Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

WOMEN UNLIMITED- The Celebration

Zondag 22 oktober 2023 van 14:00 tot 18:00

Copacabana, Salon voor de Levenskunsten, Overakkerstraat 190, 4834 XP Breda, Nederland

Over dit evenement

๐—•๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐—ท๐—ฒ ๐—ธ๐—ฟ๐—ผ๐—ผ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐˜๐—ฒ ๐˜‡๐—ฒ๐˜๐˜๐—ฒ๐—ป? To own your wisdom, your sexuality, your body, your mind, your beauty, your everythingโ€ฆYOU just the way you are?!
๐Ÿ‘‘
๐™’๐™ค๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™๐™ฃ๐™ก๐™ž๐™ข๐™ž๐™ฉ๐™š๐™™ =
๐™Š๐™ฃ๐™—๐™š๐™ฅ๐™š๐™ง๐™ ๐™ฉ ๐™ซ๐™ง๐™ค๐™ช๐™ฌ ๐™•๐™„๐™…๐™‰. ๐™…๐™ค๐™ช ๐™ฏ๐™ž๐™Ÿ๐™ฃ.
๐˜ฟ๐™–๐™ฃ๐™จ๐™š๐™ฃโ€ฆ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™๐™š๐™ฉ ๐™ก๐™š๐™ซ๐™š๐™ฃ ๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™จ๐™Ÿ๐™–๐™ฃ๐™จ๐™š๐™ฃ
๐™Ž๐™ฉ๐™ง๐™ค๐™ข๐™š๐™ฃ๐™™ ๐™ž๐™ฃ ๐™Ÿ๐™š ๐™—๐™š๐™ ๐™ ๐™š๐™ฃ, ๐™ฏ๐™–๐™˜๐™๐™ฉ ๐™š๐™ฃ ๐™—๐™ช๐™ž๐™œ๐™ฏ๐™–๐™–๐™ข. ๐™•๐™–๐™ ๐™ ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ ๐™Ÿ๐™ค๐™ช๐™ฌ ๐™ก๐™ž๐™˜๐™๐™–๐™–๐™ข.
๐™…๐™š ๐™ฏ๐™š๐™ฃ๐™ช๐™ฌ๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ก๐™จ๐™š๐™ก ๐™ ๐™–๐™ก๐™ข๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ, ๐™Ÿ๐™š๐™ฏ๐™š๐™ก๐™› ๐™–๐™˜๐™˜๐™š๐™ฅ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ.
๐™ˆ๐™š๐™ฉ ๐™ฅ๐™–๐™จ๐™จ๐™ž๐™š ๐™š๐™ฃ ๐™˜๐™ค๐™ข๐™ฅ๐™–๐™จ๐™จ๐™ž๐™š.
๐˜ฟ๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ, ๐™จ๐™ฅ๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ฃ ๐™ž๐™ฃ ๐™–๐™–๐™ฃ๐™ฌ๐™š๐™ฏ๐™ž๐™œ๐™๐™š๐™ž๐™™ ๐™๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ.
๐™Ž๐™–๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™ž๐™š๐™˜๐™๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ, ๐™Ÿ๐™ค๐™ช๐™ฌ ๐™ซ๐™ง๐™ค๐™ช๐™ฌ๐™š๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ ๐™š ๐™จ๐™˜๐™๐™ค๐™ค๐™ฃ๐™๐™š๐™ž๐™™ ๐™จ๐™ฅ๐™ž๐™š๐™œ๐™š๐™ก๐™š๐™ฃ.
๐™ˆ๐™ช๐™ฏ๐™ž๐™š๐™ , ๐™๐™ช๐™ข๐™ค๐™ง, ๐™ ๐™ก๐™š๐™ช๐™งโ€ฆ๐™˜๐™ง๐™š๐™–๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ž๐™ฉ. ๐™ƒ๐™š๐™ฉ ๐™š๐™ง๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™Ÿ๐™ค๐™ช๐™ฌ ๐™จ๐™š๐™ฃ๐™จ๐™ž๐™ฉ๐™ž๐™ซ๐™ž๐™ฉ๐™š๐™ž๐™ฉ.
๐˜ฟ๐™ค๐™ค๐™ง ๐™™๐™š ๐™ง๐™ž๐™ฉ๐™ข๐™š๐™จ ๐™š๐™ฃ ๐™จ๐™š๐™ž๐™ฏ๐™ค๐™š๐™ฃ๐™š๐™ฃ ๐™๐™š๐™š๐™ฃ. ๐™Ž๐™–๐™ข๐™š๐™ฃ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™Ÿ๐™š ๐™จ๐™ž๐™จ๐™ฉ๐™š๐™ง๐™จ ๐™š๐™ฃ ๐™–๐™ก๐™ก๐™š๐™š๐™ฃ.
๐™‘๐™š๐™ง๐™™๐™ง๐™ž๐™š๐™ฉ, ๐™จ๐™˜๐™๐™–๐™–๐™ข๐™ฉ๐™š, ๐™จ๐™˜๐™๐™ช๐™ก๐™™, ๐™—๐™ค๐™ค๐™จ, ๐™ค๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฉ๐™š๐™ข๐™™, ๐™ฌ๐™ž๐™ก๐™™ ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ง๐™ž๐™Ÿ!
๐˜ผ๐™ก๐™ก๐™š๐™จ ๐™ฌ๐™–๐™ฉ ๐™Ÿ๐™ค๐™ช ๐™‘๐™๐™Š๐™๐™’ ๐™ข๐™–๐™–๐™ ๐™ฉโ€ฆ
๐™Š๐™ฃ๐™—๐™š๐™ฅ๐™š๐™ง๐™ ๐™ฉ ๐™…๐™„๐™…!
๐Ÿ‘‘
Zet je kroon op en vier jouw leven, vier JOU! Op een plek waar je gezien wordt voor wie je werkelijk bent. Waar het veilig is jezelf te zijn. Waar je wordt gedragen, mocht dat nodig zijn. Waar je wordt aangemoedigd om je van je meest koninklijke kant te laten zien! Met alles erop en eraanโ€ฆexpressie gevend aan al wat er in je leeft! Dat wat wil stromen, dat wat jou laat stralen! Het is tijd om jezelf te laten zien, zonder schaamte, zonder schuldgevoel.
๐Ÿ‘‘
Door te delen, dansen, lichaamswerk, creรซren, samen en alleen. Voelen, ruimte geven aan en bewegen met wat er in jouw aanwezig is. Zonder analyseren, zonder te willen begrijpen of veranderen. Alles wat de bedoeling is, gebeurt. Daar hoef je niet hard voor te werken. Dat hoef je ook niet af te dwingen, dat gebeurt vanzelf als vrouwen samen zijn. En JIJ? Jij viert dat JIJ bent!
๐Ÿ‘‘

๐—ฉ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ ๐—ฒ๐—ป/๐—ผ๐—ณ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ท๐—ผ๐˜€๐—ฒ.๐—ฟ๐˜‚๐—ถ๐—ท๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ด@๐—ด๐—บ๐—ฎ๐—ถ๐—น.๐—ฐ๐—ผ๐—บ

ANNULEREN
Het staat je vrij je ticket door te verkopen aan iemand anders. Het is niet mogelijk je gekochte ticket te annuleren of te gebruiken voor een volgend event.

Zondag 22 oktober 2023 van 14:00 tot 18:00

Copacabana, Salon voor de Levenskunsten, Overakkerstraat 190, 4834 XP Breda, Nederland

Over de organisatie

Voor vrouwen die voelen dat ze geboren zijn voor meer! Meer vrijheid, meer passie en meer plezier...

Reviews

Tjitske

Rite of the Womb

Het was een verbindende middag, verbinding met mezelf, verbinding met de andere vrouwen, verbinding met het universum.... De rite zelf was super krachtig en ik voel de gronding, de ruimte, de kracht, de warmte in mijn baarmoeder, mijn basisvertrouwen. Voel me super dankbaar!

Lees meer

Danielle Jungbacker

Rite of the Womb

Liefdevol en warm werden we door Josรฉ ontvangen in een mooie gezellige kamer. Zij nam ons op een wijze ervaren en ook speelse manier mee op Womb ontdekkingsreis. Een mooie bijzondere reis waarin werd gelachen gevoeld geraakt gedeeld en geheeld. Mij zal deze reis bijblijven als een fijn geschenk ๐Ÿชท dank je wel Josรฉ en de andere lieve aanwezigen.

Lees meer

Anoniem

WOMEN UNLIMITED- The Circle

Dit is echt een aanrader. Enorm goede ervaring gehad. Josรฉ leidt de groep en er is voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen in een relaxte sfeer, iedereen op haar gemak stellend. Er is alle ruimte om te zijn wie je bent. Dit was voor mij een eerste keer, het concept vrouwencirkel ga ik hierna zeker verder uitdiepen.

Lees meer

WOMEN UNLIMITED- The Celebration

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 25 mei. om 20:00
NATARAJ IN THE JUNGLE
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Dansen in verbinding
Zondag, 07 jul. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY DEN HAAG | 7 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Maandag, 22 jul. om 16:00
Play vakantie - Vrijheid Blijheid (Week 1)
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Zaterdag, 29 jun. om 13:45
Play & Freedive: Het Fort Feest!
Play Community
Creativiteit Playfulness Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl