Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Souled Holistic Coaching

Holistisch Coach, Wandel- en Natuurcoach, HSP coach, Voice Dialogue Facilitator, Hypnotherapeut, Usui Reiki Master, Kundalini Reiki Master

Volgen

06-28039307

Eindhoven, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Souled Holistic Coaching

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.

Over de organisatie

Even voorstellen: Ik ben Eline Weyden, oprichtster van Souled.
In het kort over mij: Ik ben eigenlijk al mijn hele leven in staat geweest om de energie van anderen te “lezen”; te voelen, zien of horen. Maar ik ben daar pas op volwassen leeftijd bewust iets mee gaan doen. De manier om met energie te werken die het beste bij mij past is met Reiki. Ik ben Usui en Kundalini Reiki Master, en gebruik meestal een combinatie van beide wanneer ik een behandeling geef. Daarnaast geef ik ook Reiki cursussen via mijn praktijk Souled Holistic Coaching. Verder ben ik wandel- en natuurcoach, jongerencoach, en Voice Dialogue Facilitator. En om het holistische cirkeltje rond te maken ben ik bezig met een opleiding natuurvoedingsadviseur, iets wat ik ook in mijn praktijk wil gaan integreren. Zo kan ik een full-circle begeleiding bieden op het gebied van body, mind & soul.
Ik heb altijd al graag met mensen gewerkt, in het verleden in de zorg met mensen met een LVB en autisme, nu dus via mijn eigen praktijk. Ik begeleid voornamelijk volwassenen en jongeren die te maken hebben met stress en uitputting, hoogsensitiviteit, die moeite hebben met het kennen van de eigen grenzen en zingeving in de breedste zin van het woord. Het is mijn doel om mensen weer in contact te brengen met hun eigen kern, kracht, ziel, en zo te sterken in de kern.
En last but not least ben ik moeder van drie prachtige tieners, maak ik krachtsieraden als edelsmid (ik werk voornamelijk met zilver en krachtige (half)edelstenen), ga ik graag de natuur in, alleen of met mijn lieve vriend, ik hou van gezelligheid, lekker (uit) eten en live muziek en maak graag natuurfoto’s.
En nu ben ik dus deze samenwerking aangegaan met Helen in de vorm van Healen met Héline. Ik heb er superveel zin in en hoop jullie snel te mogen verwelkomen op een van onze events!! See you! 😘

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Souled Holistic Coaching

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Dansworkshop Dansimprovisatie Movement
WCS Eindhoven brings West Coast Swing dancing to Eindhoven through classes, workshops, and social dancing.
Ademwerk Lichaamswerk Meditatie
Studio Ademwerk / Bregje Schoffelen geeft wekelijks groeps- en privé-ademsessies vanuit haar studio in Eindhoven en op locatie.
Vrouwencirkels Transformatieseksualiteit Bewustzijnsontwikkeling
Centrum voor Vrouwen organiseert lezingen en workshops over borsten en het welzijn van vrouwen.
Joris Vincken is schrijver, coach, muzikant en inspirator. Hij schreef vier boeken over de rijkdom van het leven en hoe heel we werkelijk zijn.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl