Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dagretraite: Terug naar je kern

Zondag 06 augustus 2023 van 11:00 tot 16:30

Noordeinde 17, 1121 AA Landsmeer, Nederland

Over dit evenement

Ben je op zoek naar meer verbinding met jezelf? Tijdens deze 1 daagse retraite nemen we je mee op een innerlijke reis, terug naar je kern. Ondersteund door cacao, opstellingen en klank. Deze dag is open voor iedereen die nieuwsgierig is (naar zichzelf) of die verdieping zoekt.

In het dagelijks leven houden we vast aan een beeld dat we van onszelf gemaakt hebben. De vraag is wie ben jij echt? In essentie zijn we namelijk heel. De eerste stap om dit te ervaren is om ons er bewust van te worden. Deze heelheid ervaren is ontzettend waardevol. Deze dag wijzen we je de weg terug door het hart naar jouw heelheid. We creëren een veilige bedding waar je puur en echt jezelf mag laten zien en zijn.

We starten de dag met een ontspannende begeleide meditatie om aan te komen. Na een incheck ronde neemt Rik je mee in een oefening waarin we gaan luisteren naar ons diepere zelf. Daarna drinken we gezamenlijk ceremoniële cacao uit Peru bereid met amandelmelk en zetten we een intentie voor onze reis.

Hester zal vervolgens de methode van opstellingen gebruiken om zichtbaar te maken wat er op dat moment speelt. Een opstelling biedt vaak een ander perspectief aan een verhaal dat je al kent. Het brengt niet alleen een dieper inzicht, maar ook op gevoelsniveau worden er dingen zichtbaar en/of voelbaar. De focus van de opstellingen ligt op de innerlijke wereld met betrekking tot je intentie. We stellen geen familiesystemen op, behalve als de situatie hier specifiek om vraagt. Het zal niet mogelijk zijn om van iedereen een innerlijke wereld op te stellen. De ervaring is echter dat respondent of toeschouwer zijn, even waardevol is.

Na een voedende lunch en pauze gaan we verder met opstellen. Daarna word je ondergedompeld in een ontspannende klankreis. Tijdens deze reis word je uitgenodigd te integreren wat er is aangeraakt. Giulia maakt gebruik van klankschalen, stemvorken, haar stem en andere instrumenten om je te begeleiden op een magische reis naar binnen. Alles is welkom; of je nu iets mag toelaten, loslaten of genieten in het moment. Rik en Hester zullen dit proces ondersteunen met hun aanwezigheid en waar gepast met Reiki.

Na deze verdiepende ervaring is er thee en iets lekkers. We eindigen in zachtheid, liefde en verstilling zodat de werking van de reis door kan gaan. We streven ernaar om om 16:30 af te ronden en nemen de mogelijkheid voor een uitloop van 30 minuten. Je gaat naar huis met nieuwe inzichten die je (kunnen) ondersteunen op je levenspad.

🌟Praktisch🌟
Hoe bereid je je voor op de ceremonie?
-Maak je heilige ceremonietas klaar met: een dagboek en pen, fles water, (yoga)matje, oogmasker, dekentje, kussen, warme sokken.
- Eet in de ochtend een lichte maaltijd dit zorgt voor een schoon systeem en helpt de opname van cacao. Plan in de avond ruimte en tijd voor jezelf.

🌟Locatie🌟
Noordeinde 17, 1121AA Landsmeer. Parkeren kan gratis op het terrein.

🌟Indicatie dagindeling🌟
10:30 inloop
11:00 opening & cacao ceremonie
12:30 opstellingen
13:30 lunch
14:30 opstellingen
15:30 klankreis
16:30 afronden en naar huis

🌟Over ons🌟
Rik Blaauw heeft geruime ervaring op het gebied van Tantra en Reiki. De weg naar huis gaat volgens hem via het hart. Plant medicijnen zoals cacao geven een mooie ondersteuning op deze reis. Met veel enthousiasme geeft hij zijn kennis door via workshops en events.

Hester Meijer deed tien jaar geleden haar eerste opstelling en was direct onder de indruk. Zij is inmiddels ruim 100 opstellingen verder en gecertificeerd om deze bijzondere methode te kunnen delen met anderen.

Giulia Bijvoet heeft haar eigen soundhealing praktijk In je Kern. Zij gebruikt haar stem, klankschalen en andere instrumenten om je dichter bij je kern te brengen. Met haar praktijk wil zij mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling.


Ben je klaar om te ontspannen, ontladen en te luisteren naar de diepe wijsheid die in jou zit?

We kijken ernaar uit om je in hart en ziel te ontmoeten,

Liefs,

Rik, Hester en Giulia

Zondag 06 augustus 2023 van 11:00 tot 16:30

Noordeinde 17, 1121 AA Landsmeer, Nederland

Over de organisatie

“Ontspanning voor lichaam, geest en ziel.”

In je Kern organiseert evenementen met als doel ontspanning voor lichaam, geest en ziel. Zoals klankreizen, klankconcerten en mantra's zingen.

Reviews

Annet Van hus

Volle Maan Klankreis

Het was weer een super ontspannende sessie. Begeleidt door Giulia met haar mooie stem en klankschalen.

Lees meer

Nicolette Knape

De energie van Mantra

Heerlijk ontspannen avond. Je wordt warm ontvangen met een kopje thee met een chocolaatje erbij. Prachtige mantra's om te zingen en Giulia brengt het met zo'n mooie heldere stem, je raakt helemaal in vervoering. Er is ruimte voor een traan en een lach. Zeker een aanrader!

Lees meer

Lieke Wagemaker

Volle Maan Klankreis

Giulia, gaf een leuk introductie over klankreis en uitleg wat er die avond stond te gebeuren. Zij heeft met Jeannette (dacht ik onthouden te hebben) een mooie avond, met prachtige klanken gemaakt. Het was heel subtiel in klank, niet te opdringend, en af en toe prachtig gezang erbij. Heerlijk geslapen daarna. Ofwel heel ontspannend en in balans brengend. Dit alles in een fijne ruimte.

Lees meer

Dagretraite: Terug naar je kern

Meer evenementen van In je Kern

Zaterdag, 11 mei. om 15:00
TRE & Soundhealing
In je Kern
Yoga Soundhealing Trauma Release
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Volle Maan Klankreis
In je Kern
Klankreis-Soundbath Soundhealing Klankschalen
Zaterdag, 25 mei. om 14:00
Introductie workshop: Klankschalen bespelen
In je Kern
Soundhealing Klankschalen Klankreis-Soundbath
Zondag, 02 jun. om 20:00
Klankconcert | Thema Zomer
In je Kern
Klankschalen Klankreis Klankreis-Soundbath

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 05 mei. om 14:00
Laad Ons lente & zomer sessies - "Unieke live piano & yin beleving"
Nelleke Nijhuis
Lichaamswerk Klankreis Community-building
Vrijdag, 31 mei. om 20:00
HeartFire Special : Malte Marten | Handpan Concert & Two Masterclasses
HeartFire.nl
Handpan Optreden Klankreis
Zaterdag, 18 mei. om 20:30
SOUND & SILENCE ligconcert
Jetenzo
Klankschalen Klankreis Ligconcert
Zaterdag, 08 jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl