Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Voel je vrij - one day retreat (all genders)

Zondag 06 augustus 2023 van 9:30 tot 18:00

Centrum Quadraat, Toussaintkade 53, 2513 CL Den Haag, Nederland

Over dit evenement

Voel je Vrij - 6 augustus
one day retreat (all genders)

Neem jij echt de leiding in je eigen leven? Durf je in je grootsheid te stappen? Je grenzen aan te geven? Je verlangens te uiten? En bovenal: durf je te VOELEN?

Want leuk, dat ‘voel je vrij’, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Daar weet ik alles van. Er is moed voor nodig om écht authentiek te zijn. En veiligheid. Dat laatste daar ga ik voor proberen te zorgen op deze dag. De moed neem je zelf mee.

Een van mijn dogma’s: je gaat je beter voelen door beter te voelen. Het meest toegankelijke instrument om meer te gaan voelen, is je adem. Daarom gaan we op deze dag een intense ademwerk-sessie doen. Zo heffen we fysieke en emotionele blokkades op die je ervan weerhouden om je vrij te voelen. Daaromheen zijn er verschillende oefeningen waarin je meer contact maakt met jezelf, en vanuit daar pas met de ander.

Deze dag zal ik (Thijs Tuijt) je daarin meenemen, spiegelen en misschien/waarschijnlijk ook triggeren. Ik ga je op een veilige manier buiten je comfortzone brengen. Want we weten allemaal dat het daar gebeurt.

Persoonlijke ontwikkeling is mijn ding. Ik hou van de onmetelijke diepte van het mysterie des levens. Ik hou van tantra, ademwerk, de Tao, vipassana, ecstatic dance, plantmedicijnen, sharing circles en alles wat met menselijke verbinding te maken heeft. Zoals alles wat ik zelf organiseer, heb ik de kracht van de oefeningen veelvuldig aan den lijve ondervonden en in mijn kern gevoeld dat het me iets wezenlijks brengt.

Ga voor meer inzicht, visie, kracht en verbinding en voel je vrij om het leven te leven wat je te leven hebt. Neem de leiding, stap in je grootsheid. De tijd is daar.. Ik support je daar heel graag bij met dit one day retreat.

Zij hebben het al beleefd:
Mike: “Een bijzondere en waardevolle dag, zoals alleen Thijs dat kan. Je wordt in staat gesteld om moeilijke of spannende stukken van jezelf aan te kijken, terwijl er tegelijkertijd een lichte en veilige sfeer wordt gecreëerd. Die af en toe zelfs wordt voorzien met gepaste (maar heerlijke) humor van Thijs. De oefeningen stellen je bovendien in staat om je ook te verbinden met de rest van de groep, wat de dag extra rijk maakte. Ik ging echt veel lichter, vrolijker, gelukkiger en vrijer naar huis dan ik me aan het begin van de dag voelde.”

Johan: "Een erg bijzondere ervaring! Ik had eerlijk gezegd geen idee wat de dag zou brengen, maar ging er met een open mind in. Toen Thijs uitleg gaf over de breathwork sessie, voelde ik nogal wat scepsis bij mezelf: "Dat gaat toch niet werken bij mij". Man, man, how wrong I was. Een uur lang al mijn opgekropte emoties naar buiten knallen! Ik voel de energie een paar dagen later nog… heerlijk!"

Bas: “Deze dag heeft me doen beseffen dat ik mezelf mag toestaan te ontspannen in alle omstandigheden die het leven me toe werpt. Ik mag aangeven wat voor mij belangrijk is en ik mag heel precies aangeven wat ik verlang. Ik voel me door deze dag bevrijd van een druk om iets te zijn die ik lange tijd mezelf opgelegd heb.”

Gosia: “Voel je Vrij heeft bijgedragen aan het bevrijden van mijn innerlijk kind en mijn fysieke kracht.”

Timo: “Ik heb een onwijs lekkere dag gehad. Een dag vol verbondenheid, plezier, humor, en toch ook lekker de diepte in. Thijs is erg geaard en staat met beide benen op de grond, en zo voelt de retraitedag ook voor mij. Een mooie spirituele reis die toch absoluut niet zweverig is. Daar ga ik op aan.”

Praktisch:
Zondag 6 aug van 10:00-18:00 (inloop 9.30u).
Locatie Centrum Quadraat, Den Haag (gratis parkeren op eigen terrein)
Lunch inbegrepen

Meer over Club Dogma: @clubdogma op Instagram of de Club Dogma podcast op Spotify, Apple podcast etc.
Meer over Thijs: @thijstuijt op Instagram.

Vragen of financieel in de knel? Stuur me een berichtje.

Hug, Thijs

Zondag 06 augustus 2023 van 9:30 tot 18:00

Centrum Quadraat, Toussaintkade 53, 2513 CL Den Haag, Nederland

Over de organisatie

“Je beter voelen door beter te voelen. ”

Jouw plek in Den Haag voor mannenwerk, ademwerk en workshops in contact met anderen. Stap vol in je authentieke kracht en koers op je eigen kompas.

Reviews

Elvira

Ademwerk 27 augustus 2024 (all genders)

Thijs en Joop hebben samen weer een magische, veilige avond neergezet waar ik mij vrij en veilig voelde om mezelf te zijn. Fijne ruimte, goede energie, en geweldige begeleiding. Ik ervaar het iedere keer weer, op precies het juiste moment bieden Thijs en Joop steun in het proces. Liefde voor jullie! Dankjewel. AHO

Lees meer

Elvira

Ademwerk 19 juni 2024 (all genders)

Dankjewel voor het creëren van wederom een fijne en veilige setting Thijs. Mooi opgebouwde sessie waarin ik mij vrij en veilig voelde. De begeleiding tijdens de ademreis voelde zacht en liefdevol. Ook dank aan Joop, voor zijn luisterend oor, begeleiding en begrip. Ik kom zeker weer.

Lees meer

Vasile Simmelink

Ademwerk 18 juni 2024 (all genders)

De adem sessie van gisteren was weer een mooie reis, met dingen die ik heb mogen loslaten en releasen. ik heb der echt veel baat bij. elke keer weer mooie reis. dank aan thijs en Joop voor de begeleiding

Lees meer

Voel je vrij - one day retreat (all genders)

Meer evenementen van Club Dogma

Zondag, 15 sep. om 09:30
Daten in de Diepte: meer intimiteit in je relatie
Bij Linda
Relaties Authentic Relating Hartsverbinding
Dinsdag, 01 okt. om 19:00
Ademwerk 1 oktober 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel
Zaterdag, 12 okt. om 09:30
Weten wat je wil - Tantra op een speelse en veilige manier
Club Dogma
Tantra Ademwerk Bewustzijnsontwikkeling
Dinsdag, 05 nov. om 19:00
Ademwerk 5 november 2024 (all genders)
Club Dogma
Ademwerk Ademcirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 20 sep. om 19:00
Ademcirkel op vrijdag - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Woensdag, 11 sep. om 19:00
6 Lessenreeks: Thai Qi, De Spirituele Kracht van Vechtsport in Dans.
Khulana
Lichaamswerk Traject Martial Arts
Zondag, 22 sep. om 09:30
One Day Retreat
BijBetty
1-Dags retraite Cacao ceremonie Ademcirkel
Zondag, 08 sep. om 16:30
Film viewing; Where Olive Trees Weep
LISA&ASH
Film Bewustzijnsontwikkeling Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl