Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Joyfull-Minds

Joyfull-Minds organiseert workshops, trainingen en coachingstrajecten vanuit het gedachtegoed van Mindfulness en positieve psychologie.

Volgen

0638991991

Joyfull-Minds

Bezoek de website

Evenementen van Joyfull-Minds

Monday, 10 Jun. om 19:00
Workshop "Beginnend Mindful"
Joyfull-Minds
Mindfulness Persoonlijk Leiderschap Ontspanning
“Live a Joyfull Life! ”

Over de organisatie

Joyfull-Minds biedt trainingen, workshops en coachtrajecten aan om werknemers, particulieren en leerkrachten te ondersteunen bij het verminderen van stressklachten en ziekteverzuim, terwijl ze veerkracht opbouwen en het algemene welzijn verbeteren.

De programma’s zijn gericht op het duurzaam aanleren van praktische tools en technieken die mensen kunnen helpen omgaan met stress, hun mentale veerkracht te versterken en een gebalanceerd leven te leiden.

Of je nu op zoek bent naar trainingen voor werknemers, individuele coaching of workshops voor persoonlijke groei, Joyfull-Minds heeft programma’s op maat om tegemoet te komen aan diverse behoeften.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Joyfull-Minds

 • Anoniem
  Workshop "Beginnend Mindful"

  Warme ontvangst. Niks moet, alles mag. Mooie tips en tools meegekregen om zelf mee aan de slag te gaan. Vond het heel waardevol.

  Lees meer
  06 March 2024 om 09:17
 • Jarno Onderdelinden
  Workshop "Beginnend Mindful"

  Was een fijne ervaring met suzan. Ze stelt je gerust, en geeft goed advies en tips wat je ermee kan doen. En ademhalingstechnieken is wel een aanrader. Je word er heel rustig van , en je denkt even nergens aan op dat moment . Succes suzan met je praktijk. En tot de volgende keer.😘

  Lees meer
  31 January 2024 om 18:36
 • Yvette Westein
  Workshop "Beginnend Mindful"

  Ik vond het echt een beleving en ik kreeg tools waar ik zeker wat mee kan.
  Heel fijn 💖 kom zeker nog een keer terug.

  Lees meer
  30 January 2024 om 11:58
 • Esther Clayton
  Workshop "Beginnend Mindful"

  Fijne workshop voor als je nog niet vertrouwd bent met mindfulness, of geen zin hebt in gezweef. Hartelijke ontvangst, normale omgang met mensen, geen moeilijk gedoe met chakra's, gongen en/of klankschalen.
  Goede handvaten om zelf verder te komen, en meer inzicht in jezelf te krijgen.
  Ook de documentatie die je mee naar huis krijgt is waardevol. Een fijne ervaring voor een eerste ontmoeting met mindfulness.

  Lees meer
  12 December 2023 om 11:00

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Vlierhof is een ecologische woongemeenschap en holistisch gezondheidscentrum. We wonen en werken op deze prachtige plek, die we met liefde hoeden.
Playfulness
Facilitating and (co)creating events 🧡🔥 - Dance - Play - Fire - Bodywork - Menswork - Meditation - Creativity
Mandira vormt een centrum voor bewustwording waar ruimte is voor community, verbinding, beoefening van spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling
Cacao ceremonie Mantra zingen
Uniek Leven zet zich in voor het volgen van jouw hart en unieke pad. Het vergroten van zelfliefde en expressie & het volgen van jouw passies en dromen
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl