Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Love in Motion 'Inspire' Het Prille Begin met Anna Verwaal

Zaterdag 16 september 2023 van 10:00 tot 16:30

Mariakapel Coudewater, Peter de Gorterstraat 1f, 5248 NS Rosmalen, Nederland

Over dit evenement

“Het Prille Begin”
Voor iedereen die ooit geboren is.

We blijven graag in verwondering delen en onderzoeken, zodat we ons steeds meer gaan herinneren wie we ten diepste zijn en kunnen leven vanuit ons oorspronkelijk potentieel.
Het tweede deel van Love in Motion Inspire brengt ons terug naar het begin van ons leven hier op aarde. In het medicijnwiel de plek van het Oosten. Op deze dag delen Anna Verwaal (geboortedeskundige) en Gery van der Heijden (osteopaat) hun kennis en wijsheid met ons en vooral dat wat hen inspireert in hun werk rondom geboorte.

De tijd van conceptie, zwangerschap en geboorte is meest vormgevende periode in een mensenleven. Daar staan we niet vaak bij stil.
Hoeveel impact de ervaringen gedurende deze periode op ons verdere leven hebben is verbijsterend. Door stil te staan bij de invloeden in dit prille begin, onze eigen ervaringen als embryo, foetus en baby en die van onze ouders in deze periode, worden verbanden met onze verdere levensloop, relaties en psychisch, lichamelijk en spiritueel welzijn wonderlijk helder.
Als we teruggaan naar de oorspronkelijke heelheid en onszelf als stille getuige meenemen in wat we hebben ervaren, beleeft en gemist kunnen we met meer bewustzijn in ons leven staan. Dat wat ons belast kan gemakkelijker naar de oorsprong herleid worden en de laagjes die ons oorspronkelijk potentieel vertroebelen kunnen zo oplossen. Dit bewustzijn brengt heling en genezing. Imprints hoeven niet meer herhaald te worden.

In deze tijd waarin traumawerk en persoonlijke ontwikkeling gemeengoed worden is dit een belangrijk aanknopingspunt voor eenieder die ooit geboren is.

Programma:
Ontvangst/ opening
2 lezingen
Q&A met de sprekers
Pauze
2 workshops
Intuïtief pianoconcert Lisette van de Pavoordt
Afsluiting

Anna Verwaal is geboorteconsulente, verpleegkundige met moeder-kind specialisatie, docent lactatiekunde en primaire periode, TEDx spreekster en voormalig geboortefotograaf.
Op jonge leeftijd kwam ze erachter, zowel door haar persoonlijke als professionele ervaringen, dat de conceptie, zwangerschap en de geboorte ervaring imprints vormen die zich blijven herhalen tot hier bewustzijn op komt. Na een veelzijdige carrière in de klinische verloskunde, NICU, pediatrie en de gespecialiseerde thuiszorg merkte Anna dat ze liever wilde werken met gezinnen en baby’s om geboortetrauma te kunnen voorkomen of te helen. Zo begon Anna haar eigen praktijk in preconceptie, geboorte en postnatale begeleiding in Los Angeles.

Sinds 2006 reist Anna over de hele wereld om de laatste ontwikkelingen uit de pre en perinatale psychologie, epigenetica en de hormonale fysiologie van het geboorteproces te helpen verspreiden via lezingen en workshops. De inhoud bestaat ook uit een combinatie van gevoelig beeldmateriaal, klinische kennis en ervaringen die ze de afgelopen 30 jaar heeft opgedaan in verschillende landen en culturen in samenwerking met gynaecologen, verloskundigen en inheemse vroedvrouwen.

Momenteel heeft Anna een online praktijk en helpt cliënten inzichten te krijgen over hun vroege imprints en leert professionals hiermee werken.

Gery van der Heijden studeerde fysiotherapie en wist toen al dat bezig zijn met ziekte niets kon oplossen. Je moet weten wat gezondheid is om mensen bij te kunnen staan in hun proces.
Na fysiotherapie was hij niet tevreden en nog steeds nieuwsgierig. Na een opleiding manuele therapie die in vorm al wat meer oorzakelijk kijkt is hij opgeleid tot osteopaat.
Dr. Still, de grondlegger van de osteopathie zei, “maak van je praktijk een laboratorium” en dit is wat Gery heeft gedaan. Door elke dag de menselijke anatomie, fysiologie en natuur te observeren. Zowel fysiek als niet fysiek. Dit zorgt iedere dag voor verwondering.
Gery's manier van werken is op z'n minst magisch te noemen. De aandacht en enorme focus die hij in zijn sessies in totale verstilling aan zijn patiënten geeft is wonderlijk en helend. Daarnaast heeft hij een enorm rijke kennis over het ontstaan van het mensenlichaam en de natuurlijke ontwikkeling en daarmee het zelf-regenererend vermogen en genezing. We zijn blij dat hij zijn inspirerende kennis en schat aan wijsheid nu op het podium met meer mensen wil delen.

In de ochtend geven Anna en Gery beide een lezing over hun werk en de bezieling en inspiratie die zij hierin vinden.
In de middag geven beide een workshop om hetgeen zij vertellen ook werkelijk aan den lijve te kunnen ervaren.

Lisette van Pavoordt geeft hierna een prachtig intuïtief concert op de antieke vleugel middenin de kapel. Een mooie wijze om hetgeen is aangeraakt gedurende de dag te verwerken en integreren.

Zaterdag 16 september 2023 van 10:00 tot 16:30

Mariakapel Coudewater, Peter de Gorterstraat 1f, 5248 NS Rosmalen, Nederland

Over de organisatie

Love in Motion creëert evenementen en een plek waar je kunt landen, herbronnen, opladen en herinneren... je bent zo welkom!

Reviews

Ursula Paulides

Love in Motion Outdoor op Camping Distelloo

Wat een prachtig en heerlijk mini festival was dit! Mooie aankleding, lieve mensen, hele fijne sfeer. Je mag zijn wie je bent, dat vind je niet overal. Echt een aanrader!

Lees meer

Hadewych Rijvers

Love in Motion Outdoor op Camping Distelloo

Het was heerlijk om buiten te dansen. Alles was goed georganiseerd, lekkere taart 😉.

Lees meer

Patricia Van de Sande

Love in Motion Outdoor op Camping Distelloo

Heerlijk festival, fijne muziek en locatie. Mooie mensen en goed georganiseerd.

Lees meer

Love in Motion 'Inspire' Het Prille Begin met Anna Verwaal

Meer evenementen van Esther Landa -Love in Motion-

Vrijdag, 30 aug. om 19:30
Love in Motion 'Puur dansen' met DJ Mirjam Martens
Esther Landa -Love in Motion-
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Woensdag, 04 sep. om 20:00
Love in Motion Concerts: Maité La Muse
Esther Landa -Love in Motion-
Concert Mantra zingen Live muziek
Zondag, 08 sep. om 10:00
Love In Motion All Day HartZing Anna Fernhout
Esther Landa -Love in Motion-
Stembevrijding Concert Mantra zingen
Zondag, 22 sep. om 12:00
HerfstEquinox Viering met vrouwen
Global Tribe Circles
Vrouwencirkels Equinox/Zonnewende Cacao ceremonie

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 28 sep. om 10:00
Kinky Tantra
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Transformatieseksualiteit Tantra
Vrijdag, 09 aug. om 10:00
Leer werken met jouw Nervus Vagus zenuw en ontspan met helende klanken
Christel Bedeaux
Bewustzijnsontwikkeling Klankschalen Spirituele ontwikkeling
Donderdag, 12 sep. om 19:30
Lezing: Ancient Mysteries & Energies
Mariakapel Coudewater
Lezing
Zaterdag, 12 okt. om 10:00
Tantric Alchemy for Intimate Connections with prof Francesca Gentille
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl