Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Systemic Work & Lifeforce Awakening (dagretreat)

Saturday 02 December 2023 van 10:00 tot 16:00

Hazerswoude-Dorp, Nederland

Over dit evenement

THE INNER JOURNEY
🌟 Systemic Work & Lifeforce Awakening 🌟

Ben je klaar om uit de dagelijkse waan te stappen en in diepgaand contact te treden met jezelf? Op 2 december nodigen we je uit om neer te strijken op een betoverende plek in de natuur. Hier wacht een prachtige yurt om jou te omhullen voor een dag aan inzichten, groei, verbinding, en levenskracht. Deze verdiepende dag is voor iedereen die verlangt naar het doorbreken van patronen, het doorvoelen van emoties en behoefte heeft aan transformatie.

Wat gaan we doen?
Deze dag combineert de krachtige combinatie van systemisch werk en het activeren van jouw levensenergie (LEAP). Na succesvolle edities van onze halve dag retreats, gaan we dit keer voor een volle dag met meer persoonlijke aandacht en verdieping. We maken ruimte voor jouw unieke reis, maar exploreren ook de collectieve thema’s die leven binnen de samenleving en de groep. Door middel van een persoonlijk online intakeformulier vooraf kunnen we nog beter naar behoefte faciliteren. Vooraf aan de dag creëren we een veilige bedding door te beginnen met de hart-openende cacao en zullen we ook stil staan bij onze intenties.

Opzet van de dag:
- We beginnen met het zetten van intenties. Dit helpt je contact te maken met je hartsverlangens en innerlijke wijsheid.
- Vervolgens gaan we aan de slag met systemisch werk. Via oefeningen en opstellingen nemen we je mee in waardevolle inzichten over jouw eigen plek binnen een systeem, jouw verhouding tot anderen en verborgen patronen. Zo ontdekken we waar mogelijke uitdagingen en (energetische) blokkades liggen, waarom je bepaald gedrag blijft herhalen, maar vooral ook wat jou tegenhoudt om in je ware potentieel te tappen.
- Tijdens de lunch geniet je van heerlijk eten en deel je ervaringen met de andere deelnemers. Er is ook tijd voor jezelf om even lekker te genieten van de omliggende natuur.
- We eindigen de dag met een energietransmissie. Waar we ons richten op het vrijmaken van jouw levenskracht. Hiermee bereik je een dieper niveau van bewustzijn en maak je contact met jouw rauwe en authentieke kracht. Tijdens dit deel van de dag mag jij in volle ontspanning en overgave… alles loslaten en integreren wat tijdens deze dag in beweging is gekomen.

Dit intieme Dagretreat wordt met liefde en expertise geleid door LEAP-facilitators en holistische coaches Anouk Groen en Djaja van den Berg. Voel jij de roep om deel te nemen aan deze prachtige middag? Je bent van harte welkom!

Voel jij de JA om deel te nemen aan deze prachtige dag?
Je bent zo welkom!

Gratis parkeren voor de deur is mogelijk.

Saturday 02 December 2023 van 10:00 tot 16:00

Hazerswoude-Dorp, Nederland

Over de organisatie

“Een mooiere wereld begint van binnenuit”

Djaja betekent moed. Het is tevens mijn voornaam. Als holistisch therapeut en LEAP facilitator loop ik mee op jouw weg naar je ware essentie.

Reviews

Maaike Oosterveer

Special Edition LEAP & Sound Healing

Dit was zo fijn! Dankjulliewel ❤️

Lees meer

Anne Van der Aa

Synergy Within: Exploring Systemic Work & LEAP

Wat een mooie en fijne middag met hele mooie lieve mensen. Hoe bijzonder is het om te zien en ervaren wat er gebeurd bij familieopstelling of leapsessie. Bedankt lieve Anouk en Djaja

Lees meer

Jisca Frensch

Synergy Within: Exploring Systemic Work & LEAP

Djaja en Anouk hebben deze dag met zichtbaar en voelbaar veel toewijding en liefde neergezet. De intense dag werd in zachtheid gedragen wat zorgde voor veiligheid. Echt een aanrader! ❤️

Lees meer

Systemic Work & Lifeforce Awakening (dagretreat)

Meer evenementen van Djaja

Sunday, 21 Jul. om 11:00
Ecstatic Full Moon Kids Dance
Breathing Inn
Ecstatic Dance Ouder-kind Kinderworkshop
Saturday, 07 Sep. om 13:00
Kundalini & Cosmic NRGY | Half day retreat
Yogatherapy & Energy
Kundalini

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 17 Jul. om 19:30
Opstellingenworkshop - Extra bijeenkomst
Komma Coaching
Familieopstellingen Systemisch werk Bewustzijnsontwikkeling
Sunday, 30 Jun. om 10:00
Zomer retreat: Verrijk en vier! Ademwerk - Cacao - Yoga - Zingen
Natasja Bernds, In het moment
1-Dags retraite Cacao ceremonie Yoga
Saturday, 06 Jul. om 13:30
Familieopstellingen Zuid-Limburg (Meerssen)
Coaching met Kompassie
Familieopstellingen Verbinding Opstellingen
Sunday, 21 Jul. om 14:30
Full Moon Cacao Quantum Jumping & Kundalini
Praktijk Statera
Quantum Jumping Kundalini activatie Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl