Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Creatiekracht ritueel voor moeders zonder kind

Donderdag 02 maart 2023 van 19:00 tot 22:00

Larixstraat 22, 2565 HG Den Haag, Nederland

Over dit evenement

Soms lijkt het alsof alle vrouwen om je heen kinderen krijgen of hebben. Als je geen kinderen hebt dan kan dat soms gevoelig liggen.
Als vrouw zonder kind mag je op een andere manier invulling geven aan het moederschap. Hier gaat meestal een proces aan vooraf van rouw, verwerking en acceptatie.
Wij bieden heel graag een fijne plek voor deze vrouwen, waar we samenkomen, met elkaar verbinden en iets voor elkaar kunnen betekenen. Hoe mooi is het dat we elkaar kunnen ondersteunen en bekrachtigen waar iedere vrouw ook staat in haar proces. Ook ons moederschap mogen we eren en vieren als we daaraan toe zijn.

๐“ฅ๐“ธ๐“ธ๐“ป ๐”€๐“ฒ๐“ฎ?
Voor vrouwen die het moederschap zonder kinderen willen verwerken en verwelkomen. Je hebt hierin behoefte aan verbinding met andere vrouwen, het delen van je ervaringen en verdieping in je eigen proces.

๐“—๐“ธ๐“ฎ ๐”ƒ๐“ฒ๐“ฎ๐“ฝ ๐“ญ๐“ฎ ๐“ซ๐“ฒ๐“ณ๐“ฎ๐“ฎ๐“ท๐“ด๐“ธ๐“ถ๐“ผ๐“ฝ ๐“ฎ๐“ป๐“พ๐“ฒ๐“ฝ?
De avond bestaat uit 2 delen.
Het eerste gedeelte is gericht op verbinden en delen. We starten met een meditatie om rustig aan te komen en daarna is er een sharing. Hierin bieden we een veilige bedding waarin ruimte is om ervaringen te delen en elkaar te zien, horen en (h)erkennen.
Het tweede gedeelte van de avond gaan we een Jungiaanse mandala creรซren als ritueel voor jezelf. Hierin word je begeleid om het thema moederschap in verschillende โ€˜delenโ€™ van jezelf te ontdekken en samen te brengen.
We sluiten de avond af door onze creaties met elkaar te delen en de cirkel op een passende wijze weer te sluiten.

๐“Ÿ๐“ป๐“ช๐“ด๐“ฝ๐“ฒ๐“ผ๐“ฌ๐“ฑ๐“ฎ ๐“ฒ๐“ท๐“ฏ๐“ธ๐“ป๐“ถ๐“ช๐“ฝ๐“ฒ๐“ฎ
Tijd: 19:00-22:00
Locatie: Larixstraat 22, Den Haag
Prijs: โ‚ฌ 45,- Inclusief materialen voor de mandala, thee & lekkers
Contact: mail@moederszonderkind.nl / 06-41035166

๐“ฅ๐“ฎ๐“ป๐“ต๐“ธ๐“ธ๐“น ๐“ฟ๐“ช๐“ท ๐“ญ๐“ฎ ๐“ช๐“ฟ๐“ธ๐“ท๐“ญ
18:45-19:00 uur: Inloop
19:00-20.15 uur: Meditatie & sharing
20:15-21:00 uur: Rituele mandala creรซren
21:00-22:00 uur: Delen en afsluiten

Begeleiding
RuchamKramer
Ik heb nooit een kinderwens gehad. In mijn vak als voorheen verpleegkundige en nu als geestelijke verzorger en ritueel begeleider (celebrant) voor stervenden kom ik een groot moederhart tegen. Ik voel me regelmatig moeder in de zorg en ontferming voor anderen: patiรซnten, vrienden, familieleden en katten. Maar ook als ik door de natuur wandel of fiets kan ik getroffen worden door een moedergevoel over alles wat ik om mij heen zie. Op mijn 42e werd ik geheel onverwacht zwanger en is de zwangerschap na een korte periode geรซindigd. De zwangerschap heeft mij onverwacht veel inzichten gegeven hoe ik mijn moederschap in de breedste zin van het woord in kan zetten in de wereld om mij heen. Ik heb veronderstellingen over mijzelf kunnen herijken en beseft dat wat โ€˜waarโ€™ is even โ€˜onwaarโ€™ kan zijn en vise versa.

Michelle de Bree
Ik heb lange tijd een kinderwens gehad, na 1 miskraam ben ik niet opnieuw zwanger geworden. De ziel die even bij was heeft mij wel een mooie boodschap gegeven waardoor ik mโ€™n miskraam goed heb kunnen verwerken en een plek heb gegeven. Ik ben nu 45 jaar en sinds een aantal jaar voel ik me echt een moeder zonder kind. Ik ervaar een sterke verbinding met het kind in mezelf en met de kinderen in mijn omgeving. Ik ben me heel bewust hoe ik mโ€™n moederschap kan inzetten in mijn werk als coach, docent, begeleidster van vrouwencirkels en opstellingen (werken met het energetische veld). Ik kan me hierin ook echt een oermoeder voelen.

Reviews
Ik vond het bijzonder en fijn om de moeders zonder kind cirkel mee te maken, met gelijkgestemden en toch heeft ieder haar eigen verhaal. Vond het ook spannend, wist niet goed wat ik kon verwachten.
Bedankt voor de liefdevolle en down to earth begeleiding, erg gewaardeerd. Voor mij was het heel goed op deze manier meer in mijn lijf te komen en ik laat de liefdevolle doorwerking nog verder werken.
Sheila

Er zijn genoeg bijeenkomsten speciaal voor moeders maar voor vrouwen zonder kind zijn er vrijwel geen mogelijkheden om samen te komen. Michelle en Ruchama hebben op hele mooie wijze een ritueel georganiseerd voor deze vrouwen die ze โ€˜moeders zonder kindโ€™ noemen. Tijdens het ritueel kon er van alles gedeeld worden wat normaal gesproken niet gedeeld wordt, dat werkte enorm bevrijdend en helend. Michelle en Ruchama zijn een ideale combinatie en zorgen ervoor dat je je veilig voelt om ruimte te geven aan dit thema.
Esther

Donderdag 02 maart 2023 van 19:00 tot 22:00

Larixstraat 22, 2565 HG Den Haag, Nederland

Over de organisatie

Wij organiseren rituelen, bijeenkomsten en lezingen voor vrouwen die geen kind hebben en graag hun moederschap en moederhart op eigenwijze vormgeven.

Creatiekracht ritueel voor moeders zonder kind

Meer evenementen van Moeders zonder kind

Donderdag, 23 mei. om 19:30
Vrouwen zonder kind cirkel
Moeders zonder kind
Vrouwencirkels Lichaamswerk Verbinding
Donderdag, 20 jun. om 19:30
Vrouwen zonder kind cirkel
Moeders zonder kind
Vrouwencirkels Lichaamswerk Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 29 jun. om 13:45
Play & Freedive: Het Fort Feest!
Play Community
Creativiteit Playfulness Festivals
Donderdag, 20 jun. om 20:00
Neem je borsten in eigen handen!
Centrum voor Vrouwen - Claudia van het Kaar
Vrouwen workshops Gezondheid Vrouwencirkels
Zondag, 02 jun. om 09:30
Yoni healing dag voor vrouwen
Bliss Your Body - School voor Tantra
Vrouwen workshops Tantra Healing
Zaterdag, 25 mei. om 10:30
Biodanza en schilderen retraite Emotional Painting met Mili Pelli
Dans en Leef, biodanza met Geny
Biodanza Creativiteit Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl