Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Proeftijd: Daten zonder woorden

Wednesday 26 April 2023 van 19:00 tot 22:30

Sikkelstraat 3, 6532 VA Nijmegen, Nederland

Over dit evenement

We nemen jullie mee de open space in. Ja, dat is heel vaag… maar! Oef... zó lekker. Een lievelingsbezigheid van Partners in Hedonisme, die we graag met jullie delen. Een ruimte waar je je helemaal mag overgeven aan jezelf. Waar je je impulsen gaat volgen en je verlangens de aandacht krijgen.

De open space is een sociale meditatie waarin je kunt oefenen met het verstillen van je gedachten om zo te komen tot open contact, met jezelf én de ander. Voel je de impuls om te dansen? Dan is de uitnodiging van de open space om dat ‘gewoon’ te doen. Ook als je hoofd je vertelt dat je dat niet kunt of dat je moe bent of dat je net een lekker plekje in de ruimte hebt gevonden. Wil je in contact met iemand anders in de ruimte? Ga ervoor…! Ook als je een hele lijst met redenen kunt bedenken waarom je dat toch maar niet moet doen.

We zullen de ruimte heel fijn, warm en ook een beetje sexy aankleden. Je kunt er dansen, alleen zijn, je frustratie uitleven, knuffelen, snacken, masseren… In de open space wordt niet gesproken. Naast de regel van het niet praten, spreken we als groep nog een aantal heel duidelijke grenzen af, zodat je binnen die grenzen heel veel vrijheid kunt ervaren.

We zetten deze open space specifiek als date activiteit neer. Dat betekent dat je weet dat alle mensen met wie je in de ruimte bent open staan voor ‘de liefde’ (in welke vorm dan ook). Dat maakt de space extra spannend, en daagt je meer uit. We vragen je met een open blik te komen; eerlijkheid naar jezelf en de groep is een voorwaarde. Als je voelt dat je iets komt ‘halen’, dat je op zoek bent naar een knuffelworkshop, of dat je nog best wat te leren hebt als het aankomt op grenzen bewaken (van jezelf en de ander), dan is de open space nu niet jouw plek.

Opzet avond: je komt in stilte binnen. Het grootste deel van de avond blijven we uit de woorden en gaan we op andere manieren met elkaar in verbinding. We beginnen de avond met een korte meditatie. Daarna besteden we ruim de tijd om de open space te introduceren, en de grenzen duidelijk neer te zetten. Rond acht uur begint de open space, deze zal ongeveer anderhalf uur duren. Na de open space is er ruimte om te delen over je ervaring. Aansluitend kun je dansen, knuffelen, kletsen of een beetje snacken. Dit is ook de kans om op een briefje te schrijven met wie je graag nog eens op date zou willen. We maken het je makkelijk, je mag dit briefje bij ons inleveren zodat wij gaan kijken wat de matches zijn, dit laten we je dan de dag erna weten.

De setting: denk aan thee en chocolade, matrasjes en meditatiekussentjes, muziek en een klankschaal. Schoenen uit, losse kleding, een sfeervolle ruimte met kaarsjes.

Voor wie: iedereen tussen de 30 en 45 die open staat voor de liefde en een romantische verbinding.


***Praktische informatie***
*Leeftijd: 30 tot en met 45 (Val je hierbuiten? Neem contact met ons op.)
*Groep: Maximaal 20 personen die open staan voor de liefde
*Inloop: 19.10-19.20
*Date avond: 19.30-22.00
*Napraten/chillen/dansen: 22.00-22.30
*Locatie: Arati Touch, Sikkelstraat 3, 6532 VA Nijmegen
*Kosten: 20 euro

Wednesday 26 April 2023 van 19:00 tot 22:30

Sikkelstraat 3, 6532 VA Nijmegen, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Vreemd, vuig en bijzonder”

Proeftijd nodigt je uit om te genieten van de geneugten des levens: voelen, proeven, ruiken, dansen en daten, bewust en in het moment.

1. Choose your tickets
regulier

Deelname 1 persoon Proeftijd: Open Space

€ 20,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Proeftijd: Daten zonder woorden

Meer evenementen van Proeftijd

Wednesday, 22 Mar. om 19:00
Proeftijd: Daten in het Donker
Proeftijd
Dating Sensualiteit Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 09 Aug. om 10:00
Rise•UP festival
Rise•UP
Festivals Verbinding Gatherings
Saturday, 08 Apr. om 20:00
Sensual Liberty - A Women's Circle EXTRA EDITION
Flowcean
Vrouwen workshops Sensualiteit Full Moon
Wednesday, 05 Apr. om 19:00
To touch & be touched - Where body meets soul
Live Your True Nature
Aanraking Verbinding Bewustzijnsontwikkeling
Wednesday, 22 Mar. om 20:15
♀ FemCave ||| the grown-up edition ♀
Ellis in Polderland
Lichaamswerk Yoga Sensualiteit
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl