Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SHAKTI - Conscious Clubbin'

Vrijdag 18 maart 2022 van 20:00 tot 3:00

Heerlijckyt Van Elsmeren, Weg op Halen 2, 3450 Geetbets, België

Over dit evenement

CLUB NIGHT - DRESS TO EXPRESS - SACRED SPACE - DJ SEFRIJN - CUDDLE&PLAY - ORGANIC DRINKS

SHAKTI is een conscious club waar je uitgenodigd wordt dat verborgen of ondergestopt kantje van je persoonlijkheid in de spotlight te zetten. Dat deel van je dat in het alledaagse leven vaak het licht niet mag zien omdat je denkt dat het “te veel, flamboyant, sensueel of…” is; dat deel van jou dat diep verscholen aanwezig is, dat je ontzettend graag wilt leren kennen maar nog niet weet hoe je erbij kan komen.

SHAKTI is een “conscious” gathering waar je zonder alcohol of andere drugs het alledaagse leven achter je kan laten, waar gelijkgezinden samen komen om elkaar te ontmoeten en te verbinden. Waar een veilige ruimte gecreëerd wordt waar je jezelf volledig tot expressie mag brengen, waar de dans der polariteiten gespeeld en ervaren mag worden; waar Shiva en Shakti samenvloeien en de levensenergie ten volle mag stromen.

Er hangt nog steeds veel schuld en schaamte rond sensualiteit, seksualiteit en andere thema’s die niet als maatschappelijk moreel aangepast beschouwd worden. Hierdoor worden ze verbannen naar onze schaduwzijde, waar ze in het duister verder groeien.
Door ze in het licht te plaatsen, ze tot expressie te brengen, hoeven ze niet meer als verwrongen fantasieën te leven en kunnen we hun schoonheid zien en ons voeden met hun kracht.

DRESS TO EXPRESS

Die outfit, die je altijd al hebt willen aandoen, maar te spannend vond; die outfit die net dat flamboyante, wilde of kinky kantje van je naar boven laat komen, is de perfecte outfit voor deze club avond. Misschien is het die sensuele jurk, die leren broek, dat flashy shirt of bodypaint, wie weet wil je je doodgraag als paard verkleden, alles is welkom.

Vanaf 20u openen de poorten van de Shakti Club, kan je landen, een praatje maken met bekenden en minder bekenden, een drankje aan de bar nemen of je voor die extra sparkle laten facepainten in het glitter station.

Aan de bar serveren we je biologische (fris)dranken, zoals kombucha, limonades, gingerbeer, thee, chai,.. Alles zit inbegrepen in het ticket zodat je op de avond zelf geen geld meer nodig hebt.

Om 21u openen we ceremonieel de dansvloer met "Cocreating our Sacred Space"; een diepgaande ceremonie waarin Ans Vyncke ons meeneemt in een trip, om te zakken in het lichaam; waar we gaan spelen met aanrakingen en bewegingen zodat de Shiva en Shakti energieën wakker worden om zo de dans der polariteiten uit te nodigen.
De openingsceremonie vloeit over in een stomende dansreis begeleid door Dj Sefrijn die als geen ander weet hoe energieën willen stromen. Van sjamanistische ritmes tot swingende melodieën, van deep-tribal grooves tot hart openende mantras, van rauwe beats tot zachte poëtische gezangen..

Tot 1u zal hij zijn magie “full on” over de dansvloer laten knallen waarna het volume wat zachter wordt zodat ook wij kunnen verzachten.

Is je lichaam helemaal uitgeput van al dat dansen, snak je naar warmte en genegenheid, wil je verder spelen, kan je je op elk moment neer vleien op de hooizolder, waar haardvuur, matrassen en kussens het decor vormen voor de "cuddle & play” room waar je je eigen grenzen kan onderzoeken en niet-seksuele fysieke intimiteit met anderen ervaren; waar ligt je conscious “yes” en waar je conscious “no”?

Om 3 uur sluiten de poorten van SHAKTI zich weer.

Om een veilige omgeving voor iedereen te creëren verbind je je tot volgende afspraken:

ten alle tijden consent!
Geen gebruik van alcohol of drugs.
op de dansvloer dragen we geen schoenen en spreken we niet met woorden, enkel met het lichaam.

Een ticket kost 45 euro (+ 0,61 euro servicekosten) en omvat toegang tot de gathering, inclusief drank, "Sacred Space" ritueel,
dans en “cuddle & play” room.

Tickets zijn te verkrijgen via onderstaande link:
https://www.chipta.com/tickets/event/47431/chakti-conscious-clubbin/

Vrijdag 18 maart 2022 van 20:00 tot 3:00

Heerlijckyt Van Elsmeren, Weg op Halen 2, 3450 Geetbets, België

Over de organisatie

“Breath - Dance - Express - Release”

Conscious events & gatherings

Reviews

Roy Schouten

Verdiepend Ademweekend

Wat een geweldige ervaring heb ik gehad! Zo veel energie gekregen en er is een hoop van mij afgevallen… Dank aan het team van INBODIMENT en bedankt Inge voor jouw fantastische begeleiding! Aanrader voor iedereen! 🙏

Lees meer

Peter Van Hoorn

INBODIMENT// - A Deep Dive into the New Year!

Dit was de 2e keer dat ik op dit festival ben geweest en het was wederom een warm bad vol liefde. De workshops waren heel professioneel opgezet met zeer pure intenties van de workshop leaders. Een echte aanrader!

Lees meer

Linda Michielsen

INBODIMENT// - A Deep Dive into the New Year!

Intens, confronterend, veilig, liefdevol, leerrijk. Nooit gedacht dat ik zó diep in mijn lijf kon zakken ... In die paar dagen heb ik mezelf en anderen beter leren begrijpen. Voor de eerste maal in mijn leven ben ik in contact gekomen met zulke gevoelige mensen ... Het blijft me ontroeren. Kortom het mooiste Nieuwjaarscadeau dat ik aan mezelf kon schenken.

Lees meer

SHAKTI - Conscious Clubbin'

Meer evenementen van INBODIMENT//

Woensdag, 24 jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 24 mei. om 19:30
Ecstatic Dance De Kerk Oostelbeers
Dance 4 Balance Ecstatic Dance Eindhoven & Oostelbeers
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Zondag, 21 jul. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 21 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Woensdag, 05 jun. om 19:00
Ecstatic Dance AVANI X DJ Sefrijn
Maartje Derks
Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl