Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lente Gathering 2024: Ontwaken uit je Cocon & Bloeien in Community

Vrijdag 17 mei 2024 om 15:30 tot maandag 20 mei 2024 om 17:00

Veldstudiecentrum, Hei en Boeicopseweg 147, 4126 RH Hei- en Boeicop, Netherlands

Over dit evenement

LENTE GATHERING
Wil je uit jouw winterse cocon kruipen en met ons samen opbloeien tijdens vier dagen vol co-creatie en workshops? In het extra lange pinksterweekend komen we met 40 tot 45 prachtige zielen samen.

ONE TRIBE (VOORHEEN CO-CREATIEVE ZIELEN)
One Tribe is een community voor bewust in het leven staande mensen. Wij organiseren niet-commerciële gatherings en workshopdagen. Onze gatherings kenmerken zich door een mix van spiritualiteit, verbinding, diepgang en speelsheid. One Tribe staat voor eenheid, gemeenschapsvorming, broederschap, kracht, harmonie, vrijheid, creativiteit, authenticiteit en leven vanuit het hart. Op de lange termijn willen we mogelijk meer permanente vormen van community-leven scheppen. Op de lange termijn willen we mogelijk meer permanente vormen van community-leven scheppen.

LEEFTIJD
Minimaal 80% van onze deelnemers zijn tussen de 18 en 45 jaar; oudere mensen zijn ook welkom. Kinderen en huisdieren kunnen tijdens deze gathering helaas niet deelnemen.

AANMELDEN
Je kunt jezelf aanmelden via dit inschrijfformulier: http://tinyurl.com/LenteGatheringOneTribe.

Na inschrijving ontvang je een e-mail met tikkie-link. De inschrijving is compleet nadat je deze tikkie betaald hebt. Soms zit er een bug in het inschrijfformulier; stuur ons even een bericht indien je na 48 uur geen tikkie-link ontvangen hebt.

TICKETS (INCLUSIEF ETEN)
In het verleden verkochten we de tickets voor de gatherings en tickets voor het eten los van elkaar, maar vanaf deze Lente Gathering is de prijs inclusief een VOLLEDIG MAALTIJDPAKKET ter waarde van 60 euro (ontbijt, lunch, diner). We verkopen ook tickets zonder ontbijt.

★ Middle bird (21 februari t/m 2 mei): 255 euro
★ Late bird (3 mei t/m 16 mei): 270 euro
★ Ticket vrijwilliger (3 uur werk per dag): 150 euro

We verkopen ook tickets ZONDER ONTBIJT:

★ Middle bird zonder ontbijt (21 februari t/m 2 mei): 245 euro
★ Late bird zonder ontbijt (3 mei t/m 16 mei): 260 euro
★ Ticket vrijwilliger zonder ontbijt (3 uur werk per dag): 140 euro

Mocht je niet de volledige 4 dagen kunnen deelnemen, stuur ons dan een bericht voor een aangepast ticket. Mocht je niet alle lunches en diners willen mee-eten, stuur ons ook dan een bericht voor een aangepaste ticketprijs. Let er hierbij wel op dat alleen mensen met een speciaal dieet (vanwege gezondheidsredenen) de grote keuken mogen gebruiken.

KAMPEERPLEKKEN, SLAAPKAMERS & SLAAPZAAL
Op het Veldstudiecentrum zijn maximaal 12 kampeerplekken voor tentjes. Houd er wel rekening mee dat de nachten in mei nog koud kunnen zijn. Daarnaast zijn er in meerdere gebouwen slaapkamers (tussen de 3 en 5 personen) en een grote slaapzaal (maximaal 10 personen). De indeling hiervan doen we op basis van geslacht (of persoonlijke voorkeur). In sommige kamers staan stapelbedden, maar we zullen nooit meer dan 1 persoon in een stapelbed plaatsen. Bij een vorige gathering in september zaten er in de slaapkamers veel muggen, maar de eigenaar heeft ons verzekerd dat er in mei normaliter weinig tot geen muggen zijn.

In het inschrijfformulier kun je aangeven of je een voorkeur hebt voor een kampeerplek of een indoor slaapplek. We hanteren dezelfde prijs, omdat beide hun voor- en nadelen hebben. Ook kun je in het inschrijfformulier aangeven of je een specifieke behoefte hebt aan een slaapkamer met minder andere mensen (bijvoorbeeld vanwege hoogsensitiviteit of mentale of fysieke gezondheidsredenen).

ETEN
Op vrijdagavond hebben we een potluck-diner. Vanaf zaterdag t/m maandag koken onze koks heerlijke maaltijden: ontbijt, lunch en diner, met vaak meerdere gerechten naast elkaar. De maaltijden zijn grotendeels macrobiotisch, veganistisch en biologisch. De prijs voor deze maaltijden is in de ticketprijs meegerekend. Je mag uiteraard zelf eten meenemen, maar het is niet mogelijk hiervoor de grote keuken te gebruiken. Een uitzondering geldt voor mensen die een speciaal dieet volgen vanwege gezondheidsredenen of allergieën.

We kunnen tot op bepaalde hoogte rekening houden met voedselintoleranties, in de zin dat we er dan voor zorgen dat je een deel van de gerechten wel kunt eten. We koken glutenvrij (alleen het brood bevat gluten). Voor voedselallergieën (waarbij zelfs sporen al een heftige reactie kunnen uitlokken) kunnen wij niet cateren.

VRIJWILLIGERS
Voor de gathering zijn we nog op zoek naar 2 allround vrijwilligers die we inzetten voor afwas, opruimen, thee zetten, ontbijt klaar zetten en wc's en douches schoonmaken. Ook vragen we om vrijdagmiddag te helpen met de opbouw. Uiteraard krijg je als vrijwilliger een flinke korting (150 euro incl eten). Wil je vrijwilliger zijn, stuur ons dan een bericht. We kijken dan - in afstemming met jou - of het kloppend voor ons voelt.

KUN JE TOCH NIET KOMEN?
Als je een ticket hebt gekocht, maar toch niet kunt komen, mag je jouw ticket (met korting) aanbieden in ons Facebook event. We vragen degene die jouw ticket koopt om het inschrijfformulier in te vullen. We geven in principe geen refunds (soms alleen in uitzonderlijke situaties).

WORKSHOPS
Onze Lente Gathering is deels co-creatief, wat betekent dat het programma gedeeltelijk al is ingevuld, maar dat er tevens enkele OPEN WORKSHOPBLOKKEN zijn, waarin deelnemers zelf workshops kunnen aanbieden, welke tijdens de dagceremonies aangekondigd worden. Er is 1 grote indoor workshopzaal, plus een kleinere indoor ruimte en een veldje buiten, waardoor eventueel meerdere workshops gelijktijdig kunnen plaatsvinden. Onze gathering is een plek waar nieuwe workshopgevers hun eerste stap mogen zetten. Wel bewaken we de kwaliteit en veiligheid van de workshops.

PROGRAMMA

VRIJDAG
14:00 - 16:00: Opbouw met vrijwilligers
15:00 – 16:00: Aankomst deelnemers
16:30 – 18:00: Openingsceremonie
18:15 – 19:15: Potluck diner

20:15 – 22:00: Cacao-Ceremonie (Carla Bosma) & Luisterconcert (May & June)
22:00 – 00:00: Muziek & Relax; Knuffelhoek & Kampvuur

ZATERDAG
07:45 – 08:30: Yoga (Ron Chaitanya)
08:30 – 09:15: Ontbijt
09:45 – 11:00: Dagceremonie
11:30 – 13:00: Intimiteit met het Leven (Lianne Roders)

13:15 – 14:00: Lunch
14:15 – 15:30: Open workshopblok
16:00 – 18:00: Connect & Touch Knuffelworkshop (Miquel Buckinx)

18:30 – 19:15: Diner
20:15 – 22:15: Ecstatic Dance (dj Yellow Rose)
22:15 – 00:00: Muziek & Relax; Knuffelhoek & Kampvuur

ZONDAG
07:45 – 08:30: Yoga (Lien Devlaeminck)
08:30 – 09:15: Ontbijt
09:45 – 11:00: Dagceremonie
11:30 – 13:00: Open workshopblok

13:15 – 14:00: Lunch
14:15 – 15:45: Re-Connect to your Inner Light (Miquel Buckinx & Sulah)
16:15 – 18:00: Open workshopblok

18:30 – 19:15: Diner
19:45 – 20:30 Open Stage
20:45 - 21:45: Mantra Cirkel (May & June)
21:45 – 00:00: Muziek & Relax; Knuffelhoek & Kampvuur

MAANDAG
07:45 – 08:30: Yoga / Meditatie / Qigong
08:30 – 09:15: Ontbijt
09:45 – 10:30: Ochtendceremonie
11:00 – 12:30: Open workshopblok

12:45 – 13:30: Lunch
13:45 – 14:30: Opruimen eigen kamers
14:30 – 15:30: Schoonmaak gemeenschappelijke ruimtes
15:45 – 17:00: Eindceremonie

IDEEEN VOOR OPEN WORKSHOPBLOKKEN:
- Balfolk dansen (Marie)
- Meerhanden Massage (Bart)
- Het kosmische spel (Lianne Roders)
- Acroyoga (Ron Chaitanya)
- Trauma healing workshop (Rick Bandstra)
- Minimalistisch leven (Sjoerd)
- Zangtheater (Jos)

VEILIGHEID
Tijdens de gathering scheppen de organisatie, de ceremonieleiders en het Lichtteam samen een ‘veilig veld’. Zo zorgen we ervoor dat deelnemers zich veilig en gedragen kunnen voelen en dat ze processen van heling en transformatie kunnen doorgaan. We moedigen deelnemers aan om zowel grenzen als verlangens naar anderen te uiten en om kwetsbaar en authentiek te zijn. We leggen de nadruk op de liefde voor jezelf en vanuit jouw innerlijke kern de verbinding met anderen aangaan.

FYSIEKE AANRAKING
Workshops met fysieke aanraking (zoals een knuffelworkshop en intuitive play), zijn gericht op heling. Er kan seksuele energie in jezelf ontstaan. Dit is levensenergie die er mag zijn, maar we handelen er niet naar richting de ander. We nodigen je uit om de seksuele energie in jezelf te voelen en te integreren, zonder deze op een ander te projecteren. Mocht je aanraking spannend vinden, weet dan sowieso dat je altijd zelf bepaalt met wie je een oefening doet en waar jouw grenzen liggen.

NATURAL HIGH
We vragen de deelnemers om geen alcohol, cannabis, psychedelica en andere drugs mee te nemen of te consumeren. Roken (tabak) mag alleen buiten het gebouw / terrein. Cacao en koffie zijn toegestaan.

LICHTTEAM
Als deelnemer kun je bij de leden van het Lichtteam terecht wanneer je behoefte hebt aan steun. Verder zullen Lichtteam-leden als spaceholder aanwezig zijn bij bepaalde workshops.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
De gathering vindt plaats in het Veldstudiecentrum Hei- en Boeicop: https://veldstudiecentrum.nl/. Op het Veldstudiecentrum kun je gratis parkeren. Kom je met OV, dan raden we aan vanuit treinstation Utrecht of Sliedrecht de bus naar Lexmond te nemen. Vanuit daar zetten we een Carpool-dienst op. Ook is er een carpool-document om te kijken of je met andere deelnemers kunt samen rijden vanuit diverse locaties in het land: http://tinyurl.com/CarpoolLenteGatheringOneTribe.

VRAGEN
Vragen zijn welkom via hipsy of email: onetribenl@gmail.com.

Onze Community pagina op Facebook: https://www.facebook.com/groups/onetribenl
Onze Instagram pagina: https://www.instagram.com/one_tribe_nl

Warme groeten van ons Kernteam!

Vrijdag 17 mei 2024 om 15:30 tot maandag 20 mei 2024 om 17:00

Veldstudiecentrum, Hei en Boeicopseweg 147, 4126 RH Hei- en Boeicop, Netherlands

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Authenticiteit, Diepgang, Speelsheid, Spiritualiteit, Verbinding.”

One Tribe (voorheen Co-Creatieve Zielen) is een niet-commerciele community die gatherings organiseert. Voor bewust in het leven staande mensen.

ONE TRIBE: samenkomen met open hart

Reviews

Frank Oppedijk

Workshopdag The Gift: Sharing, Connection & Embodiment

Miguel en Lianne leidden deze fijne en inspirerende middag. Als spaceholders zorgden ze ervoor dat iedereen zich comfortabel en veilig voelde. We hebben gehuild, gelachen, gedanst en geknuffeld. En heb weer veel nieuwe, lieve mensen ontmoet. Aanrader!

Lees meer

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Lente Gathering 2024: Ontwaken uit je Cocon & Bloeien in Community

Meer evenementen van ONE TRIBE: samenkomen met open hart

Woensdag, 28 aug. om 13:00
Zomer Gathering 2024: Oogsten van Liefde & Viering van het Leven
ONE TRIBE: samenkomen met open hart
Gatherings Meerdaagse retraites Festivals

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 07 aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Woensdag, 24 jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling
Zondag, 07 jul. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY DEN HAAG | 7 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Zaterdag, 29 jun. om 11:00
Summer Gathering Festival
The Healing Breath
Festivals Gatherings Healing
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl