Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Praktijk Massagetherapie Mariam Lo Fo Wong

Mariam is een fijne lichaamstherapeut die met een feilloze intuïtie aanvoelt wat er nodig is. Een zorgprofessional: ze geeft sessies en workshops.

Volgen
Niet beschikbaar

Delfgauw, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Praktijk Massagetherapie Mariam Lo Fo Wong

Uitverkocht
Wednesday, 20 Mar. om 19:00
Workshop Handmassage Delfgauw
Praktijk Massagetherapie Mariam Lo Fo Wong
Massage Ontspanning
Wednesday, 27 Mar. om 19:00
Massageworkshop Twee Personen
Praktijk Massagetherapie Mariam Lo Fo Wong
Massage Ontspanning Leven vieren
Sunday, 07 Apr. om 13:00
Workshop Handmassage in Den Haag
Praktijk Massagetherapie Mariam Lo Fo Wong
Massage Ontspanning
“Diepe ontspanning is dichterbij dan je denkt!”

Over de organisatie


Wat is massagetherapie? Massagetherapie werkt vanuit de holistische geneeswijze. De mens te zien als een geheel. Wanneer alles in jou met elkaar samenwerkt, voel je je gezond en kun je de stress van het leven op een soepele manier aan. Mentale overbelasting uit zich vaak in lichamelijke klachten. Meestal is dit het moment dat je hulp zoekt voor verlichting van je klachten of verlangt naar diepe ontspanning. Massagetherapie kan voor deze verlichting zorgen door meer lichaamsbewustzijn te creëren. Je bent meer thuis in je lichaam. Met massagetherapie landen en thuiskomen in je lijf betekent ook dat het tijd is om je weggestopte emoties en gespannen delen in je lijf te voelen. Met aandacht hier stil bij staan geeft ruimte, ontlading en diepe ontspanning. Met meer bewustzijn, kun je eerder je grenzen en alarmbellen herkennen en ernaar handelen. Je komt dichter bij jezelf.

Naast het geven van lichaamsgerichte sessies geeft Mariam laagdrempelige massageworkshops. Ontspannen leren door te doen! Deelnemers vinden het leuke workshops en waardevol om zelf de diverse technieken te voelen in een ontspannen sfeer.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Praktijk Massagetherapie Mariam Lo Fo Wong

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Persoonlijke Ontwikkeling Human design
Balance your World is een creatie van Lineke Mourits: ervaren holistisch coach en facilitator op het pad van persoonlijke ontwikkeling.
Reiki Healing Energiewerk
Nuchter Tantra wil op een nuchtere manier tantra vertalen naar dagelijks leven! We doen dit door duidelijke taal, praktische oefeningen en belichaming
Tantra
Cursussen, retraites, jaaropleidingen en facilitators-trainingen op het gebied van Tantra en persoonlijke ontwikkeling in bredere zin.
Ecstatic Dance
Join Ecstatic Dance Den Haag (The Hague) twice a month for a freeform conscious dance party.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl