Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Stilte retraite: Yin yoga, meditatie en adem

Vrijdag 15 december 2023 om 15:00 tot zondag 17 december 2023 om 16:00

Kuuroord De Schouw, Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe, Nederland

Over dit evenement

Rusten in je Ware Natuur! met Yin yoga, meditatie, adem en elementen uit het Sjamanisme. 

Volgens de tradities van het Sjamanisme is de winter een poort naar de wereld van ons onderbewuste. Het is de plek van het Noorden in het medicijnwiel. Dit staat in verbinding met donkerte en rust, zoals we in de winter ervaren, zoals in het midden van de nacht en tijdens de nieuwe maan.

Het ultieme moment om in stilte en contemplatie te gaan. We verbinden ons met de yin energie van de aarde via Yin Yoga, meditatie, ademwerk en verschillende vormen uit het sjamanisme zoals trance-meditatie en een Despacho ceremonie (ceremonie om de aarde te eren).

​Noble Silence
We verblijven vanaf vrijdagavond drie dagen in ‘noble silence’, met uitzondering van sharings- en contact momenten tijdens sommige sessies. In deze drie dagen zullen we afzien van socializen, lezen, internet en andere vormen van communicatie. Deze sociale stilte buiten de lessen om is een extra gelegenheid om je aandacht telkens thuis te brengen in de stilte van het Zijn; om zo meer vertrouwd en verankerd te raken in je Essentie. verblijven vanaf vrijdagavond in ‘noble silence’. Deze drie dagen zullen we afzien van socializen, lezen, internet en andere vormen van communicatie. De sociale stilte buiten de lessen om is een extra gelegenheid om je aandacht telkens thuis te brengen in de stilte van het Zijn; om zo meer vertrouwd en verankerd te raken in je Essentie.

ULTIEME RETRAITE PLEK IN ZEELAND
De retraite vindt plaats in retraite & wellness centrum de Schouw in Zeeland. Met gezonde vegetarisch biologische voeding, sauna’s, hottub, massages en evt. coaching. Even op adem komen met ontspanning, beweging, verdieping en mooie ontmoetingen.

TARIEVEN (PER PERSOON)
Kamer met badkamer: € 535 - 1p-kamer | € 450 - 2p-kamer | € 395 - 3/4p-kamer
Kamer met wastafel: € 495 - 1p-kamer | € 420 - 2p-kamer | € 375 - 3/4p-kamer
Camping met eigen tent of camper: € 340

Kijk voor aanmelden en meer informatie op: https://ap.lc/OBXlJ

OVER DOCENT DIEKE BIKKER:
Dieke is professioneel Houdings en Bewegings Therapeut (oefentherapeut Cesar) en hielp veel mensen om in een betere relatie te komen met hun lichaam.

Al sinds zij zich kan herinneren heeft Dieke een nieuwsgierigheid en fascinatie voor hoe je als mens tot je kern en geluk kan komen. Hoe de verbinding werkt tussen lichaam, geest en emoties. En hoe kun je puur, zuiver leven met lichaam en geest in harmonie?

Het grotere verband tussen lichaam, geest en emoties vond zij, toen zij zich onderdompelde in de eeuwenoude Oosterse helende kunsten zoals Ancient Thai Massage, en Yoga. Later werden Ad Vaita, tantra, sjamanisme en persoonlijke ontwikkeling daar ook deel van verdiepte zij zich door vele trainingen en teachings veelal in het buitenland.

Dieke geeft na 25 jaar ervaring deze wijsheid en kennis door in haar programma’s waarin zij yoga, adem, ritueel en persoonlijke ontwikkeling combineert.

Je bent welkom bij Dieke en FIT body & mind.

Vrijdag 15 december 2023 om 15:00 tot zondag 17 december 2023 om 16:00

Kuuroord De Schouw, Donkereweg 1, 4317 AM Noordgouwe, Nederland

Over de organisatie

“FIT body & mind vergroot je levensplezier en bewustwording daarvan!”

FIT body & mind is jouw plek voor ontspanning- en bewustwordingsretraites. Inspirerende programma's door de beste door ons geselecteerde docenten.

Stilte retraite: Yin yoga, meditatie en adem

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 18 okt. om 19:30
Inzicht in Boeddhisme door Sri Annatta.
Schoorvelden
Meditatie Mantra zingen Inwijdingen
Zaterdag, 03 aug. om 10:00
Soundhealing - Klankschakensessie Nieuwe maan
Elan d’Or
Soundhealing Meditatie Ontspanning
Zaterdag, 24 aug. om 14:00
Happy Zomer Healing Retreat
Praktijk Statera
Ademwerk Yoga Soundhealing
Donderdag, 01 aug. om 09:00
Summer Morning Retreat • Millinger Theetuin
Sol & Salie
1-Dags retraite Yoga Reiki
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl