Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Mantra & Medicine Weekend - Call of the North

Saturday 27 January 2024 om 12:00 tot Sunday 28 January 2024 om 16:00

AVANI, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt, Nederland

Over dit evenement

We nemen je mee op een buitengewone tweedaagse reis met een combinatie van eeuwenoude muziek (in de Noorse Traditie), ademwerk, ceremoniรซle cacao, magic truffels en storytelling. Het Mantra & Medicine Weekend is een totaalbeleving.


๐‘Š๐‘Ž๐‘›๐‘›๐‘’๐‘’๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘’ ๐‘‘๐‘Ž๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘˜๐‘œ๐‘ข๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ค๐‘œ๐‘Ÿ๐‘‘๐‘’๐‘›, ๐‘’๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘’๐‘›๐‘‘๐‘ค๐‘–๐‘ก ๐‘œ๐‘ ๐‘‘๐‘’ ๐‘ฃ๐‘’๐‘™๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘–๐‘—๐‘›๐‘ก, ๐‘˜๐‘œ๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’ ๐‘ ๐‘Ž๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘‘ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘’๐‘› ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘›๐‘ ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ๐‘š๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘’ ๐‘–๐‘› ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘š๐‘œ๐‘œ๐‘–๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘Ÿ๐‘’๐‘ก๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘ก ๐‘๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž ๐‘–๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘๐‘œ๐‘ ๐‘Ÿ๐‘–๐‘—๐‘˜๐‘’ ๐‘”๐‘’๐‘๐‘–๐‘’๐‘‘ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐ต๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘๐‘Ž๐‘›๐‘ก.
๐‘€๐‘’๐‘ก ๐‘‘๐‘–๐‘ก ๐‘†๐‘๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘ฃ๐‘–๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘’ ๐‘ค๐‘–๐‘›๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘กโ„Ž๐‘’๐‘š๐‘Ž ๐‘ค๐‘–๐‘™๐‘™๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ ๐‘ก๐‘’๐‘š ๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘ค๐‘–๐‘—๐‘ โ„Ž๐‘’๐‘–๐‘‘ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘š๐‘ฆ๐‘กโ„Ž๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘™๐‘’๐‘”๐‘’๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘œ๐‘›๐‘ง๐‘’ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ข๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘  ๐‘ข๐‘–๐‘ก โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘œ๐‘ข๐‘‘๐‘’ ๐‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘‘๐‘’๐‘›. ๐ท๐‘’ ๐‘†๐‘๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘ฃ๐‘–๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘’ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘‘๐‘–๐‘ก๐‘–๐‘’๐‘  โ„Ž๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘›๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘›๐‘  ๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘Ž๐‘ก ๐‘‘๐‘’ ๐‘‘๐‘œ๐‘›๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘ก๐‘–๐‘—๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’๐‘” ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘ง๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘›๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ข๐‘ค ๐‘๐‘’๐‘”๐‘–๐‘›. ๐‘€๐‘–๐‘‘๐‘ค๐‘–๐‘›๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ ๐‘–๐‘  ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ก๐‘–๐‘—๐‘‘ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘›๐‘ ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ๐‘š๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘’. ๐ท๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘œ๐‘›๐‘ง๐‘’ ๐‘–๐‘›๐‘›๐‘’๐‘Ÿ๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜๐‘’ ๐‘‘๐‘ข๐‘–๐‘ ๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘›๐‘–๐‘  ๐‘ก๐‘’ ๐‘œ๐‘š๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘™๐‘–๐‘โ„Ž๐‘ก ๐‘œ๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘ค๐‘’๐‘Ÿ๐‘๐‘’๐‘›, ๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘ ๐‘ก๐‘Ž๐‘Ž๐‘ก ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘–๐‘’๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘œ๐‘›๐‘ ๐‘ง๐‘’๐‘™๐‘“ ๐‘’๐‘› ๐‘˜๐‘Ž๐‘› ๐‘’๐‘Ÿ โ„Ž๐‘’๐‘™๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘๐‘™๐‘Ž๐‘Ž๐‘ก๐‘ ๐‘ฃ๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘›.
๐ท๐‘’ ๐‘ค๐‘–๐‘›๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ ๐‘–๐‘  ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ก๐‘–๐‘—๐‘‘ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘ ๐‘ก๐‘–๐‘™๐‘ก๐‘’ ๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘–๐‘’๐‘๐‘’ ๐‘Ÿ๐‘ข๐‘ ๐‘ก. ๐ท๐‘’ ๐‘›๐‘Ž๐‘ก๐‘ข๐‘ข๐‘Ÿ ๐‘ ๐‘™๐‘Ž๐‘Ž๐‘๐‘ก. ๐พ๐‘œ๐‘ข๐‘‘๐‘’ ๐‘’๐‘› ๐‘ ๐‘ก๐‘œ๐‘Ÿ๐‘š๐‘Ž๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘–๐‘”๐‘’ ๐‘ค๐‘–๐‘›๐‘‘ ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘–๐‘ก ๐‘œ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘™๐‘Ž๐‘›๐‘‘ ๐‘’๐‘› ๐‘“๐‘œ๐‘Ÿ๐‘๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘ก ๐‘‘๐‘’ ๐‘›๐‘Ž๐‘ก๐‘ข๐‘ข๐‘Ÿ ๐‘›๐‘œ๐‘” ๐‘‘๐‘–๐‘’๐‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘›๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘๐‘–๐‘›๐‘›๐‘’๐‘›. ๐‘‰๐‘Ž๐‘Ž๐‘˜ ๐‘–๐‘  โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ก๐‘–๐‘—๐‘‘ ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘–๐‘› ๐‘ค๐‘’ ๐‘œ๐‘›๐‘  ๐‘ค๐‘Ž๐‘ก ๐‘’๐‘’๐‘›๐‘ง๐‘Ž๐‘Ž๐‘š ๐‘’๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘–ฬˆ๐‘ ๐‘œ๐‘™๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘‘ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘’๐‘™๐‘’๐‘›. ๐‘‚๐‘“ ๐‘ค๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘›๐‘ข โ„Ž๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘“ ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ก, ๐‘ก๐‘–๐‘—๐‘‘๐‘’๐‘›๐‘  ๐‘‘๐‘’ ๐‘ค๐‘–๐‘›๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘’๐‘–๐‘ง๐‘œ๐‘’๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘œ๐‘›๐‘  ๐‘™๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘ ๐‘ก๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘‘๐‘–๐‘’๐‘๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘œ๐‘๐‘’๐‘›๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘™๐‘’๐‘ ๐‘ ๐‘’๐‘›.

โ€ ๐’๐š๐ ๐š๐ฌ ๐จ๐Ÿ ๐ญ๐ก๐ž ๐๐จ๐ซ๐ญ๐ก: ๐’๐ญ๐จ๐ซ๐ฒ & ๐’๐จ๐ฎ๐ง๐ ๐„๐ฑ๐ฉ๐ž๐ซ๐ข๐ž๐ง๐œ๐ž
Bij aankomst op het Mantra & Medicine weekend verwelkomen wij jou met een soundexperience, zodat je jouw reis kunt beginnen met een gevoel van verwondering en ontspanning. Ons doel is om het gevoel van het oude Noorse 'Langhรบs' terug te brengen. Het Langhรบs was het hart van een dorp, een plek waar families en buren samenkwamen om beschutting te zoeken tegen de strenge Scandinavische winters en, nog belangrijker, om met elkaar te verbinden. Het was een ruimte waar connecties werden gemaakt, en verhalen van generatie op generatie werden doorgegeven. In deze bijzondere openingssessie, waarbij je wordt uitgenodigd om lekker te liggen en te ontvangen, komen de oude verhalen van het Noorden tot leven. In deze unieke ervaring combineren we klanken van LIVE instrumenten zoals de gong, de drum en onze stemmen met het vertellen van prachtige verhalen uit de Scandinavische cultuur.

โ™ ๐‚๐š๐œ๐š๐จ & ๐Œ๐ข๐œ๐ซ๐จ๐๐จ๐ฌ๐ข๐ง๐  ~ ๐Œ๐š๐ง๐ญ๐ซ๐š ๐‚๐ž๐ซ๐ž๐ฆ๐จ๐ง๐ข๐ž
Aan het begin van de zaterdagavond komen we samen voor het hoogtepunt van dit weekend: de zangcirkel. Op deze avond combineren we drie prachtige tools voor transformatie, de twee plantmedicijnen - cacao en een microdosering met magic truffels - en mantra's. (De microdosering die we je hierin aanbieden, bevat tussen de 1 en 2 gram verse truffels. Je bent vrij om op het moment zelf de hoeveelheid te kiezen die het beste voelt voor jou.)
De samensmelting van plantmedicijnen en ceremonie met muziek en zang is zo oud als de menselijke geschiedenis. Inheemse culturen en oude beschavingen begrepen dat er magie plaatsvond wanneer er gezongen of gebeden werd met intentie. Muziek heeft de kracht om onderdrukte emoties te onthullen en onze diepere gevoelens te beleven.
Op deze avond zullen we verschillende liederen zingen die geworteld zijn in de Scandinavische cultuur. Deze muziek is rauw, krachtig en heeft een onverbiddelijke kwaliteit. Ze helpt ons met lagen in onszelf in contact te komen die we gewoonlijk uit de weg gaan. Leren om anderen, jezelf en het leven te aanvaarden met de lichte en donkere kanten, kan een mooi geschenk zijn. Uit duisternis en dood worden nieuw licht en leven geboren. Door bewustzijn te brengen in de diepte van je ziel zuiver je je energetisch lichaam en kun je vanuit daar je levenskrachten inzetten voor jezelf en wereld om je heen.

Hier kun je meer lezen over het thema: https://www.pleunivanhulten.com/mantra-medicine-weekend-call-of-the-north/

โ„ ๐๐ซ๐ž๐š๐ญ๐ก๐ฐ๐จ๐ซ๐ค
Adem is de essentie van het leven, vanaf het moment dat we geboren worden. Bij elk van onze evenementen nodigen we verschillende experts uit voor een begeleidde ademsessie in de stijl van van Wim Hof, Conscious connected breathing, of Psychedelic Breath. Bij ademwerk gebruiken we onze adem als tool om onze mentale, emotionele en fysieke toestanden te beรฏnvloeden. Onderdrukte emoties kunnen naar de oppervlakte komen om ze zo te doorvoelen en los te laten.
De Breathwork-sessie op zondagochtend biedt een veilige en ondersteunende omgeving voor het loslaten van eventuele resterende emotionele blokkades en helpt je met een gevoel van rust, helderheid en nieuwe energie naar huis te gaan.

โ€ ๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐‚๐š๐œ๐š๐จ
Cacaoceremonies vinden hun oorsprong in de Maya- en Azteekse tradities uit Midden- en Zuid-Amerika. Cacao opent het hart en zorgt voor een diepere, authentieke, op liefde gebaseerde verbinding met jezelf, anderen, de natuur en al het leven.
Lees hier meer over ceremoniรซle Cacao: https://www.pleunivanhulten.com/nl/cacao-ceremonie/

โƒ ๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฆ๐ข๐œ๐ซ๐จ๐๐จ๐ฌ๐ž๐ซ๐ž๐ง
Een microdosering is ongeveer 1/15 van een volledige 'trip'dosering en heeft daarom een subtiel effect. Het komt niet in de buurt van de psychedelische effecten van een 'normale' dosis. Het doel hier is om je te helpen, alles wat er in jou leeft ten volle te ervaren, zodat je in staat bent om dingen te verwerken.
Lees hiermeer over truffels en microdoseren: https://www.pleunivanhulten.com/nl/magic-truffels/

โ ๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐ณ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ฆ๐š๐ง๐ญ๐ซ๐š'๐ฌ
Een mantra is een geluid of een trilling die heel krachtig wordt als je het herhaalt. Het zingen van de woorden met prachtige betekenissen helpt je om een diepe staat van meditatie te bereiken. Door de mantra's simpelweg steeds te herhalen, kun je loskomen van je gedachten. De mantra wordt abstracter, zodat hij je naar een plek van puur bewustzijn kan leiden. Elke mantra met zijn andere klank heeft een ander effect op de menselijke psyche. De geluidstrillingen dringen elke cel van het lichaam binnen. Wanneer we deze mantra's samen in een groep zingen, ontstaat er vaak een diep gevoel van eenheid en verbinding.

โ™ ๐•๐จ๐จ๐ซ๐›๐ž๐ซ๐ž๐ข๐๐ข๐ง๐ 
Voor de cacaoceremonie op zaterdagavond willen we je uitnodigen om wat extra moeite in je outfit te steken, geรฏnspireerd door het Noorse thema. We creรซren graag ruimte voor zelfexpressie, dus dit is je kans om die geweldige jurk te dragen die je nooit draagt, of om eens iets moois van iemand te lenen. Zorg ervoor dat je je zowel mooi als comfortabel voelt. Door extra aandacht en liefde te geven aan onszelf, net zoals we aandacht geven aan de ruimte en het altaar, zetten we samen een magische sfeer neer. Hiermee sluit je de gewone wereld af, en betreed je een andere ruimte waarin je je volledig kunt onderdompelen.

โ„ ๐“๐ก๐ž ๐ญ๐ž๐š๐ฆ (rest of the team announced soon)
Dit weekend wordt georganiseerd en begeleid door Pleuni Apollonia en Robert Tolenaars. Zij zijn beiden muzikant. Sinds hun paden elkaar jaren geleden kruisten spelen zij devotionele mystieke muziek van over de hele wereld in singing circles, cacaoceremonies en concerten.
"๐‘€๐‘’๐‘ก ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘๐‘œ๐‘š๐‘๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘’ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘ง๐‘Ž๐‘›๐‘”, ๐‘”๐‘–๐‘ก๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ, ๐‘ โ„Ž๐‘Ÿ๐‘ข๐‘ก๐‘–-๐‘๐‘œ๐‘ฅ ๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘š๐‘’๐‘‘๐‘–๐‘๐‘–๐‘›๐‘’๐‘‘๐‘Ÿ๐‘ข๐‘š ๐‘ค๐‘–๐‘™๐‘™๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ข๐‘›๐‘–๐‘’๐‘˜๐‘’ ๐‘‘๐‘–๐‘’๐‘๐‘”๐‘Ž๐‘›๐‘” ๐‘๐‘Ÿ๐‘’๐‘›๐‘”๐‘’๐‘›. ๐‘Š๐‘’ ๐‘”๐‘’๐‘๐‘Ÿ๐‘ข๐‘–๐‘˜๐‘’๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘™๐‘ข๐‘–๐‘‘ ๐‘’๐‘› ๐‘š๐‘ข๐‘ง๐‘–๐‘’๐‘˜ ๐‘Ž๐‘™๐‘  ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘š๐‘Ž๐‘›๐‘–๐‘’๐‘Ÿ ๐‘œ๐‘š ๐‘ก๐‘’ ๐‘–๐‘›๐‘ ๐‘๐‘–๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘›, ๐‘ก๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘™๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘—๐‘’ ๐‘ก๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘”๐‘’๐‘™๐‘’๐‘–๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘ง๐‘œ๐‘ค๐‘’๐‘™ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘™๐‘–๐‘โ„Ž๐‘ก ๐‘Ž๐‘™๐‘  โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘‘๐‘œ๐‘›๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ. ๐‘Š๐‘–๐‘— โ„Ž๐‘’๐‘๐‘๐‘’๐‘› ๐‘ง๐‘œ๐‘Ÿ๐‘”๐‘ฃ๐‘ข๐‘™๐‘‘๐‘–๐‘” ๐‘”๐‘’๐‘ง๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘ก ๐‘›๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘™๐‘–๐‘’๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘–๐‘’ ๐‘๐‘–๐‘— ๐‘‘๐‘–๐‘ก ๐‘กโ„Ž๐‘’๐‘š๐‘Ž ๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘ ๐‘’๐‘›. ๐ด๐‘™๐‘  ๐‘ค๐‘’ ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘ง๐‘–๐‘›๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘›๐‘ง๐‘’ ๐‘ ๐‘ก๐‘’๐‘š๐‘š๐‘’๐‘› ๐‘™๐‘Ž๐‘ก๐‘’๐‘› ๐‘ ๐‘Ž๐‘š๐‘’๐‘›๐‘ ๐‘š๐‘’๐‘™๐‘ก๐‘’๐‘›, ๐‘”๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘ค๐‘’ ๐‘Ž๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘Ž๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘–๐‘”๐‘’๐‘Ÿ ๐‘™๐‘ข๐‘–๐‘ ๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘œ๐‘’๐‘™๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’ ๐‘‘๐‘’ ๐‘’๐‘›๐‘’๐‘Ÿ๐‘”๐‘–๐‘’ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘”๐‘Ÿ๐‘œ๐‘’๐‘ ๐‘‘๐‘–๐‘’ โ„Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘š๐‘œ๐‘›๐‘–๐‘’ ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘ก ๐‘ก๐‘’ ๐‘ฃ๐‘–๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘›. ๐‘‡๐‘’๐‘Ÿ๐‘ค๐‘–๐‘—๐‘™ ๐‘–๐‘’๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ง๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘Ž๐‘‘๐‘’๐‘šโ„Ž๐‘Ž๐‘™๐‘–๐‘›๐‘”, ๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘š๐‘’๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘˜๐‘™๐‘œ๐‘๐‘๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก โ„Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ก, ๐‘ ๐‘ฆ๐‘›๐‘โ„Ž๐‘Ÿ๐‘œ๐‘›๐‘–๐‘ ๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘ก, ๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘ ๐‘ก๐‘Ž๐‘Ž๐‘ก ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘๐‘Ž๐‘›๐‘‘ ๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘œ๐‘Ÿ๐‘‘๐‘ก ๐‘‘๐‘’ ๐‘”๐‘Ÿ๐‘œ๐‘’๐‘ ๐‘œ๐‘š๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘”๐‘‘ ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘œ๐‘’๐‘™ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘’๐‘’๐‘›โ„Ž๐‘’๐‘–๐‘‘."

๐™๐’Š๐™ข๐’† ๐’”๐™˜๐’‰๐™š๐’…๐™ช๐’๐™š (๐’Œ๐™–๐’ ๐’๐™ค๐’ˆ ๐’Š๐™š๐’•๐™จ ๐™ซ๐’†๐™ง๐’‚๐™ฃ๐’…๐™š๐’“๐™š๐’)
Zaterdag 27

โŒพ12.00 aankomst.
โŒพ13.00 opening circle
โŒพ14.00 Story & Soundexperience
โŒพ15.00 Soep en vrije tijd om het bos te ontdekken
โŒพ17.00 Opening ritual
โŒพ18.00 start ceremonie
โŒพ22.30 end ceremonie (ongeveer) en dinner

Zondag 28
โŒพ9.00 volledig begeleidde Ademwerk sessie
โŒพ11.30 vega brunch
โŒพ12.00 vrije tijd om te wandelen en te connecten
โŒพ14.00 closing circle
โŒพ15.00 tijd om afscheid te nemen

Je ticketprijs is inclusief:
โŒพStory & Sound experience
โŒพSoep voor de zaterdag lunch
โŒพMantra cirkel met ceremoniรซle Cacao en een microdosering magic truffels
โŒพHeerlijke snacks en kruidenthee
โŒพVega dinner op zaterdag avond
โŒพVega brunch op zondag ochtend
โŒพVolledig begeleidde breathwork sessie

โŽ‘ ๐Ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐๐ž ๐ฅ๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž
AVANI betekent: 'De goede aarde', en staat voor de aarding in jezelf, de vaste grond onder je voeten, en het contact met de wereld om je heen. Dit retreat centrum midden in de natuur wordt omgeven door groen. De prachtige architectuur, de natuurlijke lichtinval en alle details binnen in het gebouw maken dat je je er meteen thuisvoelt. De locatie is naast de Loonse en Drunense duinen in Helvoirt.

โ€ ๐’๐ฅ๐š๐ฉ๐ž๐ง
AVANI retreat heeft prachtige dorm-kamers, privรฉ kamers en yurts beschikbaar. Boven zijn er 2 luxe slaapzaaltjes met ieder 6 houten bedden met linnen beddengoed. En ook nog 2 privรฉ kamers met ensuite badkamer. In de tuin staan twee mooie houten yurts met kacheltje, een met 6 bedden en eentje met 8.


๐๐Ž๐“๐„:
๐‘‚๐‘›๐‘  ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘’๐‘š๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘๐‘™๐‘Ž๐‘›๐‘›๐‘–๐‘›๐‘”๐‘ ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘๐‘’๐‘  ๐‘œ๐‘š๐‘ฃ๐‘Ž๐‘ก ๐‘ง๐‘œ๐‘Ÿ๐‘”๐‘ฃ๐‘ข๐‘™๐‘‘๐‘–๐‘”๐‘’ ๐‘๐‘œ๐‘œฬˆ๐‘Ÿ๐‘‘๐‘–๐‘›๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘’, ๐‘๐‘ข๐‘‘๐‘”๐‘’๐‘ก๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘“๐‘ ๐‘๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘˜๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘–๐‘’ ๐‘”๐‘’๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘‘ ๐‘ง๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘œ๐‘ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘Ž๐‘Ž๐‘›๐‘ก๐‘Ž๐‘™ ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘’ ๐‘ก๐‘–๐‘๐‘˜๐‘’๐‘ก๐‘ . ๐‘‚๐‘š๐‘‘๐‘Ž๐‘ก โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘  ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘œ๐‘”๐‘’๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜ ๐‘–๐‘  ๐‘‘๐‘’๐‘ง๐‘’ ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘’๐‘š๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘’๐‘› ๐‘ก๐‘’ ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘”๐‘Ž๐‘›๐‘–๐‘ ๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘›, ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘–๐‘— โ„Ž๐‘’๐‘™๐‘Ž๐‘Ž๐‘  ๐‘”๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘Ÿ๐‘’๐‘“๐‘ข๐‘›๐‘‘๐‘  ๐‘๐‘–๐‘’๐‘‘๐‘’๐‘›.
๐‘Š๐‘’๐‘™ ๐‘ง๐‘–๐‘—๐‘› ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’ ๐‘œ๐‘๐‘ก๐‘–๐‘’๐‘ :
- ๐ฝ๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘›๐‘ก ๐‘ฃ๐‘Ÿ๐‘–๐‘— ๐‘œ๐‘š ๐‘—๐‘œ๐‘ข๐‘ค ๐‘ก๐‘–๐‘๐‘˜๐‘’๐‘ก ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘ก๐‘’ ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘œ๐‘๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘–๐‘’๐‘š๐‘Ž๐‘›๐‘‘ ๐‘‘๐‘–๐‘’ ๐‘—๐‘’ ๐‘˜๐‘’๐‘›๐‘ก, ๐‘ก๐‘’ ๐‘‘๐‘’๐‘™๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘ ๐‘—๐‘’ ๐‘ ๐‘œ๐‘๐‘–๐‘Ž๐‘™ ๐‘š๐‘’๐‘‘๐‘–๐‘Ž ๐‘˜๐‘Ž๐‘›๐‘Ž๐‘™๐‘’๐‘›, ๐‘œ๐‘“ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘’๐‘๐‘—๐‘’ ๐‘ก๐‘’ ๐‘๐‘™๐‘Ž๐‘Ž๐‘ก๐‘ ๐‘’๐‘› ๐‘–๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘“๐‘Ž๐‘๐‘’๐‘๐‘œ๐‘œ๐‘˜ ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘ก.
- ๐ด๐‘™๐‘  ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘Ž๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘™๐‘–๐‘—๐‘ ๐‘ก ๐‘–๐‘  ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘’๐‘š๐‘’๐‘›๐‘ก, ๐‘ง๐‘ข๐‘™๐‘™๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’ ๐‘—๐‘œ๐‘ข โ„Ž๐‘’๐‘™๐‘๐‘’๐‘› ๐‘œ๐‘š ๐‘—๐‘’ ๐‘ก๐‘–๐‘๐‘˜๐‘’๐‘ก ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘ก๐‘’ ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘œ๐‘๐‘’๐‘›.*
- ๐ผ๐‘› ๐‘ข๐‘–๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘ก ๐‘ข๐‘–๐‘ก๐‘ง๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘™๐‘–๐‘—๐‘˜๐‘’ ๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘Ž๐‘™๐‘™๐‘’๐‘›, ๐‘˜๐‘ข๐‘› ๐‘—๐‘’ ๐‘Ž๐‘™๐‘ก๐‘–๐‘—๐‘‘ ๐‘๐‘œ๐‘›๐‘ก๐‘Ž๐‘๐‘ก ๐‘š๐‘’๐‘ก ๐‘œ๐‘›๐‘  ๐‘œ๐‘๐‘›๐‘’๐‘š๐‘’๐‘›
๐‘‡โ„Ž๐‘Ž๐‘›๐‘˜๐‘  ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ ๐‘—๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘”๐‘Ÿ๐‘–๐‘ ๐‘’๐‘› ๐‘™๐‘Ž๐‘Ž๐‘ก โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘œ๐‘›๐‘  ๐‘’๐‘ฃ๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘’๐‘ก๐‘’๐‘› ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘ค๐‘–๐‘’ ๐‘—๐‘’ ๐‘—๐‘’ ๐‘ก๐‘–๐‘๐‘˜๐‘’๐‘ก โ„Ž๐‘’๐‘๐‘ก ๐‘‘๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘œ๐‘โ„Ž๐‘ก, ๐‘ง๐‘œ๐‘‘๐‘Ž๐‘ก ๐‘ค๐‘’ ๐‘‘๐‘’ ๐‘”๐‘ข๐‘’๐‘ ๐‘ก๐‘™๐‘–๐‘ ๐‘ก ๐‘Ž๐‘Ž๐‘› ๐‘˜๐‘ข๐‘›๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘ ๐‘’๐‘›!
* ๐Ÿ๐Ÿ’ ๐’–๐’–๐’“ ๐’—๐’๐’๐’“ ๐’‚๐’‚๐’๐’—๐’‚๐’๐’ˆ ๐’—๐’‚๐’ ๐’…๐’Š๐’• ๐’†๐’—๐’†๐’๐’†๐’Ž๐’†๐’๐’• ๐’›๐’Š๐’‹๐’ ๐’˜๐’† ๐’˜๐’†๐’ˆ๐’†๐’๐’” ๐’—๐’๐’๐’“๐’ƒ๐’†๐’“๐’†๐’Š๐’…๐’Š๐’๐’ˆ๐’†๐’ ๐’๐’Š๐’†๐’• ๐’Ž๐’†๐’†๐’“ ๐’ƒ๐’†๐’”๐’„๐’‰๐’Š๐’Œ๐’ƒ๐’‚๐’‚๐’“ ๐’๐’Ž ๐’‹๐’† ๐’•๐’† ๐’‰๐’†๐’๐’‘๐’†๐’ ๐’ƒ๐’Š๐’‹ ๐’‰๐’†๐’• ๐’—๐’†๐’“๐’Œ๐’๐’‘๐’†๐’ ๐’—๐’‚๐’ ๐’†๐’†๐’ ๐’•๐’Š๐’„๐’Œ๐’†๐’•.

Saturday 27 January 2024 om 12:00 tot Sunday 28 January 2024 om 16:00

AVANI, Het Hoog 3, 5268 LL Helvoirt, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Werkelijke spiritualiteit heeft een kwaliteit van eenvoud, is rauw & DownToEarth”

Evenementen voor heling, transformatie en initiatie met muziek, plantmedicijn en ceremonie vanuit mystieke tradities van over de hele wereld.

In samenwerking met

1. Choose your tickets
Earlybird Ticket

Boek hieronder nog je slaapplek naar keuze!

โ‚ฌ 185,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
Sold out
Regular Ticket

Boek hieronder nog je slaapplek naar keuze!

โ‚ฌ 220,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
Late Bird Ticket

Boek hieronder nog je slaapplek naar keuze!

โ‚ฌ 250,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
Slaapplek: Dormbed Almost sold out

Een lekker bedje op de dorm (max. 6 mensen) incl. linnen beddengoed

โ‚ฌ 35,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
Slaapplek: Bedje in de Yurt

Een knus bedje in รฉรฉn van de houten yurts met kachel (6-8 personen) waar je zelf je beddengoed meeneemt.

โ‚ฌ 30,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
Slaapplek: Tweepersoons Privรฉkamer

Een luxe privรฉkamer voor twee personen - โ‚ฌ60,- pp (Alleen voor twee personen te boeken!)

โ‚ฌ 120,80
Including โ‚ฌ 0,80 service fee
Sold out
Transaction costs :
โ‚ฌ 0,00
Total:
โ‚ฌ 0,00
Mantra & Medicine Weekend - Call of the North

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 21 Dec. om 14:00
Samenzang seizoensviering WINTER mantrazingen donderdag 21 dec 2023
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Mantra zingen Stembevrijding
Friday, 22 Dec. om 19:00
Winter Solstice: Singing Circle - Luxembourg
Jeska Onderwater
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Friday, 01 Dec. om 19:30
Mantra in de yurt
YurtSarah
Mantra zingen Zangcirkel Live muziek
Friday, 16 Feb. om 14:30
4 Daagse Yoga recovery Retreat
Praktijk Statera
Meerdaagse retraites Innerlijke reis Yoga
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl