Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

FemCave 1-day-retreat || SelfLovers

Friday 12 May 2023 van 10:00 tot 16:30

Heart of Gaia, Lievendaallaan 2, 3705 EB Zeist, Nederland

Over dit evenement

FemCave 1-day-retreat || SelfLovers

Zaterdag 29 april 10:00-16:30


SelfLove Selfish?

Een egoïstisch en narcistisch gebeuren?

♀️

Je rent al tijden van hot naar her.

Je energie schakelt zo ergens na het avondeten uit en bed is all you can think of.

De mensen om je heen vragen veel van je.

Of je geeft hen veel. Misschien wel TE veel.

Meer dan je kunt missen in ieder geval, dat blijkt.


Een yogalesje dekt niet meer helemaal de lading, het is te kort om je batterij op te laden.

Je verlangt naar een plek waarin je even helemaal kunt zakken.

Mag leunen. Mag ontvangen. Mag geven binnen je mogelijkheden.

En waar je leert hoe je je grenzen beter kunt bewaken, zodat je meer energie overhoudt voor de dingen die je ECHT wilt doen.

Een dag helemaal voor jou. Een pauze van je drukke leven.

Tijd en ruimte om naar binnen te gaan en te voelen wat er gevoeld wil worden.

Om los le laten wat vast zit. Om over te geven aan wat JIJ nodig hebt, nu.

Eens een keer NIET te kiezen voor dat wat beter is voor het geheel, het gezin, de wereld, de toekomst of de mensheid. Te kiezen wat goed is VOOR JOU. Mooie vrouw.

W.A.T. W.I.L. J.I.J. ?


Lang was mijn overtuiging dat veel aandacht aan jezelf geven egoïstisch was.

Inmiddels weet ik dat van jezelf houden het beste is wat je kunt doen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen om je heen!

Iemand die van zichzelf houdt, is niet afhankelijk van de liefde van anderen en kan dus oprechte aandacht en liefde aan anderen geven, zonder hidden agenda. Zonder de hoop er iets voor terug te krijgen. Onvoorwaardelijk liefhebben dus.

SelfLovers 1-day-retreat is voor een kleine groep van maximaal 12 vrouwen, dus er is een knusse en persoonlijke sfeer. Ik werk met een assistente die kan ondersteunen waar nodig.

In de ochtend werken we aan de safe container en staat in het teken van embodiment. In het lijf zakken dmv mijn eigen mix van kalme beweging, vrije dans & zelf-massage.

Na de lunch begint de conscious touch workshop, gebaseerd op het wheel of consent (Betty Martin), waarin je heerlijke aanraking mag geven en ontvangen.

Verwen jezelf met een oxytocine-shot voor je lijf en een boost voor je verbondenheid met andere vrouwen. Alles mag er zijn.

Er zijn 1-op-1 oefeningen, oefeningen met een klein groepje en met de hele groep.

Je doet natuurlijk alleen mee met de oefeningen die goed voelen. Met een kopje thee toekijken is ook meedoen! We sluiten af met een compacte sharing.

Deze workshop is inclusief luxe lunch, gezonde snacks, thee en smaakwater.

NA DEZE DAG:

- heb je contact gemaakt met je eigen wensen en verlangens
- kun je deze wensen beter uiten naar anderen
- heb je een beter beeld van je beperkende overtuigingen
- heb je gevoeld hoe het is om vrouwen om je heen te hebben die jou supporten in zelfliefde
- heb je imprints van hoe het is om zonder schuldgevoel aan jezelf te denken


- “Who the f*ck is Ellis?”

Hoi, ik ben Inge van Schipstal, oftwel Ellis in Polderland. Mijn moeder wilde me Ellis noemen, maar m’n vader vond dat te raar. Samen met mijn vriend Koen en zoon Mees (7) heb ik een paar jaar rondgereisd en een jaar of twee gelee ben ik neergestreken in Zeist, middenin ons Polderland. Gedurende mijn wildere jaren heb ik mezelf behoorlijk psychedelisch binnenste buiten gekeerd, dus Alice in Wonderland voel ik me ook best wel. Et voilà!

Twaalf jaar geleden verscheen yoga als welkome tegenhanger van m’n drukke gedachtenwereld en never-ending yangdrang. Mijn motto was altijd gaan-gaan-gaan en ik nam eigenlijk pas pauze als ik helemaal gesloopt was. Als ik niet meer kon letterlijk.

Soms moest ik maandenlang bijkomen van m’n streberij van de maanden ervoor. Ze noemden me Springie in die tijd. Springie leidde me door twee burn-outs. Some call it lust for life, some call it bipolar. Grenzeloos genieten of diep in de depressie dat was mijn leven toen. Saai was het in ieder geval nooit...

Ik hield alleen van de genieter, de depressieve onzekere vrouw die mocht er absoluut niet zijn: ik sloot me op als ik me zo voelde. Het gevoelige deel van mezelf moest onder het vloerkleed. Ik droeg een superwoman masker en daar onder hield niet volledig van mezelf. Alleen de shiny Inge was welkom.

Yoga, therapie, dansen en tantra flipped the script. Ik leerde de beweging naar binnen te maken, in plaats van altijd maar op de buitenwereld en anderen gericht te zijn. De technieken die ik leerde vormden een rustig oord in mijzelf, een safe space waar ik altijd naar toe kan.

Ik ging steeds meer luisteren naar m'n daadwerkelijke behoeften en ontdekte gaandeweg allerlei spiritueel fruit waar ik met gulzige honger van proefde. Vipassanameditatie, aya, yoga-opleidingen, psychotherapie in verschillende vormen, ecstatic dance festivals, familieopstellingen, shibari (bondage), anger release workshops, open relateren, vrouwencirkels, shamanistisch ademwerk, innerlijk-kind-werk, schaduwwerk, talloze tantraworkshops, ik had het er maar druk mee (mijn spirituele ego doet nu een dansje).

Moeder zijn is voor mij een van de meest transformatieve bezigheden. Mees leert mij op een luchtige, grappige en soms (let's be honest here momma's) bloed-onder-de-nagels-uit-halende wijze houden van ALLE delen in mij zelf.

Gaandeweg veranderde ik van party-girl & carrièretijger in een zelfontwikkelingsjunkie. Steeds meer liefde voor mezelf along the way <3

Een leven lang leren, dat is mijn motto. Oefenen met mijn grenzen en wensen in tantra-land doe ik al een aantal jaren, o.a. dmv het Wheel of Consent bij Mariëlle Spronck, waar ik ook assisteer, de facilitator training en vele workshops bij Wilrieke Sophia en mijn deelname aan The New Tantra Community.

De laatste tijd merk ik dat het leven voor mij vooral draait om plezier maken en open zijn. Genieten is genoeg. Goed voor mezelf zorgen, genieten, open zijn en in dat proces zoveel mogelijk mensen meenemen. Speelsheid belichamen en ruimtes creëren waarin mensen zichzelf kunnen zijn en ontdekken - zonder ruis.Voel je je nieuwsgierig?

Join the FemCave —- je kunt altijd komen kennis maken op een woensdag avond bij FemCave Dance in Zeist of al je vragen op me afvuren via Insta DM of hier via Hipsy.

https://hipsy.nl/event/9794-femcave-dance


Pleaser to Pleasure is onderdeel van een deepdive drieluik. Als je alle drie de 1-day-retreats wilt volgen krijg je een fijne korting!

Je betaalt dan €299 ipv €387 en gaat echt een laagje dieper in je persoonlijk proces op drie gebieden die allemaal vallen onder de noemer "intunen op jezelf":

♀️ za 29 april | pleaser to pleasure | lichaamswerk, wensen en grenzen en conscious touch

♀️ vr 12 mei | selflovers | lichaamswerk, zelfliefde en conscious touch

♀️ za 17 juni | project projection | lichaamswerk, schaduwwerk en conscious touch


Als je samen met een vriendin komt, krijg je ook een leuke korting.

Je betaalt €222 voor een duo-ticket ipv €258.


Feel you in the FemCave! <3

Friday 12 May 2023 van 10:00 tot 16:30

Heart of Gaia, Lievendaallaan 2, 3705 EB Zeist, Nederland

Over de organisatie

“Wat ik zo leuk vind aan FemCave is de ruimte voor gekheid & sexiness! - Bo”

Feel more into your self by deeply connecting to others 𓂀

Reviews

Merijn

SpeelSessie || Tell me what you want

Het was een hele mooie verbindende avond, waar we ook gelachen hebben. Inge en Koen creëren een prettige, vriendelijke, veilige en open sfeer, waardoor ik mij op mijn gemak voelde en de oefeningen ontspannen kon doen. We hebben veel kunnen oefenen en voelen. Ik raad deze workshop dan ook zeker aan voor stellen. Leuk om weer even op een andere manier met elkaar in contact te treden. Dank jullie wel Inge en Koen

Lees meer

Gabrielle In't Hout

FemCave || Selflove Session

Ik vond het heel bijzonder om te mogen ervaren hoeveel dieper je nog kunt gaan in 3 uur tijd, dan in 1,5 uur tijd. Tijd was er niet, er was alleen het zakken in mijn lijf. En in de ervaring dus, die op zo'n fijne manier door Inge werd begeleid door haar woorden, met muziek op de achtergrond ter ondersteuning. Bewegen, voelen, stilte, ervaren!

Lees meer

Sofie Ursem

FemCave || Selflove Session

Eerste keer dat ik een vrouwencirkel heb mogen bijwonen, het was een bijzondere ervaring. Onder de prettig leiding van Inge wordt je meegenomen in een sessie van drie uur, die bestaat uit verschillende onderdelen. Voor alles kan je tijd nemen. De optionele cacao zorgde bij mij voor een warme lichamelijke sensatie, wat de 'hartopenener' lijkt te doen. Ik raad deze FemCave ten zeerste aan! Mijn scepsis is vervangen door nieuwsgierigheid. Het samenkomen met vrouwen op deze manier is voor mij nieuw, maar smaakt naar meer. De lengte van het geheel gaf mij echt de tijd om even stil te staan. Mooi, mooi, mooi.

Lees meer

FemCave 1-day-retreat || SelfLovers

Meer evenementen van Inge Louise FEMCAVE

Saturday, 14 Sep. om 11:30
FemCave 1-day-retreat // #1 TELL ME WHAT U WANT 𓂏
Inge Louise FEMCAVE
Vrouwen workshops Playfulness Tantra
Saturday, 28 Sep. om 11:30
FemCave 1-day-retreat // #2 SISTERHOOD & BEING SEEN 𓂀
Inge Louise FEMCAVE
Vrouwen workshops Sensualiteit Lichaamsbewustzijn
Friday, 11 Oct. om 17:00
FEMCAVE ♀ Pleaser2Pleasure WeekendRetreat ⚢
Inge Louise FEMCAVE
Tantra Vrouwen workshops Sensualiteit
Saturday, 19 Oct. om 11:30
FemCave 1-day-retreat // #3 WILD WOMEN 𓃠
Inge Louise FEMCAVE
Vrouwen workshops Anger work Tantra

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 08 Sep. om 14:30
Temple of Alchemy - XL Edition | DJ Yarun | Partners in Magic
Partners in Magic
Tempel Tantra Ecstatic Dance
Friday, 20 Sep. om 15:00
Ecstatic Vibrations Dans Weekend
Light Spirit Events
Ecstatic Dance Meerdaagse retraites Embodiment
Wednesday, 25 Sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Wednesday, 07 Aug. om 11:00
The Joy of Surrender - Tantra Zomerretreat
Bliss Your Body - School voor Tantra
Tantra Meerdaagse retraites Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl