Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Sound Healing ♡ 1 op 1 klankschaalmassage

Wednesday 22 November 2023 van 10:00 tot 11:30

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over dit evenement

Verlang je naar een betere nachtrust? Meer energie? Een sterk immuunsysteem? Ontspanning en comfort? Liefdevolle aandacht? Dan wil je dit misschien eens proberen…

♡ Sound Healing ♡
Een Sound Healing is een ontspannende reis – zowel fysiek als mentaal en kan verschillende effecten hebben, dit verschilt van persoon tot persoon. In het algemeen geeft trilling een dieptewerking voor de anatomie van het lichaam waardoor een betere energiecirculatie ontstaat.

♡ Positieve effecten ♡
Sound Healing vergroot je levenskracht, gezondheid en verbetert het immuunsysteem door een verhoogde en verbeterde lymfedrainage. Het stimuleert namelijk de lymfe circulatie in de bindweefsels waar schadelijke stoffen worden afgevoerd. Ook worden maag, darmen en lever gestimuleerd, de spijsvertering en ontslakking bevordert en geeft het een diepe ontspanning. Het rustgevende effect werkt al na tien minuten en brengt energiebanen weer in evenwicht.

Verlang je naar:
- Diepe ontspanning
- Verlichting van stress
- Het loslaten van fysieke pijn en/of emotionele angst
- Herstel van innerlijke balans en harmonie
- Verbeterde mentale helderheid en focus
- Meer positiviteit
- Je energiek en vitaal voelen
- Toegang tot diepere niveaus van innerlijke wijsheid
- Aanwakkeren van creativiteit

Wees dan meer dan welkom voor een 1 op 1 Sound Healing sessie.

♡ Verloop sessie ♡
Deze vorm van massage wordt over de kleding heen gegeven. Het enige wat je uit hoeft te doen zijn je schoenen en eventueel een riem of sieraden, die mogelijk teveel met de klankschalen kunnen gaan resoneren. Gemakkelijk zittende kleding wordt aangeraden.

Bij een sessie van 90 minuten starten we met het staan in een klankschaal en een gong massage. Bij een gongmassage neem je plaats vóór de grote gong. Ik maak gebruik van een prachtige handgemaakte Chinese Gong die uit Wuhan komt. De resonanties zullen je van top tot teen doorkruizen en kan als intens worden ervaren. Vervolgens ga je lekker liggen en starten we met de klankschalenmassage.

Bij een sessie van 60 minuten ontvang je een klankschalenmassage. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen met een klopper. Je ligt ontspannen met je ogen dicht en voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Het enige wat je hoeft te doen,  is ontspannen en de heerlijke klanken en trillingen op je in laten werken. Een klankschaalmassage wordt altijd specifiek op jou persoonlijk afgestemd. Elke sessie is anders. Evelien zal een combinatie laten horen van singing bowls, gong, zang/ klanken en handpan.

♡ Opties ♡
Je kunt kiezen uit:
1 uur: intake (15 min) & klankschaalmassage (45 min) €77,-
1,5 uur: intake (15 min), gong & klankschaalmassage (75 min) €99,-

♡ Voor wie (mogelijk) niet? ♡
Hoewel het gebruik van klankschalen over het algemeen niet schadelijk kan zijn, is het in sommige gevallen toch af te raden een klankschaalsessie te ondergaan. Dit is het geval bij trombose, een pacemaker, epilepsie, psychoses, hoge bloeddruk , spataders en bij zwangerschap. (geen klankmassage in de eerste 3 maanden van een zwangerschap)
De trillingen door de klankschalen veroorzaakt zijn intens en voor een gezond mens geen enkel probleem. Metaal verwerkt in een pacemaker of ICD, kan gaan meetrillen en schade veroorzaken. Dit geldt ook voor metaal gebruikt voor herstel of versteviging van botbreuken.
Mocht je ondanks onze waarschuwingen toch aan een klankschaalsessie meedoen, is dit geheel op eigen risico.

Vragen? Of liever een ander moment inplannen? Stuur gerust een bericht via info@welkominhetverreoosten.nl of DM via insta @evelienbosch We faciliteren ook cacao & sound ceremonies, waarbij je een klankreis beleeft met een groep. Data en meer info is te vinden op onze website of hipsy pagina.


Evelien

P.S.
♡ Moet je annuleren? Wat ontzettend jammer, soms kan dat gebeuren. Bij annulering tot 1 week van tevoren krijg je een voucher voor 100% van het bedrag, deze mag je inzetten voor een volgende sessie. Daarna krijg je 50% van je ticket terug in de vorm van een voucher. Binnen 48 uur voorafgaand aan de sessie kan ik je helaas geen voucher meer geven bij annulering. Wel probeer ik altijd met je mee te denken, dus bel me even als je door omstandigheden niet mee kan doen. Dan zoeken we naar een passende oplossing.
♡ Als in verband met landelijke maatregelen, of wegens omstandigheden deze sessie niet door kan gaan - dan wordt deze verzet naar een andere datum. Je hebt dan de keuze of je je aanmelding laat staan, of dat je een refund wilt.

Wednesday 22 November 2023 van 10:00 tot 11:30

Het Verre Oosten, Rijksstraatweg 2, 8131 PB Wijhe, Nederland

Over de organisatie

“Thuiskomen bij jezelf”

Vrijplaats voor connectie en creatie. Retreatcentrum met 23 bedden en mini camping midden in het groen in een dorp onder de rook van Zwolle.

Reviews

Eleni

Sweatlodge Ceremony weekend with Lakota Elder Kristofer Two Feathers

Evelyn, Mark and their cats are the best hosts we could ask for. Thank you everyone for this life changing experience.

Lees meer

Stefan Harleman

Mannencirkel van Het Verre Oosten

Ook na een aantal keren geweest te zijn, blijf ik enthousiast. Een kleine variatie/uitbreiding, aansluitend bij het seizoen maakte het wederom speciaal. De plek is goed en de energie van Mark klopt! De kracht van het delen zonder oordeel blijft de basis, en die basis is een groot en nuttig goed voor velen van ons.

Lees meer

Anoniem

Mannencirkel van Het Verre Oosten

Wat een bijzondere avond. In veiligheid en zonder oordeel levensdilemma's kunnen delen met een fantastische groep mannen. Heel prettig begeleid ook...

Lees meer

Sound Healing ♡ 1 op 1 klankschaalmassage

Meer evenementen van Het Verre Oosten

Uitverkocht
Thursday, 30 Nov. om 11:30
Sound Healing ♡ 1 op 1 klankschaalmassage
Evelien Bosch
Klankschalen Klankbad Klankreis
Wednesday, 06 Dec. om 10:00
Sound Healing ♡ 1 on 1 singing bowl massage
Het Verre Oosten
Klankschalen Klankbad Soundhealing
Tuesday, 12 Dec. om 19:30
Cacao & Sound met May & June @ Het Verre Oosten
Het Verre Oosten
Cacao ceremonie Klankbad Sharing Circle
Wednesday, 13 Dec. om 10:00
Sound Healing ♡ 1 on 1 singing bowl massage
Het Verre Oosten
Klankschalen Klankbad Soundhealing

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 14 Dec. om 20:00
AETERRA on Tour - EQUILIBRIUM SOUND JOURNEY @ De Refter, Nijmegen
AETERRA MUSIC
Ligconcert Soundhealing Meditatie
Wednesday, 13 Dec. om 10:00
STILTEDAG MET SOUNDHEALING MAARN
Binkie
Stilteretraite Soundhealing Meditatie
Saturday, 16 Dec. om 18:30
Sjamanistic Ecstatic Dance kapel &cacao & soundhealing & more
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Klankreis-Soundbath Cacao ceremonie
Sunday, 31 Dec. om 19:00
Oud & New Years Special Ecstatic Dance Den Bosch Winged Wencke & More
IndigoDans & Ecstatic Dance Den Bosch
Ecstatic Dance Klankreis-Soundbath Oud & Nieuw
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl