Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Dagretraite: Terug naar jouw kern

Zaterdag 10 juni 2023 van 10:30 tot 17:00

Buntwal 8, 3864 MZ Nijkerkerveen, Netherlands

Over dit evenement

Beleef een unieke dagretraite tussen de paarden met paardencoaching en yin-yoga. Geen ervaring vereist. Koppel even helemaal los op een rustieke boerderij tussen een kudde IJslanders en kom dichter tot jezelf, ga terug naar jouw kern.

Missie en visie van de dag
Soms raak je jezelf een beetje kwijt door de hedendaagse hectiek en wil je weer dichter tot jezelf komen. Maar hoe doe je dat? Daar is niet één antwoord op te geven en dit kan met verschillende invalshoeken bekeken worden. Wel begint het vrijwel altijd met bewustwording. Bewustwording van het contact met je lijf, gedachten die jou bezighouden, de manier waarop je ademhaalt en nog veel meer. Daarom combineren we op deze dag verschillende manieren en technieken om dit bewustzijn te vergroten, waarbij de yin-yoga en paardencoaching centraal staan. We geven je handvatten waarmee je ook na deze dag, zelf verder aan de slag kunt.

Wil jij..
Meer leven vanuit je kracht?
Minder stress en meer rust ervaren?
Je zekerder voelen over je keuzes?
Je zelfliefde vergroten?
Je zelfbewustzijn verbreden?
Dan is deze dag wat voor jou!

Meer over paardencoaching
Door de dag heen zullen we ons begeven tussen een kudde van 5 IJslanders. Deze paarden zullen jou helpen om op een nieuwe manier te leren over jezelf, namelijk door te ervaren. Paarden zijn experts in het lezen van lichaamstaal en reageren altijd op wat er in het hier en nu gebeurt. Bovendien haal je veel informatie uit hoe je omgaat met situaties bij de paarden. Vaak komen er onbewuste gedachtes, gevoelens en patronen naar boven die zich in het dagelijks leven ook voordoen. Wanneer je hier bewust van wordt kun je kiezen of dit bij je past, of dat je hier iets aan wil veranderen.
De activiteiten met de paarden vinden overigens altijd plaats op de grond náást de paarden. Je hebt geen ervaring met paarden nodig om mee te doen.

Meer over yin-yoga.
Tijdens de yin yoga werken we met een diepere spierlaag, deze spierlaag is vaak gespannen, waar we dat zelf niet in de gaten hebben. We houden in deze les houdingen een aantal minuten aan, waardoor een houding, ondanks de rustige aard, alsnog als intens kan worden ervaren. Door middel van ademhalingstechnieken geven we ruimte aan ons lichaam en onze spieren om te kunnen ontspannen. Wat we als het ware doen is, spanning en stress aanbrengen in het lichaam door de oefeningen, maar met behulp van ademhaling laten we dit los. Een goede reminder dus, wanneer je, je in het "echte" leven in een stressvolle situatie bevindt. Ademhalen. Terug naar de kern.

Jouw behoeften staan centraal
We werken met een kleine groep van maximaal 9 deelnemers, want wij vinden het belangrijk om iedereen tijdens deze dag persoonlijke aandacht te kunnen geven. Dus wees er op tijd bij!

Omdat wij begrijpen dat het uitdagend kan zijn om je intenties van de dag voort te zetten in het dagelijks leven bieden wij ter nazorg gratis een online gesprek om jou hierin te ondersteunen.

Facilitair
Koffie, thee en gezonde tussendoortjes zijn de hele dag beschikbaar.
Daarnaast zal een er een gezonde vegetarische lunch worden verzorgd.

De organisatie
Deze retraite is een samenwerking tussen yogastudio Yogi Amy en paardencoach RoRo Coaching.
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via de button op deze pagina of whatsapp.

Zaterdag 10 juni 2023 van 10:30 tot 17:00

Buntwal 8, 3864 MZ Nijkerkerveen, Netherlands

Over de organisatie

RoRo organiseert retraites en coachtrajecten met paarden.

RoRo Coaching

Dagretraite: Terug naar jouw kern

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 01 mei. om 20:00
Yoga voor beginners door een beginner maand mei (excl 22 mei)
Verzacht Jezelf
Yoga
Zondag, 23 jun. om 09:30
Yoga Flow (in nature)
BloteVoetenPark Brunssum
Yoga Natuur Bewustzijnsontwikkeling
Donderdag, 02 mei. om 14:00
Upstream Lente Gathering
Stichting Upstream Gathering
Mantra zingen Natuur Yoga
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl