Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Leef in het ritme van jouw natuur!

Vrijdag 19 april 2024 om 11:00 tot zondag 21 april 2024 om 16:00

The Land of Now, Veenweg 9a, 9628 TW Siddeburen, Nederland

Over dit evenement

Een geheel verzorgd 3-daags retreat waarin Ayurveda, Yoga, Verstilling, Gezond eten en Meditatie centraal staan.

Ayurveda is zó veelomvattend, en kan daardoor overweldigend kan zijn. Je kent Ayurveda misschien wel van massages, kruiden of voeding. Ayurveda is dát en nog veel meer. Wat houdt het nu precies in en wat zijn praktische inzichten die je kunt toepassen in jouw leven? Waar begin je, hoe ga je dat allemaal doen of onthouden en wat werkt nu eigenlijk goed voor jou?

Tijdens dit geheel verzorgd 3-daags retreat nemen wij, Sandy en Sanja, jou mee en laten we je kennismaken met de (basis)inzichten van de Ayurvedische lifestyle:
- Leer meer over de unieke lichaamstypes en de bijbehorende energieën
- Ontdek hoe deze energieën jou vormen en beïnvloeden
- Krijg inzichten hoe je jouw levensstijl kunt aanpassen voor een leven in balans

Het weekend retreat vindt plaats op het inspirerende The Land of Now. Deze prachtige plek is exclusief voor ons gereserveerd en biedt volop mogelijkheden om rond te dwalen en een rustig plekje te vinden om met elkaar te zitten, in je eentje te mediteren of om simpelweg te genieten van de prachtige natuur om je heen.

Programma
Donderdag (optioneel) Boek een extra nacht en geniet donderdagavond & vrijdagochtend alvast van de rust en ruimte op en rondom The Land of Now. Je bent welkom vanaf 19:30u.

Vrijdag ben je vanaf 11:00u van harte welkom om in te checken. Tijdens de Openingscirkel nemen we de tijd om jou en de andere deelnemers persoonlijk te leren kennen.
Na de lunch gaan we aan de slag met de eerste kennismaking met de Ayurvedische leer; de vijf elementen, de drie essentiële functies van het leven en welke factoren invloed kunnen hebben op onze natuurlijke balans.
Aan het eind van de middag is er tijd om een frisse neus te halen in de prachtige tuin of je even terug te trekken op je kamer. Voor het diner, met liefde bereid door chef Juliette van The Land of Now, luiden we samen het weekend in onder het genot van heerlijke mocktails.

Vrijdagavond is het tijd voor een bijzondere cacao ceremonie. Cacao brengt je in een natuurlijke staat van voelen; het opent je hart voor diepgaande verbindingen, maak contact met jezelf, je intuïtie (en anderen). De afsluiter van deze dag is een prachtige aanzet voor de komende 2 dagen.

Op zaterdag starten we al vroeg met een fijne meditatie, ademhalingsoefeningen (pranayama) en aansluitend een yoga sessie; momenten van reflectie die we graag in stilte doorbrengen. Je zult ervaren wat deze fitte en heldere start van de dag voor jou kan betekenen. Na afloop staat een Ayurvedisch ontbijt voor ons klaar.
Als iedereen weer opgefrist is, gaan we tijdens een interactieve sessie verder met de Ayurvedische leer. Welke handvatten kunnen we gebruiken om meer in balans te leven? We kijken naar onze huidige leefstijl en bespreken hoe we op een eenvoudige manier de Ayurvedische leer praktisch kunnen toepassen in het dagelijkse ritme van ons moderne leven.

Na (wederom) een heerlijke lunch, zijn er volop mogelijkheden om de middag in te vullen; maak een wandeling in de omgeving, neem de tijd om wat lezen of schrijven. Of je kunt gebruik maken van de buiten sauna die The Land of Now biedt. Ook is er een Q&A sessie, waarin Sandy en Sanja de tijd nemen om al je vragen te beantwoorden.
Als we genoten hebben van het diner, sluiten we deze dag af met een heerlijk relaxte Yin Yoga en een Yoga Nidra sessie. Met het geleerde en de nieuwe inzichten van vandaag en gisteren nemen we de tijd om naar binnen te keren en te luisteren welke intentie jij wilt zetten.

Zondagochtend beginnen we met hetzelfde fijne ritueel als op zaterdag: meditatie, ademhaling, yoga en een voedzaam ontbijt. Vervolgens gaan we met een gerichte opdracht naar buiten voor een wandeling in de mooie natuur. Een goed moment om te reflecteren op de verkregen inzichten van afgelopen dagen. Hoe ga je van intentie naar concrete stappen?
Na de wandeling staat de lunch klaar. Aansluitend delen we deze inzichten onderling en biedt dit ruimte om van elkaars gedachtegang en vervolgstappen te leren. Met de Closing cirkel komt het unieke weekend tot een einde en nemen we afscheid van elkaar.

Ga je met ons mee op reis? Meer informatie: https://sancharicoaching.nl/retreats-events/

Liefs
Sandy & Sanjaa

Sandy Loup
Sanchari Yoga & Coaching
www.sancharicoaching.nl

Sanja van den Broek
Dertien Dingen
www.dertiendingen.nl

Vrijdag 19 april 2024 om 11:00 tot zondag 21 april 2024 om 16:00

The Land of Now, Veenweg 9a, 9628 TW Siddeburen, Nederland

Over de organisatie

“We zijn allemaal reizigers, onderweg ergens vandaan, op weg ergens naar toe.”

Yoga en Coaching, Workshops over Yoga & Ayurveda, Cacao Ceremonies, Yoga Nidra en Yoga Specials.

Reviews

Sophia Eringa

Alles over Agni!

Een leuke inspirerende avond met een kleine groep.

Lees meer

Annalies

Alles over Agni!

Het was een fijne avond. Sandy legt heel duidelijk uit wat Ayuerveda is en hoe je het kunt toepassen in je dagelijkse leven.

Lees meer

Sophia Eringa

Yoga Nidra & Sankalpa - New Moon Special

Een heerlijke sessie met Sandy en 3 cursisten. Mooie intentie gezet, fijne yoga nidra mogen ervaringen. Een waar cadeautje aan jezelf tijdens de nieuwe maan sessie mogen ervaren.

Lees meer

Leef in het ritme van jouw natuur!

Meer evenementen van Sanchari Yoga & Coaching

Maandag, 06 mei. om 19:30
Activeer je Agni (Online Ayurvedische Cleanse)
Sanchari Yoga & Coaching
Ayurveda Gezondheid Voeding
Zondag, 26 mei. om 10:00
Laat de Lente stromen (met Ayurveda & Yin Yoga)
Sanchari Yoga & Coaching
Yoga Ayurveda Gezondheid
Vrijdag, 21 jun. om 19:00
Sacred Cacaoceremonie Midsummer Night & Volle Maan
Sanchari Yoga & Coaching
Cacao ceremonie Full Moon Innerlijke Reis

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Womb Wellness Yoga - Volle Maan -
Omikami Yoga
Vrouwen workshops Lichaamsbewustzijn Yoga
Zaterdag, 01 jun. om 09:30
Tantric Awakening Festival - June 2024
Eigentijds Nederland
Tantra Festivals Meerdaagse retraites
Vrijdag, 07 jun. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Soundhealing Meerdaagse retraites Stilteretraite
Donderdag, 02 mei. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & het nieuwe Ademwerk ®
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl