Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De energie van Mantra

Dinsdag 09 april 2024 van 19:30 tot 21:15

Tugelastraat 3E, 2021 TA Haarlem, Nederland

Over dit evenement

🌟Inhoud🌟
Tijdens deze avond gaan we de energie van mantra's ervaren.
Het samen zingen en chanten van mantra’s kan helpen om uit je hoofd te gaan en volledig in het moment te zijn. Kom het zelf ervaren!

Man-tra betekent letterlijk: het beschermen van ons actieve brein tegen zichzelf. We hoeven dus even niet waar te nemen, te labelen, iets te vinden. We wenden ons hiervan af en gaan op in de klank van de mantra. Mantra’s hebben vaak een eenvoudige structuur met betekenisvolle tekst die wordt herhaald. De herhaling zorgt ervoor dat de betekenis van de woorden en klanken kan indalen in ons systeem. Tijdens deze avond komen mantra’s uit verschillende stromingen aanbod. Zoals de Vedische mantra’s die hardop worden gereciteerd met de tanpura. De Devotionele mantra’s welke worden gezongen ondersteund door een melodie. En de Tantrische mantra’s welke meer gericht zijn op het werken met energie in ons lichaam.

Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen of mantra’s. Je hoeft ook niet mee te zingen. Je mag op elk moment voor jezelf voelen of je wilt zingen of lekker luisteren. Bij het luisteren kan de trilling en de waarheid van een mantra al doordringen in je systeem en hiervoor hoef je niets te doen. Tussen de mantra door zijn we stil zodat we de werking van de mantra kunnen voelen.
We creëren een plek waar je helemaal jezelf kan zijn, waar je mag loslaten, ontspannen en zijn. Wees welkom!

🌟Locatie🌟
In je Kern, Tugelastraat 3E, 2021 TA Haarlem.

🌟programma🌟
19:15 inloop met thee
19:30 opening en start
21:15 afronden en naar huis

🌟Kosten🌟
Deze avond is op basis van vrije donatie.

🌟Aanmelden🌟
Je kan je aanmelden via Hipsy

🌟Over ons🌟
Rik Blaauw heeft geruime ervaring op het gebied van Tantra en Reiki. Met veel enthousiasme geeft hij zijn kennis door via workshops en events. De weg naar huis gaat volgens hem via het hart. Het zingen van mantra's kan een krachtig middel zijn om in contact te komen met je hart. Rik zal de mantra's vanuit de Tantrische stroming begeleiden.

Giulia Bijvoet heeft haar eigen klankpraktijk In je Kern. Zij gebruikt haar stem, klankschalen en andere instrumenten om je dichter bij je kern te brengen. Met haar praktijk wil zij mensen ondersteunen in hun weg naar ontspanning en heling. Samen mantra’s zingen is een prachtige manier om te verbinden en contact te maken met je kern. Giulia zal met haar tanpura (Indiaas snaarinstrument) en gitaar de mantra's begeleiden.

Dinsdag 09 april 2024 van 19:30 tot 21:15

Tugelastraat 3E, 2021 TA Haarlem, Nederland

Over de organisatie

“Ontspanning voor lichaam, geest en ziel.”

In je Kern organiseert evenementen met als doel ontspanning voor lichaam, geest en ziel. Zoals klankreizen, klankconcerten en mantra's zingen.

Reviews

Nicolette Knape

De energie van Mantra

Heerlijk ontspannen avond. Je wordt warm ontvangen met een kopje thee met een chocolaatje erbij. Prachtige mantra's om te zingen en Giulia brengt het met zo'n mooie heldere stem, je raakt helemaal in vervoering. Er is ruimte voor een traan en een lach. Zeker een aanrader!

Lees meer

Lieke Wagemaker

Volle Maan Klankreis

Giulia, gaf een leuk introductie over klankreis en uitleg wat er die avond stond te gebeuren. Zij heeft met Jeannette (dacht ik onthouden te hebben) een mooie avond, met prachtige klanken gemaakt. Het was heel subtiel in klank, niet te opdringend, en af en toe prachtig gezang erbij. Heerlijk geslapen daarna. Ofwel heel ontspannend en in balans brengend. Dit alles in een fijne ruimte.

Lees meer

Kristel Van Wingerden

Volle Maan Klankreis

Ik heb al vaker een klankreis mogen meemaken bij ‘in je kern.’ Elke keer weer is het een balsem voor de ziel. Jammer van de snurkende mensen af en toe die je af en toe afleiden en tegelijkertijd ook weer inzichten kunnen bieden. Ik kan me steeds meer ontspannen en de dingen nemen zoals ze zijn.

Lees meer

De energie van Mantra

Meer evenementen van In je Kern

Zaterdag, 11 mei. om 15:00
TRE & Soundhealing
In je Kern
Yoga Soundhealing Trauma Release
Donderdag, 23 mei. om 19:30
Volle Maan Klankreis
In je Kern
Klankreis-Soundbath Soundhealing Klankschalen
Zaterdag, 25 mei. om 14:00
Introductie workshop: Klankschalen bespelen
In je Kern
Soundhealing Klankschalen Klankreis-Soundbath
Zondag, 02 jun. om 20:00
Klankconcert | Thema Zomer
In je Kern
Klankschalen Klankreis Klankreis-Soundbath

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 23 mei. om 19:00
MAANKARAVAAN - Ecstatic Full Moon Cacao Ceremony-DJ Caroline S’Jegers
Moonfool
Ecstatic Dance Cacao ceremonie Mantra zingen
Zondag, 09 jun. om 15:00
Ligconcert met zangeres Krystl @ de MariaKapel Coudewater, Rosmalen
Krystl Music
Ligconcert Live muziek Klankreis
Woensdag, 07 aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Donderdag, 02 mei. om 14:00
Upstream Lente Gathering
Stichting Upstream Gathering
Mantra zingen Natuur Yoga
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl