Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play vakantie Week 2

Dinsdag 01 augustus 2023 om 16:00 tot dinsdag 08 augustus 2023 om 12:00

Cheviéres, Frankrijk

Over dit evenement

Let op! Deze vakantieweek zit al vol. Je kan wel op de wachtlijst. Zie hieronder voor de links daarnaartoe.

Een week lang op een fijne vakantie met een mooie club lieve mensen.
Samen op ons enorme eigen landgoed in het Chateau de la Noue le Coque in de natuur in Noord Frankrijk. Waar we kunnen zingen, zwemmen, spelen, dansen, verbinden en genieten!

Deze week is een ideale mix van chillen, workshops, retraite, dansen en veel pret maken. Niet zomaar een vakantie, maar met 48 bewuste 20-ers en 30-ers een week samen zijn. Vrij en blij, dichtbij jezelf, met pret en ontspanning naar believen.

Met ochtend-gatherings, collectieve activiteiten en workshops die we samen vormgeven in de flow van het moment. Het co-creatieve karakter van de vakantie levert altijd mooie dingen op. We creëren wat er nodig en gewenst is. Er is alle ruimte om je verlangens te voelen en te volgen. Samen maken we een mooi dynamisch programma, afgestemd op wat er in de groep leeft.

En: We slapen en leven in een kasteel!!
Er zijn vier gebouwen met vele slaapkamers met 1- en 2-persoons bedden, met douches, ligbaden, een eigen zwembad, danszalen, een heel landgoed met een zwemmeer, bos en weidse weiden voor onszelf... kortom álles om een week alle ruimte te hebben voor rust en plezier!

Het eten zal zo veel mogelijk biologisch zijn, dat we met liefde samen voor elkaar bereiden en daarna met karmacorvee weer opruimen. Uiteraard sowieso vegetarisch en in de regel ook veganistisch. :-)


~~~~~~ Twee vakanties?! ~~~~~~
Yes! Omdat het vorige jaren zo goed beviel, hebben we er dit jaar weer voor gekozen om de Play-vakantie gewoon 2 keer te organiseren. Er zijn dus twee vakantie-weken waar je uit kan kiezen. :-)

En nog leuker: Twee vakanties met twee thema’s: De eerste week heeft als thema: “Vrijheid Blijheid” en de tweede week “Zinderende Zomer”. De weken zijn natuurlijk in de eerste plaats een fijne vrije vakantie, en hebben als kers op de taart net een andere kleur, smaak of sfeer, door de inhoud van de ochtend-bijeenkomsten, de invulling van de gemeenschappelijke activiteiten en het begeleidend team.
Als je echt niet kan kiezen, kan je uiteraard ook beide weken komen! :-)


De “Zinderende Zomer”-week (1 augustus - 8 augustus) wordt begeleid door Bart, Bart-Jan, Eefje en , Femke. Een team dat rijkelijk ervaring heeft met de vreugde en schoonheid van verdieping en zelf-ontplooing. Van zoemend zoet tot bruisend rauw geven we met deze vakantie een dikke kus aan onszelf. Een week met een zinderende ondertoon, met ruimte voor mooie actieve meditaties, solo of samen. Misschien een ritueel, knuffelspace, massage, wilde dans, spelen met de zintuigen... Alles kan. We gaan kijken hoe we zo ontspannen en gedragen mogelijk het plezier van nieuwe uitdagen kunnen beleven. Samen de diepte in en ons overgeven aan wat er wil ontstaan. “Zinderende Zomer” nodigt uit tot vol leven en een vreugdevolle glimlach. Heerlijk als je deze week met ons komt beleven! :-)

Kijk voor een omschrijving van de “Vrijheid Blijheid”-week (24 juli - 31 juli) hier:
https://hipsy.nl/event/10012-play-vakantie-week-1

Dus heb je zin in: bosspel, zwembad, massage, tantraworkshops, vogels kijken, spelletjes spelen, geinen, dansen, zwemmen, kletsen, lekker genieten van gezond en ongezond eten, filosoferen over het leven of lekker helemaal niks doen? Ga met ons mee!


Dus heb je zin in: bosspel, zwembad, meerhandsmassage, tantraworkshops, spelletjes spelen, geinen, dansen, zwemmen, kletsen, lekker genieten van gezond en ongezond eten, filosoferen over het leven of lekker helemaal niks doen? Ga met ons mee!




~~~~~~ Praktisch ~~~~~~

❯ WANNEER: 1 augustus 16:00 t/m 8 augustus 11:00
❯ WAAR: Chateau de la Noue le Coque bij Cheviéres, in het Noorden van Frankrijk. Ongeveer 4,5 uur rijden vanaf Utrecht
❯ VOOR WIE: Speelse twintigers en dertigers!
❯ SLAPEN: Er zijn vier gebouwen met vele slaapkamers met 1- en 2-persoons bedden. We gaan alle slaapvoorkeuren opvragen bij de deelnemers en maken dan een indeling. Het is ook heel lekker om buiten te kamperen of in je camper te slapen - dus heel leuk en fijn als je daar voor kiest. Ook dat gaan we allemaal nog aan je vragen.
❯ ETEN Het eten zal zo veel mogelijk biologisch zijn, dat we met liefde samen voor elkaar bereiden en daarna met karmacorvee weer opruimen. Uiteraard sowieso vegetarisch en in de regel ook veganistisch. :-) Er komt nog een formulier waarop je eventuele allergieën of diëten kunt aangeven.


TICKETS
De prijs voor deze vakantie is : €495,- Dit is voor je gehele verblijf, met alle goddelijke veganistische maaltijden, thee, sappen en snacks, zwembad en een eigen landgoed!

Betaallink:
Oei, week 2 zit al vol. Zet jezelf hieronder op de wachtlijst!

Koop je ticket mindful :) De afgelopen jaren neemt het werk aan annuleringen vlak voor een event toe - wat het soms ingewikkeld en tijdsintensief maakt om aanpassingen te doen en plekjes in te vullen - tijd die we liever aan het evenement besteden. We verzoeken je daarom je ticket bewust aan te schaffen ♥️

Uitverkocht? Zet jezelf hier op de openbare wachtlijst zodat mensen die hun ticket willen verkopen je kunnen benaderen: https://forms.gle/dHtneKyTdpP4hP4w5


Onverhoopt toch je ticket verkopen?
❥ Vraag ons naar of er nog mensen op de wachtlijst staan. Via info@playcommunity.nl of Whatsapp
❥ Mocht je je ticket hebben doorverkocht vragen we je dat hier door te geven:
https://forms.gle/hyCQLVN5rGCuAmBe6
❥ Mocht je je ticket willen annuleren dan​​ gelden de algemene voorwaarden die worden meegestuurd met het ticket. https://www.playcommunity.nl/algemene-voorwaarden/
❥ Meer informatie over paklijsten, carpoolen, slapen etc komt in de aanloop naar de vakantie.


★ MEER INFO
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. Op de website vind je meer info en foto’s van de verschillende festivals en vakanties van de PLAY community.
www.playcommunity.nl


Over de organisatie

De Play Community organiseert festivals, retreats en vakanties voor 20’ers en 30’ers die willen voelen dat ze leven!

Reviews

Merijn

Play Utrecht - Bloemetjes en bijtjesfeest!

Graag meer van dit (: Erg fijne avond!

Lees meer

Jolien Stoop

Play! Warm Winter Wonder Indoor Festival

Vervullend! Een warm liefdevol bad met inspirerende workshops, knuffels, ontspanning, plezier en inzichten. Zelf ook een workshop gegeven over tantra en natuur, perfecte plek om nieuwe dingen uit te proberen en veilig uit mijn comfortzone te stappen. Dit is mijn lievelings oud en nieuw feest!

Lees meer

Ludwik Górski

Play! Warm Winter Wonder Indoor Festival

Geweldig retraite met fantastische mensen en organisatie. Bedankt

Lees meer

Play vakantie Week 2

Meer evenementen van Play Community

Donderdag, 25 apr. om 18:00
Het Leukste Play Festival - Voorjaarseditie
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Vrijdag, 17 mei. om 18:00
Play: Het Avontuurlijke Eiland Festival
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Maandag, 10 jun. om 18:00
Play/Freedive - Lekkere lenteweekje
Play Community
Vakantie Meerdaagse retraites Leven vieren
Maandag, 10 jun. om 18:00
Play/Freedive - Knuffelen in de wei! (Lekkere lenteweekje)
Play Community
Leven vieren Jongeren Knuffelworkshops

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 14 aug. om 11:00
Big Family Gathering - Lichaamsbewust Festival
Big Family Gathering
Gatherings Festivals Ouder-kind
Zondag, 19 mei. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 19 MEI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Vrijdag, 26 apr. om 16:00
Green Dream Gathering
Green Dream Team
Gatherings
Zondag, 21 jul. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 21 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl