Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play vakantie Week 1

Monday 24 July 2023 om 16:00 tot Monday 31 July 2023 om 12:00

Cheviéres, Frankrijk

Over dit evenement

De vakantie week 1 is helaas al uitverkocht. Onderaan deze tekst vind je een link om je in te schrijven voor de wachtlijst.

Een week lang op een fijne vakantie met een mooie club lieve mensen.
Samen op ons enorme eigen landgoed in het Chateau de la Noue le Coque in de natuur in Noord Frankrijk. Waar we kunnen zingen, zwemmen, spelen, dansen, verbinden en genieten!

Deze week is een ideale mix van chillen, workshops, retraite, dansen en veel pret maken. Niet zomaar een vakantie, maar met 48 bewuste 20-ers en 30-ers een week samen zijn. Vrij en blij, dichtbij jezelf, met pret en ontspanning naar believen.

Met ochtend-gatherings, collectieve activiteiten en workshops die we samen vormgeven in de flow van het moment. Het co-creatieve karakter van de vakantie levert altijd mooie dingen op. We creëren wat er nodig en gewenst is. Er is alle ruimte om je verlangens te voelen en te volgen. Samen maken we een mooi dynamisch programma, afgestemd op wat er in de groep leeft.

En: We slapen en leven in een kasteel!!
Er zijn vier gebouwen met vele slaapkamers met 1- en 2-persoons bedden, met douches, ligbaden, een eigen zwembad, danszalen, een heel landgoed met een zwemmeer, bos en weidse weiden voor onszelf... kortom álles om een week alle ruimte te hebben voor rust en plezier!

Het eten zal zo veel mogelijk biologisch zijn, dat we met liefde samen voor elkaar bereiden en daarna met karmacorvee weer opruimen. Uiteraard sowieso vegetarisch en in de regel ook veganistisch. :-)


~~~~~~ Twee vakanties?! ~~~~~~
Yes! Omdat het vorige jaren zo goed beviel, hebben we er dit jaar weer voor gekozen om de Play-vakantie gewoon 2 keer te organiseren. Er zijn dus twee vakantie-weken waar je uit kan kiezen. :-)

En nog leuker: Twee vakanties met twee thema’s: De eerste week heeft als thema: “Vrijheid Blijheid” en de tweede week “Zinderende Zomer”. De weken zijn natuurlijk in de eerste plaats een fijne vrije vakantie, en hebben als kers op de taart net een andere kleur, smaak of sfeer, door de inhoud van de ochtend-bijeenkomsten, de invulling van de gemeenschappelijke activiteiten en het begeleidend team.
Als je echt niet kan kiezen, kan je uiteraard ook beide weken komen! :-)

De “Vrijheid Blijheid”-week (25 juli - 1 augustus) wordt begeleid door een toegewijd team van specialistische vakantie-experts die de ochtend-bijeenkomsten zullen vormgeven en helpen de collectieve activiteiten en workshops te stroomlijnen. Het team kenmerkt zich door hun speelse energie en de vaardigheid om te kunnen chillen met een gouden randje. Gedragen, dynamisch, omarmend en met heel veel lol.
“Vrijheid Blijheid” nodigt uit tot luchtigheid en authentiek samenzijn, het volgen van je verlangens en je hart. Genieten van eenvoud en voelen dat je leeft!
Kijk voor een omschrijving van de “Zinderende Zomer”-week (2 augustus - 9 augustus) hier:
https://hipsy.nl/event/10013-play-vakantie-week-2

Dus heb je zin in: bosspel, zwembad, massage, tantraworkshops, vogels kijken, spelletjes spelen, geinen, dansen, zwemmen, kletsen, lekker genieten van gezond en ongezond eten, filosoferen over het leven of lekker helemaal niks doen? Ga met ons mee!

~~~~~~ Praktisch ~~~~~~

❯ WANNEER: 24 juli 16:00 t/m 31 juli 11:00
❯ WAAR: Chateau de la Noue le Coque bij Cheviéres, in het Noorden van Frankrijk. Ongeveer 4,5 uur rijden vanaf Utrecht
❯ VOOR WIE: Speelse twintigers en dertigers!
❯ SLAPEN: Er zijn vier gebouwen met vele slaapkamers met 1- en 2-persoons bedden. We gaan alle slaapvoorkeuren opvragen bij de deelnemers en maken dan een indeling. Het is ook heel lekker om buiten te kamperen of in je camper te slapen - dus heel leuk en fijn als je daar voor kiest. Ook dat gaan we allemaal nog aan je vragen.
❯ ETEN Het eten zal zo veel mogelijk biologisch zijn, dat we met liefde samen voor elkaar bereiden en daarna met karmacorvee weer opruimen. Uiteraard sowieso vegetarisch en in de regel ook veganistisch. :-) Er komt nog een formulier waarop je eventuele allergieën of diëten kunt aangeven.


TICKETS
De prijs voor deze vakantie is : €495,- Dit is voor je gehele verblijf, met alle goddelijke veganistische maaltijden, thee, sappen en snacks, zwembad en een eigen landgoed!

Betaallink:
*Helaas uitverkocht!*

Koop je ticket mindful :) De afgelopen jaren neemt het werk aan annuleringen vlak voor een event toe - wat het soms ingewikkeld en tijdsintensief maakt om aanpassingen te doen en plekjes in te vullen - tijd die we liever aan het evenement besteden. We verzoeken je daarom je ticket bewust aan te schaffen ♥️

Uitverkocht? Zet jezelf hier op de openbare wachtlijst zodat mensen die hun ticket willen verkopen je kunnen benaderen: https://forms.gle/dHtneKyTdpP4hP4w5

Onverhoopt toch je ticket verkopen?
❥ Er is een openbare wachtlijst waar mensen elkaar kunnen vinden:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1B8-xhJ4wg1J4qgFIu3l5R6vtzTyWynYpdZDQ91wOtMU/edit?resourcekey#gid=13639667
❥ Mocht je je ticket hebben doorverkocht vragen we je dat hier door te geven:
https://forms.gle/hyCQLVN5rGCuAmBe6
❥ Mocht je je ticket willen annuleren dan​​ gelden de algemene voorwaarden die worden meegestuurd met het ticket. https://www.playcommunity.nl/algemene-voorwaarden/
❥ Meer informatie over paklijsten, carpoolen, slapen etc komt in de aanloop naar de vakantie.


★ MEER INFO
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. Op de website vind je meer info en foto’s van de verschillende festivals en vakanties van de PLAY community.
www.playcommunity.nl

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

De Play Community organiseert festivals, retreats en vakanties voor 20’ers en 30’ers die willen voelen dat ze leven!

Reviews

Marien De Bruijn

Play Feest - thema: Bart-Jan's verjaardag

Zoooo fijn dat er weer een Dance Party was. Heerlijk! De combinatie met ligconcert was top, fijne mensen, de intro workshop was goed, en Sefrijn draaide meesterlijk. Loved it!

Lees meer

Nanke

Play Feest - thema: Bart-Jan's verjaardag

Was een leuk feest, met mooie muziek, een verjaardagsworkshop en heel veel blije mensen. Het was fijn om erbij te mogen zijn.

Lees meer

1. Choose your tickets
The event organiser hasn't set up any tickets yet.
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Play vakantie Week 1

Meer evenementen van Play Community

Friday, 23 Jun. om 18:00
Play Midzomer Festival
Play Community
Festivals Leven vieren
Tuesday, 01 Aug. om 16:00
Play vakantie Week 2
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Tuesday, 12 Sep. om 19:30
Play Utrecht - Basiscursus Tantra
Play Community
Tantra Spirituele ontwikkeling Leven vieren
Friday, 22 Sep. om 18:00
Het Leukste Play Festival
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 15 Jul. om 09:30
LEAP - Celebration of Life - community festive gathering
Lifeforce Energy Awakening Process
Cacao ceremonie Gatherings Energiewerk
Saturday, 10 Jun. om 17:30
Celebrate Life - Mantra cirkel & Free Flow
Gewoon Geluk
Playfulness Mantra zingen Samen eten
Friday, 07 Jul. om 09:30
TRIBE mannenfestival
Stichting TRIBE
Festivals Gatherings
Sunday, 09 Jul. om 14:45
Sensual Play Party: Inner Guidance
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality Playfulness
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl