Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ecstatic Work&Retreat

Maandag 15 april 2024 om 15:00 tot zondag 21 april 2024 om 12:00

Portugal

Over dit evenement

Heb jij zin om de handen uit de mouwen te steken temidden van weelderig groen? Om met enthousiaste gelijkgestemden een off the grid retraitecentrum op te bouwen in Portugal? Lees dan vooral verder!

In april 2024 organiseren we onze derde Ecstatic Work&Retreat. Het is een mix van samen klussen of op het land werken en een retraite waar je (terug) in verbinding met jezelf kunt komen.

We starten de dag met yoga, beweging en meditatie. Daarna ontbijten we en doen we een check-in met elkaar. Vervolgens gaan we aan de slag. Klussen zijn bijvoorbeeld het uittrekken van bramenstruiken of eucalyptussen, een kruidentuin maken of een vlonder voor yoga bouwen. Let erop dat wat de klussen definitief worden op de eerste avond van de retraite bekend gemaakt worden. De werkuren zijn verdeeld over twee keer drie uur met een pauze in het midden. In die tijd kun je van de natuur genieten, zwemmen in de rivier de Dão of rusten. Voor de avonden hebben we een mooi programma gemaakt met onder andere een ademwerk sessie, mantra's zingen, handpan concert, spelletjes spelen en ecstatic dance. Elke dag worden er heerlijke vegetarische maaltijden voor ons bereid. En één van de middagen nemen we vrij om een prachtige hike te doen in natuurpark Serra da Estrela. Klinkt goed, toch?!

De DAO Sanctuary is een stuk land in Portugal van ruim 2,5 hectare grond. Het is er zo mooi en het is zo’n fijne plek om te ZIJN. De natuur is ontzettend divers en groen. Sommige gebieden zijn sprookjesachtig met bemoste bomen, varens en rotsen. Andere delen zijn woester met grote wilde planten en struiken. De stukken met bamboe brengen hun eigen vibe en de waterbronnen geven net dat beetje romantiek. Er staat een rijkdom aan fruit- en vijgenbomen, bramenstruiken, kruiden en andere eetbare planten. Het is gelaagd met terrassen waardoor er prachtig verborgen plekjes te ontdekken zijn en er uitzichten ontstaan waar je met een zonsondergang van gaat zuchten. De DAO Sanctuary ligt op 10 minuten wandelen buiten het dorp, verscholen in een groene oase van rust en aan de rivier de Dão waar je in kunt zwemmen.

Wil je meer achtergrondinformatie over wat de plannen zijn en hoe de DAO Sanctuary is ontstaan? Check dan onze Instagrampagina: https://www.instagram.com/daosanctuary/.

LET OP: dit is een off the grid retraite en geen luxueuze plek. Je slaapt in een tent of in je eigen camperbusje, let erop dat we geen elektriciteit hebben. We zitten echt in de opbouwfase. Er is een compost toilet, koude buitendouche en geen elektriciteit of gratis WIFI. Maar ben jij een avontuurlijk buitenmens met een positieve mindset die zin heeft om met een groep toffe mensen er iets van te maken dan is deze Ecstatic Work&Retreat zeker voor jou!

Praktische informatie:
Wanneer?
15 - 21 april 2024

Waar?
De DAO Sanctuary in Portugal. Vlakbij Santa Comba Dão. Je ontvangt de exacte locatie wanneer je aangemeld bent.

Investering:
Voor jouw inzet en werk ontvang je het retraite programma. De kosten voor alle vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch, diner en snacks) worden onder alle deelnemers verdeeld. Dat geldt ook voor gebruikskosten zoals zeep, de noodaggregaat of wifi hotspot. Mocht je opgehaald willen worden van het vliegveld (Porto) en weer terug dan worden die kosten ook verdeeld over hen die gebruik maken van deze service. Dit betekent dus hoe groter de groep hoe lager de prijs! Wees je er van bewust dat dit nooit onder €250,- zal zijn. Wanneer je zelf geen tent hebt dan kun je van ons een tent huren, laat dit dan weten bij je aanmelding.

Enthousiast geworden? Meld je aan door te mailen naar daosanctuary@gmail.com.

Wil je de ontwikkelingen graag volgen of ben je geïnteresseerd om zelf een retraite bij de DAO Sanctuary te organiseren dan kan dat via onze Instagrampagina: https://www.instagram.com/daosanctuary/.

Over de organisatie

“Diep verbonden met onszelf creëren we het meest vreugdevolle leven. ”

Door middel van retraites, cirkels en 1:1 coaching begeleid ik vrouwen in intieme connectie met hun oorspronkelijke natuurlijke Zelf.

Reviews

Hanneke Michel

Expressions of the Heart

Een heerlijke avond. Bij binnenkomst voel je je energie langzaam zakken, naar een plek waar meer zachtheid en openheid is en waar je de grenzen van het "wenselijke" mag opzoeken. Perfect begeleid door Sofie, die je meeneemt in het onderzoeken van die grenzen. Vrijheid om te zijn, te bewegen en van je te laten horen. En een uitnodiging moedig te zijn. Ongemak of angst te mogen voelen, en het dan tóch te doen. Oneindig waardevol en aan iedereen aan te raden <3

Lees meer

Milou Van Opbergen

Expressions of the Heart

Tja wat zal ik zeggen… Misschien heb ik wel gewoon geen woorden voor.

Lees meer

Ecstatic Work&Retreat

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 07 aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Vrijdag, 31 mei. om 19:00
Vrouw & Vrij
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Donderdag, 09 mei. om 13:00
Tantra Retreat 'Bewust in verbinding'
Leef!Tantra
Meerdaagse retraites Embodiment
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Dansen in verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl