Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Voice of Freedom sessions met Leonie Bos

Wednesday 31 May 2023 van 19:30 tot 21:00

The STUDIIO, Hoofdweg 71E, 1175 KM Lijnden, Nederland

Over dit evenement


Wat houdt jou nog tegen om je echt helemaal uit te spreken? Echt authentiek jezelf te zijn, eerlijk naar binnen te kijken en je stem te bevrijden?
Wat houdt jou nog tegen om te zingen?


De stem is zoveel meer dan een communicatie middel. De stem is mystiek en wanneer je het pad van de stem gaat bewandelen zal zich een wereld vol wonderen openen.


3 Sessies staan er gepland in Juni om samen met Leonie jou mystieke stem te ontdekken, te ontvouwen en te omarmen. Met behulp van tools die zij de afgelopen 10 jaar heeft ontdekt door dit pad zelf te bewandelen. Met velen 1-op-1 sessies, workshops en alle levens lessen die haar helpen om nog meer kennis te vergaren over de stem en de Zelf.


🙋🏼‍♀️ Leonie is artiest, zangeres, singer songwriter en inner voice coach.
Daarnaast zet ze haar stem en Presence in tijdens plant-ceremonies en begeleid ze Inner Voice Workshops voor Female LeadHERship retreats voor grote corporaties in het buitenland.

Meer info over Leonie: https://www.leoniebosmusic.com/mystory


• Voice Of Freedom sessions •
Tijdens deze 3 sessies gaan we aan het werk met de stem. De zangstem, de spreekstem, de verborgen stem en maken we her-connectie met de stem van jou innerlijke wijsheid.
Er worden tools aangereikt waar je ook zelf verder mee aan de slag kan.
En 2 weken na de laatste sessie bied leonie een online incheck moment aan op zoom om het integratie proces te versterken. (Dit voor de mensen die het volledige traject boeken)


Voor wie?
Deze sessies zijn voor iedereen, of je nu denkt dat je kan zingen of niet. Juist die "stemmen" gaan we uitnodigen om erbij te komen zitten. We gaan te werk met zang oefeningen, mantra's en AR oefeningen (authentic relating) om jou relatie met je eigen stem nog hechter te maken en het kanaal vrijer zingen. Leonie werkt in het moment met wat zich aandient in de groep en individueel.🗣 "Een bijzondere ervaring om jezelf te laten zien/horen in een groep, en om ook de anderen te voelen als zij zich “ bloot geven” veilig begeleid door Leonie die , als het nodig is, letterlijk naast je komt staan." - Saskia Melchers


🗣 "De oefeningen en de muziek hebben veel in beweging gebracht. Er was een hele fijne sfeer waarin ruimte was voor iedereen op zijn eigen proces aan te gaan en dit eventueel te delen met de groep. Ik vond het niet altijd makkelijk en ja, ik werd uit mijn comfort-zone gebracht, maar hey... who said it was easy ;-)" - Felipa Groenewoud


Het veld wat Leonie neer zet word ervaren als zacht, open en veilig.
In september start er een deep dive training speciaal voor diegene die de call voelen om dit werk helemaal aan te gaan. Deze training zal binnenkort worden aangeboden en ook plaatsvinden op deze prachtige locatie naast Amsterdam, met gast docenten en extra verrassingselementen.

'Er word in deze tijd echt gevraagd van ons om volledig authentiek eerlijk te zijn naar jezelf en de buitenwereld. Alle schaduwkanten worden nu naar het licht gebracht om naar te kijken, te doorvoelen en door ons heen te laten bewegen. Om nog meer ruimte te creëren zodat het leven moeiteloos door ons heen mag stromen. Het leven wil zich door jou heen manifesteren. En bij deze, vaak oncomfortabele, processen is het fijn om handvaten en tools te krijgen. Daar wil ik je bij helpen.'


• INFO

Woensdag 31 Mei - Sessie 1
Woensdag 14 Juni - Sessie 2
Woensdag 28 Juni - Sessie 3
19:30 duur: 90/105 min


Locatie: the STUDIIO in Lijnden (naast Badhoevedorp)
5 tot 10 min buiten Amsterdam
Gratis parkeren
https://www.thestudiio.nl/


Aangezien de eerste sessie al over 3 weken is zal deze 40,- zijn wanneer je je opgeeft voor alle 3 de sessies betaal je 160,-

Een losse sessie kost 60,-

Elke woensdag avond zal weer een verdieping zijn op de vorige en gaan ook niet identiek hetzelfde zijn. Dus zeker de moeite waard om voor dit hele traject te kiezen om het meeste eruit te halen.
The Sacred trinity 🙏
- Soul
- Body
- Mind


Een unieke kans om nu al aan de slag te gaan met Leonie en de eerste lagen van je eigen stem te ontdekken.
Leonie bied geen 1 -op -1 sessies meer aan en werkt alleen nog in groepsverband. Dus heb je altijd al met haar willen werken dan is dit het moment.


Wednesday 31 May 2023 van 19:30 tot 21:00

The STUDIIO, Hoofdweg 71E, 1175 KM Lijnden, Nederland

Over de organisatie

“I make music from and for my own heart, in order for mine to touch yours”

Artiest, Singer Songwriter, Inner Voice Coach

Reviews

Marianne Van Schagen

Leonie Bos | Concert - Op Hodenpijl

Prachtige locatie! Leonie heeft zo'n geweldige stem. In stilte en soms met ingehouden adem zitten luisteren. Om vervolgens mee te kunnen zingen en heerlijk op het ritme mee te gaan. Geweldige ervaring. Dankjewel Leonie 😘

Lees meer

Laura Decates

Leonie Bos Fundraiser Concert New Album - Zoetermeer

Voor de eerste keer bij een huiskamer concert geweest van Leonie. Wat heb ik genoten. Leonie haar stem en de muziek voelde ik in elke cel van mijn lichaam. Haar stem is betoverend mooi. She's a angel! Gelijk kaartjes gekocht voor het concert in Hodenpijl, nu al zin in!

Lees meer

Pieter De Bondt

De Helende Wijsheid van Paarden en Muziek

Hoe subtiel paarden en Illja zijn in het "beluisteren"van wat er speelt, en wat er gedaan mag worden. ! Het werkt nog lang na, is erg intens, hoewel je denkt en ziet , dat er niet zoveel aan de hand lijkt. Ik kwam in een compleet andere dimensie terecht , bij deze dame, waarbij de muziek van haar zus, meer dan "betoverend " was. Je moet wel durven te "openen" , maar dan raakt het je hoe dan ook ! groet, Pieter

Lees meer

Voice of Freedom sessions met Leonie Bos

Meer evenementen van Leonie Bos Music

Wednesday, 14 Jun. om 19:30
Voice of Freedom sessions met Leonie Bos
Leonie Bos Music
De stem van binnenuit Stembevrijding Soundhealing
Friday, 16 Jun. om 20:00
Leonie Bos Fundraiser Concert New Album - Nieuwland, De Oase
Leonie Bos Music
Concert Muziekavond Live muziek
Sunday, 18 Jun. om 09:30
De Helende Wijsheid van Paarden en Muziek
Leonie Bos Music
Paard heling Systemisch werk Soundhealing
Sunday, 27 Aug. om 09:30
De Helende Wijsheid van Paarden en Muziek
Leonie Bos Music
Paard heling Systemisch werk Soundhealing

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 27 Oct. om 16:00
Uria Tsur :: Vocal Freedom Weekend Workshop Amsterdam
HeartFire.nl
Stembevrijding Kirtan Mantra zingen
Wednesday, 21 Jun. om 18:30
Viering van de zonnewende| Mantra zingen in de natuur(De Bilt)
Mandira
Kirtan Mantra zingen Stembevrijding
Friday, 11 Aug. om 17:00
STILTE WEEKEND MET SOUND HEALING
Binkie
Vrouwen workshops Soundhealing Meerdaagse retraites
Wednesday, 21 Jun. om 19:30
Samenzang seizoensviering ZOMER mantrazingen
Inge Berkhout Stembevrijding ~ Volg JOUW beweging
Mantra zingen Stembevrijding Equinox/Solstice
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl