Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Human Design en Kundalini Yoga

Vrijdag 08 september 2023 om 15:00 tot zondag 10 september 2023 om 15:00

Oudeweg 113, 8376 HS Ossenzijl, Nederland

Over dit evenement

Een retreat met een unieke bundeling van Human Design en Kundalini Yoga.

Human Design
Human Design is een methode om meer inzicht te krijgen in je eigen mogelijkheden en beperkingen. Het gaat uit van de astrologische informatie rond je geboorte. Datum, tijdstip en de plaats. Deze gegevens worden geïnterpreteerd met behulp van diverse esoterische en reguliere wetenschappen. Bijvoorbeeld de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala, de Vedische chakraleer, astronomie, kwantum mechanica, biochemie en genetica. Het systeem is in de 80-er jaren ontwikkeld door de Ra Uru Hu. Human Design geeft veel mensen een kapstok om verder in hun mogelijkheden te groeien.

Kundalini Yoga
Aan dit Human Design retreat voegen we een veelzijdige vorm van yoga toe: Kundalini Yoga.
Jouw eigen plek in deze kosmos is uniek. Geen ander kijkt door jouw ogen. Geen ander hoort met jouw oren. Kundalini Yoga helpt je je hiervan bewust te worden. En het geeft je een verscheidenheid aan tools om jouw mogelijkheden meer in het licht te zetten. Om jouw leven volledig te leven.

Gebundelde kracht
Deze unieke bundeling van Human Design en Kundalini Yoga wordt je aangeboden door Gerrit van Sinderen en Wim Liesker. Gerrit, Human Design kenner, bespreekt met iedere deelnemer afzonderlijk zijn/haar Human Design. Een unieke, persoonlijke kosmische blauwdruk.
Deze informatie dient als input voor een op jou toegesneden Kundalini Yoga traject. Dit traject wordt verzorgt door Kundalini Yoga docent Wim Liesker. Het resultaat is spectaculair. De kennis van jouw persoonlijke kenmerken wordt direct vertaald naar een concreet traject. Hierdoor wordt theoretisch inzicht direct vertaald naar een persoonlijke ervaring. Immers pas in de directe beleving vindt groei en transformatie plaats.

Individuele aandacht
In het retreat Human Design en Kundalini Yoga staat individuele aandacht centraal. Om die reden werken we met maximaal 6 deelnemers. Verder zullen plenaire en individuele sessies zullen zich afwisselen. Hierdoor is het mogelijk tot een optimaal resultaat te komen. De training vraagt daarnaast veel van je eigen inzet. Immers echt leren, echt groeien gebeurt op het scherp van de snede. Wij leveren je vlijmscherpe instrumenten. Aan jezelf is het om hiervan maximaal gebruik te maken.

Locatie
De Imme ligt in het hart van het waterrijke natuurgebied de Weerribben. Een locatie met een overweldigende natuur, een magische stilte en een ondoordringbare duisternis. Er is zwemwater in de vrije natuur. De mogelijkheid tot het maken van meditatieve kanotochten. Wandelen in het moerasbos en een sterrenwacht waarmee de kosmos dichterbij gehaald kan worden. Ervaringen die zich perfect laten integreren met de zoektocht naar verbinding. Met jezelf. En van jezelf met de wereld om je heen.

Prijzen
Prijzen: € 465 (1-persoonskamer), € 395 (2 of 3-persoonskamer).
De kosten betreffen: het retreat, twee overnachtingen (inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen), gebruik van aanwezige kajakken en fietsen, en alle maaltijden, koffie, thee, fris, fruit.

Praktische informatie
Wanneer: vrijdag 15:00 uur tot en met zondag 15:00 uur.
Voor wie: iedereen.
Aantal deelnemers: maximaal zes.
Taal: Nederlands.
Maaltijden: biologisch en 100% plantaardig. Met allergieën wordt rekening gehouden.
Bereikbaarheid: per auto of OV (station Steenwijk, vandaar meerijden met andere deelnemer). Vanaf een parkeerplaats in de buurt worden de deelnemers gezamenlijk opgehaald met een boot. Na een vaartocht van ongeveer 10 minuten arriveer je bij De Imme. Adres groepsaccommodatie: De Imme, Oudeweg 113, 8376 HS Ossenzijl. Deze locatie is alleen lopend, fietsend of met de boot bereikbaar. Adres parkeerplaats: Kalenberg Noord 2, 8377 HC Kalenberg. Klik hier voor meer informatie over de route.

Informatie
Nieuwsgierig naar wie we zijn en wat we doen? Neem contact op voor meer informatie:
– Wim Liesker: wim.liesker@weerribben.eu, www.weerribben.eu, 06-21286789.
– Gerrit van Sinderen: post@gerritvansinderen.nl, gerritvansinderen.nl, 06-43705562.

Vrijdag 08 september 2023 om 15:00 tot zondag 10 september 2023 om 15:00

Oudeweg 113, 8376 HS Ossenzijl, Nederland

Over de organisatie

“De Imme: een plek om te zijn”

De Imme is een kleinschalige retreat centrum met een zeer divers aanbod in hartje Weerribben.

Human Design en Kundalini Yoga

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 01 aug. om 17:00
Ecstatic Dance Retreat - By Ecstatica & Bezweefd
Ecstatica - Moving into your nature
Ecstatic Dance Live muziek Meerdaagse retraites
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Donderdag, 15 aug. om 11:30
Ode aan de Yoni || Vrouwen Zomer Festival @ Avani
Maartje Derks
Festivals Vrouwencirkels Meerdaagse retraites
Vrijdag, 12 jul. om 16:00
Mantra & Medicine Weekend - Voice of the Desert
RobertTolenaars
Meerdaagse retraites Mantra zingen Plantmedicijn
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl