Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademcirkel

Donderdag 30 maart 2023 van 19:30 tot 22:00

De Yogawereld, Kennemersingel 17, 1815 GC Alkmaar, Nederland

Over dit evenement

\\ Maandelijkse ademcirkel in Alkmaar //

In verbinding met je hoofd, je lijf, je hart..
Vind helderheid en zachte kracht om dat te doen wat je te doen hebt.

Maak kennis met ademwerk, wat het voor jou kan doen en betekenen. Of kom langs voor je maandelijkse onderhoud. Jouw staat van zijn leren beïnvloeden met de tool die je altijd bij je hebt: je adem. Hoe tof is dat?

Verbinden met wat er van binnen speelt, in je eigen spiegel kijken, vrij bewegen, buiten je comfortzone komen, emoties laten passeren. Vrij zijn met wat er is en wat er gaat.
Dat is alles voluit ervaren! In deze sessie ga je door middel van lichaamswerk en verschillende ademtechnieken op ontdekkingstocht in jezelf.

De sessie
Elke keer is anders. Je hoeft geen ervaring hebben met ademwerk en er is alleen maar jouw eigen ervaring: jij bent kapitein op je eigen schip en vaart je eigen koers. Als jij leert hoe je je eigen koerst kunt aanvoelen en kunt aansturen, dan leer je je lichaam en geest omgaan met dat wat het leven voor je in petto heeft: windstille periodes, maar ook de stormen op open zee. Zo creëer je meer veerkracht, leer je beter met stress omgaan en vind je sneller de rust weer in jezelf.

Groep
Samen ademen is mooi, verbindend en helend. Kleinschalig, begeleid door muziek, instrumenten en mijn stem. Jezelf ont-moeten op een heel ander level door middel van adem, lichaamswerk en de juiste set en setting. Ademwerk gebruikt de adem om je fysieke en emotionele welzijn te verbeteren. Het is gebaseerd op het idee dat de manier waarop we ademen onze stemming, energieniveaus en algehele gezondheid kan beïnvloeden.

Over Josien
Ik ben breed gespecialiseerd in coaching- en ademtechnieken, Ik kijk wat passend is bij de groep, het groepsproces en bij jou persoonlijk. Door middel van ademwerk kun je naar diepere lagen in jezelf afdalen, blokkades opheffen en emoties ervaren. Uiteraard zorg ik voor een veilige setting waarin je kunt ontspannen.

INFO SESSIE
Locatie: de Yoga Wereld in Alkmaar
(Betaald) parkeren tot 21.00u kan aan de Singel of in de Singelgarage, fietsen kunnen voor de deur. Alleen toegang na inschrijving. De investering is 35 euro per persoon.
(Mocht je dit om wat voor reden dan ook financieel niet kunnen dragen, neem dan even contact met me op. Dan kijken we samen wat er mogelijk is).
Mocht je ziek zijn of onverhoopt niet kunnen, je mag je kaartje uiteraard doorverkopen!

De avond zelf:
Zorg dat je nog even een paar minuutjes voor jezelf inruimt om even te landen en thee te kunnen pakken. Zo kun je ontspannen deelnemen. Tip: ongeveer 1.5 uur van te voren niet meer eten (of iets lichts), trek comfortabele kleding aan (in laagjes)! Eventueel een eigen handdoek of kleedje om op te liggen is fijn. Matjes, vachten, bolsters, kussens en dekens zijn aanwezig.

Ik hoor graag vooraf even of er (medische) dingen zijn waar ik rekening mee moet houden. Er zijn qua ademwerk een aantal contra-indicaties. Denk dan aan zwangerschap, wanneer je last hebt van een psychose of actieve dissociaties door trauma of wanneer je zware medicatie slikt. Overleg even met mij als dit geldt voor jou en je wilt toch ademwerk doen, ik denk graag met je mee.

Heel veel liefs,
Josien

Ongeraffineerd
ongeraffineerd@gmail.com
06 12 456 436

Donderdag 30 maart 2023 van 19:30 tot 22:00

De Yogawereld, Kennemersingel 17, 1815 GC Alkmaar, Nederland

Over de organisatie

“Leven met liefde & lef!”

Praktijk voor ademwerk en coaching. 1:1 coaching en groepswerk. Gevestigd in Alkmaar.

Reviews

Ria Keuch

Ademconcert Ongeraffineerd X Tim Tells

In een woord geweldig! Hele fijne ervaring met ademwerk en gitaarmuziek gecombineerd. Voor herhaling vatbaar.

Lees meer

Shabnam Daniel

Ademconcert Ongeraffineerd X Tim Tells

Hele mooie adem cirkel met hele fijne begeleiding van Josien en super mooie muziek van Tim. Voelde me ontspannen en dankbaar daarna en fijn met en dichtbij mezelf. 🙏🏼

Lees meer

Marjanne Buijs

Adem & IJsbad - dagretreat

Wat een fijne dag! Een heerlijke cacao sensatie. Verrassende adem sessie en na een zalige maaltijd een door de groep gedragen ‘duik’ in het ijsbad. Voor mij was dit een dag van ultieme zelfzorg. Gefaciliteerd door drie fijne, veilige personen. Dankjewel

Lees meer

Ademcirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 19:30
Ademcirkel Schipluiden
Pepijn van de Peppel
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zaterdag, 20 apr. om 14:30
MOOHA - Ecstatic Dance - Dragon's Dance
Mooha Movement
Ecstatic Dance Movement Embodiment
Zaterdag, 13 apr. om 19:00
Ademcirkel
YogaToday
Adem Ademwerk Ademcirkel
Donderdag, 04 apr. om 19:00
Adem-avond. Verbonden ademsessie & Presence Proces AVANI
AVANI
Adem Ademwerk Ademcirkel
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl