Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

Sunday 18 February 2024 van 15:00 tot 18:00

van kiem tot kracht, Bosscheweg 85, 5056 KB Berkel-Enschot, Nederland

Over dit evenement

In deze mystieke belevenis neemt Amarah je mee in een energie trance-missie onder leiding van spirit en speciaal gekozen muziek.

Dit keer een special met goodie in samenwerking met draken wijsheid en energie. 18-2-24: de negende dag van de 15 dagen viering van Chinees New Year 2024 het draken jaar. Het Chinees symbolische getal negen staat voor eeuwigheid. Tussen de zesde en tiende dag gaan Chinezen naar de tempel om te bidden voor geluk en een goede gezondheid. Wij gaan deze negende dag onze persoonlijke goddelijke tempel (aan-) bidden!

De draak, het enige Chinese dierenriemteken als mystiek teken. De Chinesen geloven bij het jaar van de draak dat het succes belooft. Succes en welvaart voor degenen die bereid zijn hard te werken en focus te hebben op hun doelen. De draak brengt voorspoed in alle inspanningen.

Een jaar van overvloed en creatie wanneer je het gericht en met focus aangaat. Dat vraagt om een goede start, om ruimte en aandacht!

Stap extra bewust in deze kracht van het jaar en maak gebruik van deze kundalini en overvloed Activatie. Door de afstemming en gedegen begeleiding (ook vooraf en nadien) ontvang je overigens altijd hetgeen wat voor jou klopt. Dat kan overvloed zijn, dat kan opschoning zijn, dat kan inzicht zijn, dat kan energie stroming zijn. En het kan dit allemaal in één zijn... Overgave en vertrouwen is de grootste opening in deze mystieke reis.

Een kundalini & prana energie droomreis, waarin zowel jouw innerlijke (kundalini) energie- als de universele energie-kanalen, afgestemd geactiveerd worden. Ten gunste van jouw levenskwaliteit en ziels (missie) bestaan. Deze trance-missie onderga je liggend.
Kom zelf ervaren; Een trancereis waar het Universele en het Aardse samen komen!

Met hartopende blauwe droomkruiden tinctuur ceremonie, afgestemd per groep en energie veld. (Bevat geen hallucinerende inhoudsstoffen)

Niet geschikt bij bepaalde medicatie, epilepsie, psychose, zwangerschap.
Heb je vragen? Stuur me dan een berichtje: Info@AmarahGaia.nl

Dankbaar in samenwerking met "van kiem tot kracht".

Let op: genoemde eind tijdstip is een richtlijn. Afgestemd en afhankelijk van de energie en groep.

Meer info over Amarah vind je bij de organisatie info.Nota bene:
Retourneren tickets niet mogelijk ivm relatief kleine groep. Reeds aangeschafte tickets kunnen overgedragen worden aan iemand anders. Communiceer dit direct inclusief jouw en de nieuwe naam en email adres met organisatie.
Mocht er een wachtlijst zijn dan kan in sommige gevallen, na overleg, het aangeschafte ticket naar de eerste volgende in wachtrij gaan.

Sunday 18 February 2024 van 15:00 tot 18:00

van kiem tot kracht, Bosscheweg 85, 5056 KB Berkel-Enschot, Nederland

Over de organisatie

“Mystica ◎ oneness of spirit ◎”

◎ mystieke belevenissen ◎ - oneness of spirit -

Reviews

Claudia

Kundalini energie trance-Missie reis met droomkruiden tinctuur

Wat een geweldige reis was dit! Mijn kundalini is ontwaakt en ik ben echt door een reis gegaan met mezelf. Amarah begeleidt de reis heel fijn in een vertrouwde sfeer en ondersteund waar nodig. Ik kon mezelf volledig overgeven in vertrouwen en veiligheid! Ik ga graag nog een keer!

Lees meer

Emmelie Van Dongen

Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

Amarah weet een plek te creëren waar aandacht en schoonheid hand in hand gaan. De kundalini activatie ervoer ik als een dans met wat het leven kan geven. Krachtig, kwetsbaar en verrassend. Onder haar bezielende begeleiding kan je helemaal jezelf zijn en je oerkrachten tot uiting brengen. De ruimte was mooi aangekleed en alles tot in de puntjes voorbereid. Amarah staat je bij in je proces met klank, geur en een zachte en heldere begeleiding. Dankjewel!

Lees meer

Helma

Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

Het was voor mij de 2e maal dat ik een Kundalini sessie had, deze keer ging het nog beter. Dit komt denk ik ook omdat je bij Ahmara een heerlijk vertrouwd gevoel krijgt, dat je je veilig voelt bij haar en je jezelf kunt laten gaan. Ik liet me dus ook heerlijk meegaan in de flow en vond het zo'n enorme fijne bevrijdende ervaring. Het thema was de draak en die kracht kan ik op het moment erg goed gebruiken. De dag erna voelde ik me krachtig en heb al 2 schouderklopjes vanmezelf verdiend vandaag. Ook benieuwd wat het de komende tijd nog voor me brengt. Fijn is daarom ook de zorg ervoor en erna die Amarah geeft. Ik kom zeker nog een keer bij haar terug 🪷

Lees meer

Kundalini overvloed activatie: Chinees NY dragon

Meer evenementen van Amarah Gaia

Sunday, 05 May. om 14:00
Kundalini energie trance-Missie: bevrijding & innerlijke vrede
Amarah Gaia
Energiewerk Innerlijke Reis Kundalini activatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 21 Apr. om 15:00
Kundalini NRGY Awakening Semi-Private
mariannehermsen.com
Kundalini Energiewerk Kundalini activatie
Thursday, 27 Jun. om 13:45
Familie-opstelling 'bij Anne'
Bewustzijnsontwikkeling 'bij Anne'
Familieopstellingen Lichaamswerk Energiewerk
Sunday, 28 Apr. om 14:00
multidimensional energy healing maastricht
Esther Ausems
Energiewerk Multidimensional Embodiment Transmission Healing
Sunday, 21 Apr. om 13:00
Kundalini & Cosmic NRGY | Half day retreat
Patty de Vaan
Kundalini Ademcirkel Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl