ervaring dus, die op zo'n fijne manier door Inge werd begeleid door haar woorden, met muziek op de achtergrond ter ondersteuning. Bewegen, voelen, stilte, ervaren!

Lees meer

Sofie Ursem

FemCave || Selflove Session

Eerste keer dat ik een vrouwencirkel heb mogen bijwonen, het was een bijzondere ervaring. Onder de prettig leiding van Inge wordt je meegenomen in een sessie van drie uur, die bestaat uit verschillende onderdelen. Voor alles kan je tijd nemen. De optionele cacao zorgde bij mij voor een warme lichamelijke sensatie, wat de 'hartopenener' lijkt te doen. Ik raad deze FemCave ten zeerste aan! Mijn scepsis is vervangen door nieuwsgierigheid. Het samenkomen met vrouwen op deze manier is voor mij nieuw, maar smaakt naar meer. De lengte van het geheel gaf mij echt de tijd om even stil te staan. Mooi, mooi, mooi.

Lees meer

1. Choose your tickets
FemCave 2024 ♀ alle sessies dec-jun ♥

Voel je welkom op: vrij 19 jan  vrij 16 feb   vrij 15 mrt  vr 19 apr vr 17 mei vr 21 juni 

€ 149,00
Including € 0,80 service fee
Not available
FemCave || alle 6 de sessies

Opladen, inchecken, bewegen, voelen en uiten. Feel you in the FemCave 🖤

€ 169,00
Including € 0,80 service fee
Not available
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
FemCave 2024

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 09 Jun. om 14:00
Red Play Party (Temple Night) & Playing it Kinky (intro kink) Workshop
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Sensualiteit
Wednesday, 19 Jun. om 10:00
💃Hieros Gamos Festival🕺
Hieros Gamos Festival
Mannen Workshops Vrouwen workshops Festivals
Friday, 03 May. om 10:00
Odessa Tantra Festival
Odessa Amsterdam
Tantra Tempel Persoonlijke Ontwikkeling
Wednesday, 24 Jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl