Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Oude brandweerkazerne Bergen NH 4x klein concert

Wednesday 20 September 2023 van 20:00 tot 22:00

Karel de Grotelaan 21, 1861 KH Bergen, Nederland

Over dit evenement

Vier authentieke artiesten zorgen voor een mooi afwisselend concert. Op deze avond schuiven ook een trompettist en een saxofonist aan! Het belooft weer een fijne avond te worden.🔥🎵

🔥
Marit Verwer is chansonniere en is daarnaast thuis in uiteenlopende genres: liefst met een vleugje nostalgie. Ze zingt graag wereldmuziek, fado en gipsy- of Roma liederen. Marit is eigenlijk van alle markten thuis. Zij speelt geregeld samen met accordeonist Cees Oud en heeft ondermeer gezongen in de band Unicorn.
🔥
Upstream bestaat uit Chaja van der Heide (zang, slagwerk, gitaar) & André van Solinge (gitaar en zang), twee door de wol geverfde muzikanten. Zij hebben elkaar zeven jaar geleden ontmoet en treden sinds die tijd op door het hele land. Hun repertoire is divers met een onmiskenbare “Upstream handtekening”: goed doordachte composities, smaakvol en waar nodig verfijnd gitaarspel, vaak wat gelaagde lyrics en herkenbare lead èn smeuïge samenzang.
🔥
Jackie zingt, speelt, blaast, lacht en verwondert. Met hemelse melodieën, eigenzinnige teksten en een flinke vleug humor, weet ze het publiek te betoveren. Èn meezingen mag, graag zelfs!🐬
🔥
Peter Asbeek Brusse is gitarist en contrabassist. Naast het begeleiden van de andere zangers zal hij deze avond ook een aantal nummers ten gehore brengen. De schoonheid van taal verwondert hem en zijn liedjes zijn verhalen die je meenemen naar de eigen ervaring.
🔥🔥
Bijdrage (incl. koffie/thee) €12,50 of naar draagkracht. Kaarten ad deur of via Hipsy (qr code)

Wednesday 20 September 2023 van 20:00 tot 22:00

Karel de Grotelaan 21, 1861 KH Bergen, Nederland

Over de organisatie

“Let your ❤️sing!”

Een blije plek vol expressie: zingen, concerten, spelen, verhalen, dansen en meer!! Uit het hart! Voor iedereen. Kom je ook?!🔥🎵❤️

Reviews

Thea Rotteveel

Oude brandweerkazerne Bergen NH 4x klein concert

Te gek feestje met prachtige muzikanten!

Lees meer

Inge Vrij

Oude brandweerkazerne Bergen NH 4x klein concert

Een avond vol leven. Groots en intiem tegelijkertijd. Geroerd, gelachen en gedanst. Dank, mooie mensen, hoe jullie jezelf laten zien via en met de muziek!

Lees meer

Saskia

🔥Kunstkazerne🎵 4x klein concert

Mooi intiem concert op een bijzondere locatie. Verschillende stijlen kwamen aan bod en daardoor was er veel afwisseling. De eerste helft kleine liedjes, met veel gevoel gebracht door Peter en Friso. De tweede helft ging het dak eraf met zanggroep Kobalt die loepzuivere a capella arrangementen lieten horen. Ook zangeres Marit maakte indruk met haar warme stem en passend repertoire. Het was een mooie avond.

Lees meer

Oude brandweerkazerne Bergen NH 4x klein concert

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 03 Nov. om 19:00
De DansTempel - Yarun Dee - 3 november
De DansTempel
Ecstatic Dance Leven vieren Live muziek
Sunday, 10 Dec. om 15:00
Dubbel Dank in Nieuwe Niedorp
XXL Inspiratie
Storytelling Theater Live muziek
Friday, 20 Oct. om 20:00
Concert Friso Vonder met Peter Asbeek Brusse
De Verborgen Salon
Muziekavond Live muziek Optreden
Thursday, 04 Jan. om 19:00
Ecstatic Dance Festival Holland | NY Celebration with Olivia Fern
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl