Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

LEAF

LEAF organiseert natuurceremonies, dagretreats en weekendretreats op Texel. Ook kun je bij LEAF terecht voor 1 op 1 retreats en natuurceremonies.

Volgen
Niet beschikbaar

Texel, Nederland

Evenementen van LEAF

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“ARE YOU READY TO LOVE YOURSELF?”

Over de organisatie

LEAF faciliteert transformatieprocessen en helpt vrouwen meer van zichzelf te houden. Dit doet ze door 1 op 1 trajecten aan te bieden maar ook door met enige regelmaat ceremonies en retreats op Texel te organiseren. In deze ceremonies en retreats wordt er samen gewerkt met en in de natuur. De ceremonies en retreats worden op thema aangeboden.

LEAF werkt uitsluitend somatisch en faciliterend. Dit betekent dat het lichaam altijd bepalend is en centraal wordt gezet. Je zult nooit ergens toe gedwongen of geforceerd worden. Je mag komen zoals je bent en bepaald zelf de mate van delen/interactie. Mijn somatische aanpak bestaat voornamelijk uit lichaamswerk (zoals sensual yoga & movement) en energetisch werk (zoals reiki en inner essence).

Lees meer

Dit zeggen anderen over
LEAF

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

1-Dags retraite Persoonlijke Ontwikkeling
Stichting Una4All biedt ondersteuning aan individuen en lokale initiatieven die zichzelf willen ontwikkelen en impact willen maken in hun omgeving.
Cacao ceremonie
Voor jouw welzijn en geluk. Een plek om thuis te komen en te verbinden, in en met je-zelf.
Zweethut Vision Quest Ritueel
Het Ganse Land biedt Creatief of Natuur Verblijf, Workshops, Vrouwencirkels, Zweethut Ceremonies, Retraites en Coaching. Op een betoverende plek.
Yoga Kundalini
Vind ware vrijheid en balans door yoga. Ontdek je innerlijke wijsheid op ons online nederlandstalig platform. Kundalini Yoga is de yoga voor je ziel.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl