Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

*** /// Vibrant Voyage Microdose Cacao & Dance \\\ ***

Zondag 11 juni 2023 van 18:00 tot 23:00

Kampeerterrein de Lievelinge, Haarweg 6, 4214 KL Vuren, Nederland

Over dit evenement

Ben jij toe aan een laagje dieper?

Even de waan van alledag afstoffen en terugkomen bij wat je hier ookal weer kwam doen?

Welkom bij Vibrant Voyage, een psychedelische reis door de adem, bewustzijn en ritmische beweging.

Zondag 11 juni om 18:00 komen we samen met een groep mensen om een reis te maken. In de prachtige Spiegeltent van de Lievelinge: een grote discobol in de nok, een mooie soundsytem en authentiek houten interieur.

We beginnen met een ademsessie door Menswezen, gevolgd door een gezamenlijke (en optionele) cacao-psilohuasca ceremonie onder begeleiding van Menswezen, Yaniq & Ellis.

Yarun Dee en Ellis nemen je vervolgens mee op een muzikale bewegingsreis. Blote voeten op zachte tapijten, beweging van binnen naar buiten.

Klanken die uitnodigen tot dans, samen en alleen en een gezamenlijke integratie sessie aan het eind met soundscapes die je langzaam weer laten landen.

We nodigen je uit om te duiken in de diepten van je wezen en je te verbinden met het ritme van het leven en alle fijne mensen die er zijn!

De avond begint met een ademsessie: een krachtig hulpmiddel om de energieën van je lichaam & geest in harmonie te brengen en in een staat van diepe ontspanning aan te komen. Door je adem te synchroniseren met je intenties, bereid je je voor op de reis die voor je ligt.

Daarna nodigen we je uit om deel te nemen aan een cacao-psilohuasca ceremonie. Deze blend bestaat uit rauwe cacao, een mix aan medicinale paddenstoelen, magic truffels, caapi extract, kruiden & specerijen. Deze mix levert synergie op, waardoor je in combinatie met de set en setting al je energiebanen de vrije ruimte kun geven.

Als de effecten van de psilohuasca beginnen te integreren, gaan we over naar de wereld van Ecstatic Dance. Via deze vrije vorm van beweging kun je je lichaam te bewegen op een manier die voor jou natuurlijk aanvoelt, terwijl je jezelf laat meevoeren door de muziek.

Dans in je eigen ritme, geef je over aan de beweging en voel de energie door je heen stromen!

Vibrant Voyage is een beleving die draait om ervaring, transformatie en samenzijn.

De prijs is inclusief drinken (thee, sap en smaakwater), soep, snacks en de cacao-psilohuasca blend, exclusief slaapplek op de Lievelinge.

Voor degenen die willen blijven slapen, is er de mogelijkheid om via www.lievelinge.nl een kampeerplek te boeken. Er kunnen meerdere tenten op één kampeerplek worden opgezet. Na aanmelding kom je als je wil in een appgroep waarin je mensen kunt vinden om een plekje te delen. Stuur in dat geval Ellis even een bericht: 06-21712179.

Let op! Voor de cacao-psilohuasca ceremonie is het belangrijk om in de dagen voorafgaand geen tyraminerijk voedsel te eten. Dit omdat de caapi een MAO remmer bevat. MAO is een enzym dat neurotransmitters afbreekt, wat door dit middel tijdelijk wordt tegengegaan.

Tyramine zit in (oude) kaas, gefermenteerd voedsel (zuurkool, kefir, sommige vis). Eet zo veel mogelijk vers en plantaardig, dan zit je wel goed. Sowieso hoe zuiverder je de ceremonie ingaat hoe beter. Eet na 14:00 uur liever niets meer. Voor mensen die antidepressiva (ssri’s) gebruiken is er een aparte batch zonder caapi.

We kijken ernaar uit om samen te reizen!

Xx
Jeroen, Daan, Yannick & Inge

* 18:00 Inloop
* 18:30 - 19:30 Ademwerk Sessie
* 19:30 - 20:00 Cacao-Psilohuasca Ceremonie
* 20:00 - 22:00 Ecstatic Dance
* 22:00 - 23:00 Free flow & Integratie

Zondag 11 juni 2023 van 18:00 tot 23:00

Kampeerterrein de Lievelinge, Haarweg 6, 4214 KL Vuren, Nederland

Over de organisatie

“Let’s keep it hot this winter🔥”

Dive deeper into your intimacy & relations. Workshops, retreats & (koppel)coaching

Reviews

Merijn

SpeelSessie || Tell me what you want

Het was een hele mooie verbindende avond, waar we ook gelachen hebben. Inge en Koen creëren een prettige, vriendelijke, veilige en open sfeer, waardoor ik mij op mijn gemak voelde en de oefeningen ontspannen kon doen. We hebben veel kunnen oefenen en voelen. Ik raad deze workshop dan ook zeker aan voor stellen. Leuk om weer even op een andere manier met elkaar in contact te treden. Dank jullie wel Inge en Koen

Lees meer

Gabrielle In't Hout

FemCave || Selflove Session

Ik vond het heel bijzonder om te mogen ervaren hoeveel dieper je nog kunt gaan in 3 uur tijd, dan in 1,5 uur tijd. Tijd was er niet, er was alleen het zakken in mijn lijf. En in de ervaring dus, die op zo'n fijne manier door Inge werd begeleid door haar woorden, met muziek op de achtergrond ter ondersteuning. Bewegen, voelen, stilte, ervaren!

Lees meer

Sofie Ursem

FemCave || Selflove Session

Eerste keer dat ik een vrouwencirkel heb mogen bijwonen, het was een bijzondere ervaring. Onder de prettig leiding van Inge wordt je meegenomen in een sessie van drie uur, die bestaat uit verschillende onderdelen. Voor alles kan je tijd nemen. De optionele cacao zorgde bij mij voor een warme lichamelijke sensatie, wat de 'hartopenener' lijkt te doen. Ik raad deze FemCave ten zeerste aan! Mijn scepsis is vervangen door nieuwsgierigheid. Het samenkomen met vrouwen op deze manier is voor mij nieuw, maar smaakt naar meer. De lengte van het geheel gaf mij echt de tijd om even stil te staan. Mooi, mooi, mooi.

Lees meer

*** /// Vibrant Voyage Microdose Cacao & Dance \\\ ***

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 27 apr. om 19:00
Ecstatic Dance Zutphen - KONINGSDAG 🔥 DJ Kareem Raihani
Ecstatic Dance Zutphen 💃
Ecstatic Dance Dansworkshop 5 Ritmes
Zaterdag, 25 mei. om 20:00
NATARAJ IN THE JUNGLE
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Dansen in verbinding
Zaterdag, 04 mei. om 19:00
NATARAJ UTRECHT | LIVE: THE WANDERER
Nataraj
Vrije Dans Ecstatic Dance Live muziek
Zondag, 05 mei. om 14:30
Ecstatic Dance Zalencentrum Eindhoven
Dance 4 Balance Ecstatic Dance Eindhoven & Oostelbeers
Ecstatic Dance Conscious Dance Vrije Dans
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl