Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Yin Yoga Opleiding | 100 uur | Nijmegen

Vrijdag 23 augustus 2024 van 16:00 tot 20:00

Bodhi Yogashala (Oost), Prins Hendrikstraat 16, 6521 AW Nijmegen, Netherlands

Over dit evenement

Voel je de behoefte om meer te leren over de transformerende en helende werking van Yin Yoga? Of wil je jouw passie en liefde voor Yin Yoga delen met anderen?

Met onze uitgebreide 100 uur durende opleiding nemen we je mee op een transformerende en helende reis naar je innerlijke wereld. Dit is een reis van overgave, acceptatie en zelfontdekking, waarbij we samen houdingen verkennen die je uitdagen, maar ook transformeren. Onze opleiding biedt een diepgaande verkenning van de subtiele nuances van yin houdingen en verdiep je je in de functionele en energetische anatomie. We delen de kunst van ademhalingstechnieken en verkennen de inspirerende filosofische achtergrond van Yin Yoga. We richten ons op de holistische aspecten van Yin Yoga, inclusief de emotionele en energetische lagen. Dit alles stelt je in staat om niet alleen je eigen beoefening te verdiepen, maar ook om anderen op een veilige manier te begeleiden op hun eigen pad van rust en ontspanning.

INHOUD VAN DE OPLEIDING
De opleiding is verdeeld over 4 weekenden. Elk weekend staat in het teken van specifieke aspecten van Yin Yoga, waardoor je voldoende tijd hebt om de inhoud te absorberen en jezelf te verdiepen in de praktijk. Hieronder vind je de belangrijkste pijlers van de opleiding:
- Asana Lab | Yin houdingen
- Functionele anatomie
- Yoga filosofie
- Persoonlijke ontwikkeling
- Zenuwstelsel
- Teaching skills
- Meridian & chakra leer
- Adem en meditatie

VOOR WIE IS DE OPLEIDING?
Of je nu nieuw bent in de wereld van yoga of al ervaring hebt, deze opleiding is voor iedereen die nieuwsgierig is naar Yin Yoga. Het is een fantastische kans om jezelf verder te ontwikkelen en je kennis te verruimen. Misschien wil je meer leren over het menselijk lichaam en de Yin houdingen, of ben je op zoek naar persoonlijke groei, of voel je de drang om je liefde voor Yin Yoga door te geven? Wat je reden ook is, je bent van harte welkom. En het is helemaal oké als je niet super lenig bent. Alle lichamen zijn welkom. Het enige wat we van je vragen, is een open en nieuwsgierige houding en de wil om te leren.

DATA
Weekend 1: 23 t/m 25 augustus 2024
Weekend 2: 13 t/m 15 september 2024
Weekend 3: 11 t/m 13 oktober 2024
Weekend 4: 25 t/m 27 oktober 2024

Tijd
Vrijdag: 16.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 12.00 - 20.00 uur
Zondag: 11.00 - 19.00 uur
Lunch break 1 uur (De lunch is niet inbegrepen)

TAAL
De opleiding wordt gegeven in het Nederlands. Voor sommige teksten of boeken is er (nog) geen Nederlandse vertaling beschikbaar, in dat geval werken we met Engelstalig materiaal.

KOSTEN
REGULAIR | € 1249,- | Betalen in een keer
IN TERMIJNEN | 4 X € 320,- | Betalen in 4 keer
De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief opleidingsmanual.

Aanmelding en alle info vind je hier: https://www.embodiedyoga.nl/yinyogaopleiding

DE DOCENT SINA
Hoe kan ik weer in contact komen met mijn gevoelens? Hoe kan ik authentiek zijn en mezelf laten zien? Deze levensvragen hebben altijd een bijzondere plek gehad in mijn leven.
Op mijn zoektocht naar antwoorden raakte ik al op jonge leeftijd verbonden met yoga door mijn passies voor reizen, beweging, en de natuur. Door yoga heb ik geleerd om in contact te zijn met mezelf, om te luisteren naar de wijsheid van mijn hart en lichaam. Yoga is al 18 jaar lang een essentieel onderdeel van mijn leven. Het is voor mij een ontdekkingsreis naar innerlijke vrijheid, zelfontwikkeling en het volledig omarmen van het huidige moment, met al zijn nuances, om te genieten van het leven in al zijn facetten.
Naast diverse yoga-opleidingen (Vinyasa, Yin en Hatha) heb ik ook opleidingen gevolgd tot fysiotherapeut en yogatherapeut. Hierdoor zie ik het lichaam als een geheel en heb ik diepgaand inzicht ontwikkeld in een gezonde houding en functionele anatomie. In mijn lessen, workshops en trainingen begeleid ik je om een dieper begrip te krijgen van het menselijk lichaam, zowel anatomisch, fysiologisch als emotioneel. Zo verbind ik de eeuwenoude yogatraditie met moderne wetenschap. Met deze kennis moedig ik je aan om bewust, met aandacht en vertrouwen in je eigen lichaam te bewegen.
Mijn lessen zijn gevarieerd en creatief, waarbij de nadruk ligt op "embodied", mindfulness en de ademhaling om de aanwezigheid in het hier-en-nu te verdiepen. Voor mij voelt het geven van yin yogalessen als een geschenk, en de beoefening opent een deur naar binnen, waar ruimte ontstaat om te voelen en te zijn met wat er is.
Het geven van opleidingen is wat ik het liefste doe. Het is voor mij een cadeau om mensen te ondersteunen bij het proces van docent worden en zoektocht naar een meer authentiek, oprecht en vrij leven.

Vrijdag 23 augustus 2024 van 16:00 tot 20:00

Bodhi Yogashala (Oost), Prins Hendrikstraat 16, 6521 AW Nijmegen, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Ontdek de innerlijke wijsheid van je lichaam voor een authentiek leven vanuit je essentie door yoga, inquiries en beweging.

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Yin Yoga Opleiding | 100 uur | Nijmegen

Meer evenementen van Embodied Yoga

Woensdag, 08 mei. om 19:00
Familieopstelling
Embodied Yoga
Familieopstellingen
Vrijdag, 31 mei. om 13:00
Familieopstelling
Embodied Yoga
Familieopstellingen
Vrijdag, 31 mei. om 16:00
Yin Yoga Opleiding | 100 uur | Nijmegen
Embodied Yoga
Opleiding Yoga Persoonlijke Ontwikkeling
Vrijdag, 28 feb. om 16:00
Yin Yoga Opleiding | 100 uur | Nijmegen
Embodied Yoga
Opleiding Yoga Persoonlijke Ontwikkeling

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 07 mei. om 19:00
Workshop - Embracing contact with others while honouring yourself
Contact On
Authentic Relating Persoonlijke Ontwikkeling Grenzen
Dinsdag, 30 apr. om 19:00
Beltane yoga & meditation in concert
Namasté Soof
Ligconcert Yoga Meditatie
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Mini Lente Retreat
Praktijk Statera
1-Dags retraite Ademwerk Yoga
Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl