Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zweethut Oud en Nieuw 2023/2024

Sunday 31 December 2023 om 14:00 tot Monday 01 January 2024 om 13:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

Oud en Nieuw Zweethut
- One Day Retreat -

Onze oud en nieuw Zweethut is VOL!!
Daar worden we blij van. We kijken er naar uit en hebben er zin in.

Mocht je alsnog interesse hebben, er is een wachtlijst waar we je aan toe kunnen voegen. Bij een eventuele annulering wordt de keuze gemaakt op basis van inschrijfdatum.

Het afsluiten van 2023 en het openen van 2024 doen we samen in deze exclusieve zweethut. Op zondag 31 december komen we samen om in ceremonie te gaan. We sluiten het jaar af met de restjes die nog niet verwerkt zijn zodat we herboren en in alle zuiverheid het nieuwe jaar kunnen verwelkomen en voor 2024 onze intenties kunnen neerzetten.

Ad Hamers - Chippewa en Roxanne van de Riet verzorgen samen de zweethut die staat voor zuivering, helderheid, verbinding, openheid, kwetsbaar zijn, vernieuwing, wedergeboorte en alles wat zich aandient op mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel bewustzijn.

Bij deze de uitnodiging om dit samen te vieren in het bos Nagamowin om in verbinding te zijn met al wat is.

Op 31 december komen we om 14:00 uur samen om in ceremonie te gaan. Nadat de hut is afgedekt en de vuurplek is gemaakt, eren we de stenen met onze intenties. Als de stenen roodgloeiend en wakker zijn, zijn ze klaar om de zweethut in te gaan. De Oud en Nieuw zweethut staat in het teken van loslaten wat ons niet meer dient zodat we opnieuw geboren kunnen worden. Deze ceremonie bestaat uit vier ronden verbonden met de windrichtingen, noord, oost, zuid en west. We worden gedragen in de schoot van moeder aarde.

Tijdens de hut heten we het nieuwe jaar in liefde, zachtheid en manifestatiekracht welkom met alles wat zich aandient. Als afsluiter genieten we van een heerlijke maaltijd rondom het vuur. Overnachten kan gezamenlijk in de tipi of in je eigen tentje mocht je daar behoefte aan hebben. Op 1 januari verzorgen wij het ontbijt. Na het ontbijt zorgen we er met zijn allen voor dat de plek weer opgeruimd is.

Voor €185,-* per persoon bieden wij deze One Day Retreat aan inclusief een maaltijd na de zweethutceremonie, overnachting en ontbijt.
* In deze prijs zit een non-refundable bijdrage van €50,- bij annulering van je ticket.

Wil je liever contant betalen op de dag van de ceremonie dan is dit mogelijk. Stuur me dan een e-mail. Er wordt wel een aanbetaling gevraagd van €50,- (non-refund) per ticket.

Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar voor deze ceremonie. Na het reserveren van jouw plek ontvang je per e-mail alle benodigde info.

We heten jullie van harte welkom.

Ad Hamers - Chippewa
Roxanne van de Riet
En vuurman eD

Sunday 31 December 2023 om 14:00 tot Monday 01 January 2024 om 13:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

Reviews

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

Tessa

Zweethut Oud en Nieuw 2023/2024

De eerste uren zat ik nog heel erg in mijn hoofd. Na de intentie- en stenen ceremonie begon ik langzaam voorbereid te zijn op de zweethut. De visualisaties tijdens de rondes waren een bijzondere ervaring waar ik de komende tijd nog mee bezig ben om de betekenis ervan te vinden. Het heeft mij bovenal kracht gegeven. Chippewa Ad, Roxanne en buurman Ed geven je alle ruimte waar je mag zijn wie je bent. En met alles wat er in je los komt begeleiden ze je op een rustige vertrouwde wijze. Het is een heerlijke escape en smaakt naar meer. Hier zit een blij meisje.

Lees meer

Koert

Zweethutceremonie gemengd

Wat een ervaring! Wat een reis! Wat een magische plek! Wat een mooie warme mensen! Dit was niet mijn eerste zweethut ceremonie en zeker ook niet mijn laatste. Het gevoel van veiligheid, het zijn wie je bent en vooral ook het mogen zijn. Het is echt niet alleen zweten in een hutje, maar zoveel meer dan dat. De gehele dag, de gehele ceremonie heeft me naar een plek gebracht in het diepste van mezelf. Daarom ook niet te omschrijven, dit kun je alleen voelen door het zelf te ervaren. Bedankt Chippewa, Roxane en vuurman Ed voor deze onvergetelijke dag! Tot de volgende.

Lees meer

Zweethut Oud en Nieuw 2023/2024

Meer evenementen van Herken Jezelf

Thursday, 29 Feb. om 19:00
AAN TAFEL!
1620
Storytelling Spirituele ontwikkeling
Sunday, 03 Mar. om 14:00
Workshop Maak je eigen Talking Stick
1620
Creativiteit Spirituele ontwikkeling Sharing Circle
Friday, 08 Mar. om 19:30
Cacao ceremonie Nieuwe Maan / Internationale vrouwendag
Herken Jezelf
Cacao ceremonie Ritueel Sjamanisme
Saturday, 09 Mar. om 10:00
Zweethutceremonie gemengd
Herken Jezelf
Zweethut Sjamanisme 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 07 Apr. om 10:00
Familieopstellingen dag 7 april (Omgeving Apeldoorn)
Lisa de Kruijf
Familieopstellingen Persoonlijke Ontwikkeling 1-Dags retraite
Sunday, 31 Mar. om 14:00
Workshop Tranceritmes obv Felicitas Goodman
Komma Coaching
Sjamanisme Soundhealing Trancereis
Sunday, 24 Mar. om 09:30
Dag van de Verbinding
Studio Stil
Systemisch werk Sjamanisme Ademwerk
Thursday, 04 Apr. om 10:00
Vrouwen Zweethut - Voorjaarsbloei
Het Verre Oosten
Zweethut Vrouwencirkels 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl