Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Amarah Gaia

◎ mystieke belevenissen ◎ - oneness of spirit -

Volgen
Niet beschikbaar

Amarah Gaia, mystieke belevenissen. Energetisch spiritueel bewustzijn centrum. Opleiding, coaching, trance reizen, Salahutuplein 35, 5262 ZM Vught, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Amarah Gaia

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“Mystica ◎ oneness of spirit ◎”

Over de organisatie

◎ Amarah Gaia ◎
mystieke belevenissen
- oneness of spirit -

◎ Aarde kern inwijdingen
◎ Kundalini en prana activatie & initiatie
◎ Zielen missie activatie (soul purpose)
◎ Trance-missie reizen / Droom reizen
◎ Soul sound klank channeling
◎ Kruiden & aroma leer

Evenementen - Retraites - Trainingen

Over Amarah:
Na haar 2x bijna dood ervaringen, een bijzonder pad van zelfgenezing, en mede dankzij gedegen studie en haar pad naar leven in prana, werd Amarah steeds krachtiger als energetisch begeleidster. Zij fungeert hierbij als neutraal instrument en gatekeeper voor het zetten, doorgeven en transformeren van energie en frequenties. Altijd in afstemming van de verst mogelijke oorsprong en in service voor de ander.

Haar expertises liggen met name bij non-dual, inwijdingen en kundalini & prana activaties. Op Google staan waardevolle reviews ter info over Amarah Gaia: https://g.co/kgs/SAvgnn

Alignment op hoogste en breedste niveau, uitlijning en het leven (vorm geven) van daaruit is de rode draad in haar aanbod.

Je kunt op de hoogte blijven van haar agenda via

Insta: https://instagram.com/amarah_gaia?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook: https://www.facebook.com/AmarahGaia

Telegram kanaal agenda: https://t.me/Amarahgaia

Hipsy: https://hipsy.nl/amarah-gaia

Heel af en toe wordt er een email update verzonden.

◎♡◎

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Amarah Gaia

 • Judith Bolleman
  Kundalini energie trance-Missie: bevrijding & innerlijke vrede

  Ik had al een keer eerder een kundalini activatie mee gemaakt maar deze overtrof mijn verwachtingen.
  Na een warm ontvangst op een prachtige lokatie een mooie reis gemaakt. De begeleiding en de muziek maakte het heel bijzonder. Bedankt Amarah!

  Lees meer
  06 May 2024 om 09:52
 • Claudia
  Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

  Wat een geweldige reis was dit! Mijn kundalini is ontwaakt en ik ben echt door een reis gegaan met mezelf. Amarah begeleidt de reis heel fijn in een vertrouwde sfeer en ondersteund waar nodig. Ik kon mezelf volledig overgeven in vertrouwen en veiligheid! Ik ga graag nog een keer!

  Lees meer
  19 March 2024 om 00:17
 • Emmelie Van Dongen
  Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

  Amarah weet een plek te creëren waar aandacht en schoonheid hand in hand gaan. De kundalini activatie ervoer ik als een dans met wat het leven kan geven. Krachtig, kwetsbaar en verrassend. Onder haar bezielende begeleiding kan je helemaal jezelf zijn en je oerkrachten tot uiting brengen. De ruimte was mooi aangekleed en alles tot in de puntjes voorbereid. Amarah staat je bij in je proces met klank, geur en een zachte en heldere begeleiding. Dankjewel!

  Lees meer
  21 February 2024 om 09:54
 • Helma
  Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

  Het was voor mij de 2e maal dat ik een Kundalini sessie had, deze keer ging het nog beter. Dit komt denk ik ook omdat je bij Ahmara een heerlijk vertrouwd gevoel krijgt, dat je je veilig voelt bij haar en je jezelf kunt laten gaan. Ik liet me dus ook heerlijk meegaan in de flow en vond het zo'n enorme fijne bevrijdende ervaring. Het thema was de draak en die kracht kan ik op het moment erg goed gebruiken. De dag erna voelde ik me krachtig en heb al 2 schouderklopjes vanmezelf verdiend vandaag. Ook benieuwd wat het de komende tijd nog voor me brengt.
  Fijn is daarom ook de zorg ervoor en erna die Amarah geeft. Ik kom zeker nog een keer bij haar terug 🪷

  Lees meer
  20 February 2024 om 10:13
 • Jay Luurssen
  Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

  Eerste keer kundalini.
  And what a trip it was!
  Ik ben erg verrast door mezelf en wat het op energetisch level heeft los gemaakt.

  Amarah is een fijn mens, met een radiant energie, weet duidelijk waar ze het over heeft en voelt zaken haarfijn aan. Heb me veilig gevoeld in haar bijzijn en haar begeleiding ; het is oprecht.
  Lees meer
  19 February 2024 om 14:19
 • Martijn Buurman
  Middag Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

  Samen met mijn moeder en dochter bij Amarah geweest voor de Kundalini energie trance missie reis. Voor mij was het de 2e ontmoeting met Amarah en het voelde meteen vertrouwd. Nadat we ons plekje gevonden hadden gaf Amarah uitleg met maakte op een fijne manier contact en gaf uitleg. Fijn dat ze hier rustig de tijd voor nam. De sessie pakte me vrijwel meteen en er kwam een stortvloed van indrukken, emoties, beelden, gedachten en momenten van totale rust. Een gevoel van totale bliss overheerste hierbij. Tijd leek ook verdwenen te zijn. Na een zachte landing met fijne muziek werd het door Amarah afgerond. Ik heb het als erg bijzonder ervaren.

  In de weken erna merk ik dat er een soort positieve reset is geweest. Mijn energie stoomt beter en ik kan sneller en beter in een meditatieve staat komen. Vooral het gevoel dat het goed is en nog beter gaat worden. Ik ervaar een betere connectie met mezelf en alles en iedereen om me heen.

  Sat Nam

  Martijn

  Lees meer
  26 January 2024 om 20:08
 • Flo Van Bijnen
  Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

  Ollllaa, ik ben flo. Heb 19 nov mijn eerst kundalini energy transmission ervaring mogen beleven.
  Ik heb al een lange tijd bepaalde lichaams kwaaltjes die niet ( via de arts) te verklaren zijn,
  Op papier ben ik kerngezond,
  Hoerraayyy.
  Alleen waarom dan toch die klachten....
  Ik leerde Amarah kennen bij een bijeenkomst, de aantrekkingskracht was onvermijdelijk, als een magneet werd ik tot haar aangetrokken, er was iets met haar.. mijn gevoel zij stel je voor en vraag vooral wie zij is..

  Heb haar verhaal aangehoord en de kracht van haar werk.
  Heb het laten rusten en de tijd zijn werk laten doen.

  De klachten waren op een ochtend goed aanwezig, kreeg bericht van Amarah met de vraag hoe het ging en of ik intressen had om het te gaan ervaren. ( toeval bestaat niet toch)

  Alles in mijn lijf zei ja, wist niet waar tegen maar jaaaa ik wil.

  ( ik ken mijn enthousiasme dus probeer het kort te vertellen; )

  Eenmaal daar aangekomen op een prachtige locatie met een liefde volle Amarah die je met open armen ontvangt kwam ik al lekker thuis,

  Toen het van start ging, zei er iets in mij... mmmm dit is onzin, energie? En wat gaat dat dan doen? En nu? Gewoon liggen? Hoef niks van een middel in te nemen?

  Heb diep ingeademd de stem op pauze gezet en ging er blanco in.

  Wat er toen gebeurde vind ik in mijn beleving niet meer aards, mijn mind verlied mijn hoofd en ik was alleen met mijn lijf daar, die bewegingen maakte en een pijn naar boven schudden , warmte over heel mijn lijf alsof ik ingesmeerd was met tijgerbalsem....

  als ik dit weer schrijf moet ik ook wel lachen, want mijn mind vind het nog steeds erg bizar en vreemd.
  Alleen voor mij is het nu wel duidelijk dat niet alleen de mind een combinatie manier is.
  Mijn lijf deed dingen die blijkbaar nodig waren.
  Ik merk verschil, ik merk meer helderheid en zingeving.

  Ik ben deze ervaringen ontzettend dankbaar, dit valt niet uit te leggen of te lezen, alleen te ervaren.
  Je bent ontzettend veilig bij Amarah en bij je zelf natuurlijk.
  Ik

  Lees meer
  23 November 2023 om 10:45
 • Floor
  Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

  Hele bijzondere reis onder de fijne, warme en persoonlijke begeleiding van Amarah, die niet in woorden uit te drukken valt maar precies dat brengt wat jij op dat moment nodig hebt. Voor herhaling vatbaar!

  Lees meer
  20 November 2023 om 13:25
 • Zenna
  Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

  Ik heb nu een aantal sessies bij Amarah mogen ervaren. Waaronder een Kundalini reis. Amarah heeft een super fijne energie. Ze legt je uit wat de sessie inhoudt en begeleidt je daar met respect in en staat ook nog na de sessie voor je klaar als je evt vragen hebt. Ik voel dat mijn energie na zo’n sessie anders stroomt. Lichter voelt het. Had veel last van een blokkerende keel (iets met communicatie) en dat is door de kundalini reis een heel stuk verminderd, bijna weg eigenlijk ;) Het activeert echt iets in je inner being. Heel mooi en fijn om dit bij Amarah te ondergaan en te ervaren.

  Lees meer
  26 October 2023 om 10:18
 • Daisy Van Dijk
  Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

  Ik heb al vaker deelgenomen aan activiteiten van Amarah, waaronder nu voor de tweede keer een Kundalini Energie trancemissie reis in een groep.. Het was voor mij een rijke reis! De zachte begeleiding van Amarah is liefdevol en veilig, waardoor het me goed lukt los te laten en in overgave te gaan. De muziek en de klanken nemen je mee, diep naar binnen. In de dagen eraan vooraf had ik al het gevoel dat er iets in gang werd gezet (ik voelde me meer naar binnen gekeerd, mezelf beter voelend). Tijdens de reis kwamen er beelden en inzichten, ook voelde ik duidelijke sensaties in mijn lijf.

  Ik heb duidelijk gevoeld hoe e.e.a. ook erna nog doorwerkt en aan het licht komt. Het is fijn te weten dat Amarah ook dan nabij is.
  Dank je wel, lieve Amarah, voor jouw lieve aandacht en zachte nabijheid.
  Voel me in goede handen bij jou!

  Lees meer
  24 October 2023 om 23:22

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Mantra zingen
Zing mee met de Mantra's & Healing Songs uit verschillende tradities en ervaar het gevoel van saamhorigheid, geluk, ontspanning en innerlijke rust ✨❤
Vanuit de diepte opgeklommen naar het licht, door de drek en de pijn is de glimlach niet verdwenen en in liefde zal ik goddelijk zijn
Vrije Dans Ecstatic Dance
Al meer dan 20 jaar het feest voor de vrije geest. Grote en kleine edities door het hele land en zomers op het strand. Legendarisch!
Systemisch werk Familieopstellingen Innerlijk Kind
Familieopstelling - Systemisch coach - Workshops & Retreats
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl

Reviews van Amarah Gaia

Judith Bolleman
Kundalini energie trance-Missie: bevrijding & innerlijke vrede

Ik had al een keer eerder een kundalini activatie mee gemaakt maar deze overtrof mijn verwachtingen.
Na een warm ontvangst op een prachtige lokatie een mooie reis gemaakt. De begeleiding en de muziek maakte het heel bijzonder. Bedankt Amarah!

Lees meer
06 May 2024 om 09:52
Claudia
Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

Wat een geweldige reis was dit! Mijn kundalini is ontwaakt en ik ben echt door een reis gegaan met mezelf. Amarah begeleidt de reis heel fijn in een vertrouwde sfeer en ondersteund waar nodig. Ik kon mezelf volledig overgeven in vertrouwen en veiligheid! Ik ga graag nog een keer!

Lees meer
19 March 2024 om 00:17
Emmelie Van Dongen
Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

Amarah weet een plek te creëren waar aandacht en schoonheid hand in hand gaan. De kundalini activatie ervoer ik als een dans met wat het leven kan geven. Krachtig, kwetsbaar en verrassend. Onder haar bezielende begeleiding kan je helemaal jezelf zijn en je oerkrachten tot uiting brengen. De ruimte was mooi aangekleed en alles tot in de puntjes voorbereid. Amarah staat je bij in je proces met klank, geur en een zachte en heldere begeleiding. Dankjewel!

Lees meer
21 February 2024 om 09:54
Helma
Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

Het was voor mij de 2e maal dat ik een Kundalini sessie had, deze keer ging het nog beter. Dit komt denk ik ook omdat je bij Ahmara een heerlijk vertrouwd gevoel krijgt, dat je je veilig voelt bij haar en je jezelf kunt laten gaan. Ik liet me dus ook heerlijk meegaan in de flow en vond het zo'n enorme fijne bevrijdende ervaring. Het thema was de draak en die kracht kan ik op het moment erg goed gebruiken. De dag erna voelde ik me krachtig en heb al 2 schouderklopjes vanmezelf verdiend vandaag. Ook benieuwd wat het de komende tijd nog voor me brengt.
Fijn is daarom ook de zorg ervoor en erna die Amarah geeft. Ik kom zeker nog een keer bij haar terug 🪷

Lees meer
20 February 2024 om 10:13
Jay Luurssen
Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

Eerste keer kundalini.
And what a trip it was!
Ik ben erg verrast door mezelf en wat het op energetisch level heeft los gemaakt.

Amarah is een fijn mens, met een radiant energie, weet duidelijk waar ze het over heeft en voelt zaken haarfijn aan. Heb me veilig gevoeld in haar bijzijn en haar begeleiding ; het is oprecht.
Lees meer
19 February 2024 om 14:19
Martijn Buurman
Middag Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

Samen met mijn moeder en dochter bij Amarah geweest voor de Kundalini energie trance missie reis. Voor mij was het de 2e ontmoeting met Amarah en het voelde meteen vertrouwd. Nadat we ons plekje gevonden hadden gaf Amarah uitleg met maakte op een fijne manier contact en gaf uitleg. Fijn dat ze hier rustig de tijd voor nam. De sessie pakte me vrijwel meteen en er kwam een stortvloed van indrukken, emoties, beelden, gedachten en momenten van totale rust. Een gevoel van totale bliss overheerste hierbij. Tijd leek ook verdwenen te zijn. Na een zachte landing met fijne muziek werd het door Amarah afgerond. Ik heb het als erg bijzonder ervaren.

In de weken erna merk ik dat er een soort positieve reset is geweest. Mijn energie stoomt beter en ik kan sneller en beter in een meditatieve staat komen. Vooral het gevoel dat het goed is en nog beter gaat worden. Ik ervaar een betere connectie met mezelf en alles en iedereen om me heen.

Sat Nam

Martijn

Lees meer
26 January 2024 om 20:08
Flo Van Bijnen
Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

Ollllaa, ik ben flo. Heb 19 nov mijn eerst kundalini energy transmission ervaring mogen beleven.
Ik heb al een lange tijd bepaalde lichaams kwaaltjes die niet ( via de arts) te verklaren zijn,
Op papier ben ik kerngezond,
Hoerraayyy.
Alleen waarom dan toch die klachten....
Ik leerde Amarah kennen bij een bijeenkomst, de aantrekkingskracht was onvermijdelijk, als een magneet werd ik tot haar aangetrokken, er was iets met haar.. mijn gevoel zij stel je voor en vraag vooral wie zij is..

Heb haar verhaal aangehoord en de kracht van haar werk.
Heb het laten rusten en de tijd zijn werk laten doen.

De klachten waren op een ochtend goed aanwezig, kreeg bericht van Amarah met de vraag hoe het ging en of ik intressen had om het te gaan ervaren. ( toeval bestaat niet toch)

Alles in mijn lijf zei ja, wist niet waar tegen maar jaaaa ik wil.

( ik ken mijn enthousiasme dus probeer het kort te vertellen; )

Eenmaal daar aangekomen op een prachtige locatie met een liefde volle Amarah die je met open armen ontvangt kwam ik al lekker thuis,

Toen het van start ging, zei er iets in mij... mmmm dit is onzin, energie? En wat gaat dat dan doen? En nu? Gewoon liggen? Hoef niks van een middel in te nemen?

Heb diep ingeademd de stem op pauze gezet en ging er blanco in.

Wat er toen gebeurde vind ik in mijn beleving niet meer aards, mijn mind verlied mijn hoofd en ik was alleen met mijn lijf daar, die bewegingen maakte en een pijn naar boven schudden , warmte over heel mijn lijf alsof ik ingesmeerd was met tijgerbalsem....

als ik dit weer schrijf moet ik ook wel lachen, want mijn mind vind het nog steeds erg bizar en vreemd.
Alleen voor mij is het nu wel duidelijk dat niet alleen de mind een combinatie manier is.
Mijn lijf deed dingen die blijkbaar nodig waren.
Ik merk verschil, ik merk meer helderheid en zingeving.

Ik ben deze ervaringen ontzettend dankbaar, dit valt niet uit te leggen of te lezen, alleen te ervaren.
Je bent ontzettend veilig bij Amarah en bij je zelf natuurlijk.
Ik

Lees meer
23 November 2023 om 10:45
Floor
Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

Hele bijzondere reis onder de fijne, warme en persoonlijke begeleiding van Amarah, die niet in woorden uit te drukken valt maar precies dat brengt wat jij op dat moment nodig hebt. Voor herhaling vatbaar!

Lees meer
20 November 2023 om 13:25
Zenna
Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

Ik heb nu een aantal sessies bij Amarah mogen ervaren. Waaronder een Kundalini reis. Amarah heeft een super fijne energie. Ze legt je uit wat de sessie inhoudt en begeleidt je daar met respect in en staat ook nog na de sessie voor je klaar als je evt vragen hebt. Ik voel dat mijn energie na zo’n sessie anders stroomt. Lichter voelt het. Had veel last van een blokkerende keel (iets met communicatie) en dat is door de kundalini reis een heel stuk verminderd, bijna weg eigenlijk ;) Het activeert echt iets in je inner being. Heel mooi en fijn om dit bij Amarah te ondergaan en te ervaren.

Lees meer
26 October 2023 om 10:18
Daisy Van Dijk
Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

Ik heb al vaker deelgenomen aan activiteiten van Amarah, waaronder nu voor de tweede keer een Kundalini Energie trancemissie reis in een groep.. Het was voor mij een rijke reis! De zachte begeleiding van Amarah is liefdevol en veilig, waardoor het me goed lukt los te laten en in overgave te gaan. De muziek en de klanken nemen je mee, diep naar binnen. In de dagen eraan vooraf had ik al het gevoel dat er iets in gang werd gezet (ik voelde me meer naar binnen gekeerd, mezelf beter voelend). Tijdens de reis kwamen er beelden en inzichten, ook voelde ik duidelijke sensaties in mijn lijf.

Ik heb duidelijk gevoeld hoe e.e.a. ook erna nog doorwerkt en aan het licht komt. Het is fijn te weten dat Amarah ook dan nabij is.
Dank je wel, lieve Amarah, voor jouw lieve aandacht en zachte nabijheid.
Voel me in goede handen bij jou!

Lees meer
24 October 2023 om 23:22