Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Moeders zonder kind

Wij organiseren rituelen, bijeenkomsten en lezingen voor vrouwen die geen kind hebben en graag hun moederschap en moederhart op eigenwijze vormgeven.

Volgen

0641035166

Den Haag

Bezoek de website

Evenementen van Moeders zonder kind

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.

Over de organisatie

Soms lijkt het alsof alle vrouwen om je heen kinderen krijgen of hebben. Wanneer je als vrouw geen kinderen hebt gekregen dan kan dat soms gevoelig liggen. Het moederschap is altijd in en om je heen zichtbaar en aanwezig. Geen moeder worden raakt aan de essentie van je vrouw zijn, dat op diep niveau in je leven doorwerkt. Wij bieden graag een warme en inspirerende plek voor deze vrouwen die wij ‘moeders zonder kind’ noemen. Wij geloven dat iedere vrouw moeder wordt, en dat je zonder kind op eigenwijze invulling geeft aan je moederhart en moederschap.


Lees meer

Dit zeggen anderen over
Moeders zonder kind

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance Leven vieren Live muziek
Ecstatic Dance in een voormalig Maria klooster. Dikke soundsystem, fijne spaceholders, zuivere energie. Verbinding! Kom het ervaren <3
Systemisch werk Familieopstellingen Innerlijk Kind
Familieopstelling - Systemisch coach - Workshops & Retreats
Mantra zingen
Onder de naam Evensong organiseer ik mantra cirkels, cacao ceremonies (vaak in co-creatie) en verzorg ik muziek bij yoga worksops.
Live muziek
Breathwork circles, full moon women circles with cacao & live music. I create spaces to remember, feel and express your authentic Self.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl