Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Energetic satsang circle: psychometrie (try-out aanbieding!)

Friday 31 March 2023 van 20:00 tot 22:00

Bosscheweg 85, 5056 KB Berkel-Enschot, Nederland

Over dit evenement

Dit event is uitverkocht! Gelieve je aan te melden voor wachtlijst met je telefoonnummer erbij zodat we je kunnen informeren als er een plekje vrij komt. (per groene contact button). Je wordt sowieso als eerste geïnformeerd voor een volgende keer.

Een verdiepend samenzijn, waarbij we uitnodigen om inzicht te mogen ontvangen van hoogst mogelijke waarheden - (bron-)bewustzijn -
In zicht en inzichten ontvangen kan mogelijk zijn door zowel zuivere energie en frequentie uitwisseling. Als door woorden (channeling) als antwoord op vragen en/of energie lezen van persoonlijke voorwerpen (psychometrie).

1 BLOEM MEENEMEN:
Als je wilt komen, dan breng je één, speciaal door jou uitgekozen bloem mee. Deze leg je in het midden van de cirkel (altaar).
Het gaat hierbij niet (persé) om het type bloem, maar om jouw energie die bij het uitzoeken van de bloem vorm krijgt en/of doordat deze al in je huis heeft gestaan bijvoorbeeld. Mocht een bloem echt niet goed voelen voor je, neem dan een persoonlijk voorwerp (sleutels, bril, edelsteen, sieraad etc) mee om in het midden te leggen. De persoonlijke boodschappen zullen vrijwel altijd gezamenlijke thema's aanraken en daardoor waardevol voor zijn iedereen. Mocht je niet persoonlijk aan bod willen komen, maar wel in de energie willen zijn, leg dan niks in het midden neer.

Afhankelijk van de "divine timing & order" kan het zijn dat jouw voorwerp niet aan bod komt. Vertrouw er dan op dat dit (nu nog) niet nodig is en waarschijnlijk ontvang je via andere vormen hetgeen voor jou dienend kan zijn. Want hoe dan ook, er wordt vruchtbare energie uitgewisseld dienend voor allemaal!

Ondanks onze intenties kan het gebeuren dat er helemaal geen psychometrie aan bod komt. Dat er geen bloemen of voorwerpen uitgelezen worden, maar dat er vragen beantwoord gaan worden oid. De "satsang frequenties" zullen uiteindelijk zelf leidend zijn en beslissen.

Het kan zijn dat er een (liggende) energietransmissie ontstaat als voorbereiding, of juist nadien ter integratie. Vaak is dat een vervolg op wat er in woord is overgedragen. Dit alles is mede afhankelijk van de tijdsverdeling die ontstaat.

We zullen sowieso bij aanvang een moment van landen, zakken en aankomen creëren door korte meditatie, sound channeling, pranayama (adem) en/of stilte.

TRY OUT AANBIEDING:
€17,50 contant meebrengen aub - aanmelden per onderstaande, groene contact button verplicht!
Mocht deze try-out geschikt blijken voor herhaling dan zal de prijs €25,- pp gaan zijn.
GRATIS parkeren in de straat, meer dan voldoende parkeerplek.

De cirkel zal niet groot zijn qua max aantal personen.
Nederlands gesproken

MEEBRENGEN:
1 persoonlijk uitgekozen bloem.
Pen en papier kan wenselijk zijn gezien de informatie die er kan ontstaan. Je kunt ook een speciaal hiervoor gekozen notitie boekje meebrengen.
Flesje water met afsluitbare dop.

Dekens, matjes, kussens etc zijn ruim voldoende aanwezig.

LET OP: Zorg dat je op tijd bent, ivm de start meditatie sluit de deur om 20u!
Zaal open om 19:45u

Voel je welkom!
Liefs,
Amarah Gaia en Rosemijn

Friday 31 March 2023 van 20:00 tot 22:00

Bosscheweg 85, 5056 KB Berkel-Enschot, Nederland

Over de organisatie

“Mystica ◎ oneness of spirit ◎”

◎ mystieke belevenissen ◎ - oneness of spirit -

In samenwerking met

Van Kiem tot Kracht

Reviews

Claudia

Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

Wat een geweldige reis was dit! Mijn kundalini is ontwaakt en ik ben echt door een reis gegaan met mezelf. Amarah begeleidt de reis heel fijn in een vertrouwde sfeer en ondersteund waar nodig. Ik kon mezelf volledig overgeven in vertrouwen en veiligheid! Ik ga graag nog een keer!

Lees meer

Emmelie Van Dongen

Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

Amarah weet een plek te creëren waar aandacht en schoonheid hand in hand gaan. De kundalini activatie ervoer ik als een dans met wat het leven kan geven. Krachtig, kwetsbaar en verrassend. Onder haar bezielende begeleiding kan je helemaal jezelf zijn en je oerkrachten tot uiting brengen. De ruimte was mooi aangekleed en alles tot in de puntjes voorbereid. Amarah staat je bij in je proces met klank, geur en een zachte en heldere begeleiding. Dankjewel!

Lees meer

Helma

Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

Het was voor mij de 2e maal dat ik een Kundalini sessie had, deze keer ging het nog beter. Dit komt denk ik ook omdat je bij Ahmara een heerlijk vertrouwd gevoel krijgt, dat je je veilig voelt bij haar en je jezelf kunt laten gaan. Ik liet me dus ook heerlijk meegaan in de flow en vond het zo'n enorme fijne bevrijdende ervaring. Het thema was de draak en die kracht kan ik op het moment erg goed gebruiken. De dag erna voelde ik me krachtig en heb al 2 schouderklopjes vanmezelf verdiend vandaag. Ook benieuwd wat het de komende tijd nog voor me brengt. Fijn is daarom ook de zorg ervoor en erna die Amarah geeft. Ik kom zeker nog een keer bij haar terug 🪷

Lees meer

Energetic satsang circle: psychometrie (try-out aanbieding!)

Meer evenementen van Amarah Gaia

Sunday, 05 May. om 14:00
Kundalini energie trance-Missie: bevrijding & innerlijke vrede
Amarah Gaia
Energiewerk Innerlijke Reis Kundalini activatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 25 Apr. om 19:30
Opstellingenavond met ruimte voor 2 vraagstellers
Rose Hulscher
Energiewerk Familieopstellingen Healing
Sunday, 19 May. om 10:30
Bevrijd Je Buik - Healing Cirkel
Courage Academy
Energiewerk Healing Spirituele ontwikkeling
Sunday, 02 Jun. om 14:00
multidimensional energy healing arnhem
Esther Ausems
Energiewerk Kundalini activatie Multidimensional Embodiment Transmission
Thursday, 27 Jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl